Arama sonuçları: *

1. poputei11

Öneri Max 4.5k Gamepad Önerisi

Dostum ben senin bi önceki konunu da öneri de bulunmuştum, madem farklı bir özellikte istiyorsun bunu en iyi sağlayan PS5 dualsense almalısın bir üstü daha yok.
  2. poputei11

AMD Ryzen 7 7800x3d ve 5070 Ti İçin Anakart Önerisi

colorful b650 modeli benim için daha mantıklı gibi hocam. wifi desteğine gerek yok zaten, b650 modellerinden birini düşünüyordum zaten şuan tam emin oldum çok sağ olun hocam.
  3. poputei11

AMD Ryzen 7 7800x3d ve 5070 Ti İçin Anakart Önerisi

Hocam konudan alakasız ama 7800x3d ve 9070xt 6000mhz cl30 2x16gb ramli bir sisteme ne önerirsiniz anakart olarak öyle anakarta aman aman bir bütçem yok, işlemciye yetsin ramleri desteklesin yeter.
  4. poputei11

RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

Şuan halihazırda bir parçam bile yok. Tek tek hangi markanın hangi modelini alacağım ona karar veriyorum. Forumda 1 haftadır takılıyorum sürekli anlık sınırlı stoklarda indirimli parçalar oluyor. Onlardan yakalaya yakalaya almayı düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 7800x3d 3 gün önce falan...
  5. poputei11

Rust oynayacağım dostum ekran kartımın çok da yüksek bir model olmasına gerek yok. Bütçe olsa şüphesiz alırım da zaten işlemci bazlı oyun oynayacağım için cebi fazla zorlamaya gerek yok.
  6. poputei11

Arkadaşlar hangi ekran kartı oyun için daha mantıklıdır? İşlemci 7800x3d olcak. İki ekran kartının oyun videolarını izledim 5060ti ya eşit ya daha fazla FPS veriyor ama 9060 xt bizim ülkemizde daha ucuz. Hangisi daha mantıklı olur hem fiyat hem performans kıyaslandığında?
  7. poputei11

Vintage Saat Önerisi

İkincisi çok daha Vintage duruyor.
  8. poputei11

İki Kulaklık Arasında Kaldım

Bütçe 1300-2000TL arası. Genel olarak aşırı bir model yok zaten bu bütçede. Genel amacım oyun oynayacağımdan iyi bir ses sistemi sunması. Ek olarak mikrofonu güzel ve net olsun ekstra bir şey istemiyorum. Ben bu iki ürün arasında kaldım sizce hangisi. Birisi forumlarda çok övülüyor, diğeri ise...
  9. poputei11

Dershanede Ki Hocanın Anlatım Şekli

Dershanedeki çoğu hoca, hoca bile değil ya. Atanamamış, onun bunun tanıdığı olan boş tipler. Bu arada gidin yönetime şikayet edin. Burası devlet okulu, lise falan değil. Para verip gittiğin bir yer. Verdiğin son kuruşa kadar hakkını araman lazım. Hatta hiç bir öğrenci beğenmiyorsa tek...
  10. Havit H2002P 800 TL

Comment by 'poputei11' on the classified ad 'Havit H2002P 800 TL'

Hocam bende mu kulaklığı alacaktım da biraz kafamı karıştırdın. Mikrofon kalitesi nasıldı peki?
  11. poputei11

Fitness İçin Tavsiyelere İhtiyacım Var.

Arkadaşlar merhaba normalde yüzücülük yapıyordum. Fakat 1 yıl önce ağır bir apandist ameliyatı geçirdim ve artık dokturum yavaş yavaş form alabilirsin dedi. Bende 3 ay içinde olabildiğince forma, vücudum şekle bürünmesi lazım. Sizden isteğim daha önceden hiç fitnessa gitmedim. Bu konuda yeni...
  12. poputei11

Dünya Kupası Tahmin Oyunu

Dostum benim için Molina savunmanın güvenliği değil daha çok sistem oyuncusu. Molina dediğin adam zaten aslında yarı kanat yarı bek. Scaloni zaten bu adamı milli takımda hücumlara çıkarken çizgiyi genişletmesi için kullanıyor. Top Arjantindeyken daha çok iç kısımlara doğru ilerliyor. Yani bu...
  13. poputei11

🔥İndirim Amazon Prime Üyelere 1000₺'ye %20 İndirim

Kulaklık alcaktım iyi oldu bu.
  14. poputei11

Hocam bence Arjantinin almasından daha olası. Adamların DNA'sında var bu turnuva işleri eyvallah da artık kadro yaşlanıyor. 2022 zamanın açlığı yok şuan takımda. Bana kalırsa İspanya, Fransa gibi takımların arkasında geliyor. Ama belli olmaz tabi top yuvarlak, Scaloni'nin sistemi de hala çok sağlam.
  15. poputei11

Böyle olacağını düşünüyoruz yalan yok. Bu arada beklenmedik performans konusunda Bosnia'dan bir şeyler bekliyorum. İsveç oynayacağı her maçın nedense seyir zevki yüksek, sert olmasını bekliyorum. İran'da belli olmaz oyuncuları çok hırslı bu turnuva için. Bir tane büyük maç falan alabilirler...
  16. Havit H2002P 800 TL

Comment by 'poputei11' on the classified ad 'Havit H2002P 800 TL'

Dostum neden beğenmedim? 8 günlük bir ürün ise neden bu kadar ucuza satıyorsun acil mi?
  17. poputei11

Led Sis Farı Muayneden Geçermi

Hocam Accent Blue var bende, geçen sene muayane girdim. Sis farlarında mavi ledler vardı geçmedi.
  18. poputei11

RX 9070 XT ve RTX 5070 İçin Marka Önerisi

Genel olarak hiç bir markanın kroniği vs. yok galiba. Bende Gigabyte rtx 2060 var, doğal olarak kroniğe hassasiyetim var :D.
  19. poputei11

RX 9070 XT ve RTX 5070 İçin Marka Önerisi

Arkadaşlar merhaba bu ekran kartı için ayrı ayrı olarak hangi markaları önerirsiniz? Şu marka böyle, şu marka şöyle, bu markanın kroniği var gibi anlatarak söylerseniz çok sevinirim. Markalar konusunda çok bir bilgim yok.
  20. poputei11

RTX 2060'lı Sistem Kaç TL Eder?

Dostum güzel satmışsın. Gigabyte kronik çok ısınıyor bunu düşünürsek ekran kartım tahmini 5-6k arasında oynar gibi. Bu arada bu forumda ne kadar çok bir konu hakkında yeterli bir bilgisi olmamasına rağmen o konu hakkında yeterince bilgisi varmış gibi yorum yapan çok insan var. Eğer bir konu da...
Geri