Arama sonuçları: *

• Users: efeyim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yazıcı Kağıt Almıyor

arkadaşlar bir arkadaşım bana yazıcı verdi ama kullanamıyorum. çalıştığına eminim ama beceremedim. bilgisayara direkt kabloyla bağladım. yazdır diyorum toner tarafı çalışıyor ama kağıt algılamıyor cihaz. nası halledebilirim tavsiyesi olan var mı. kağıt tepsiye tam oturuyor. bi yeri tozlu olduğu...
  2. E

İncehesap Benimle Dalga Geçiyor ?

Durum bu. 300tl çek diyor dalga geçer gibi :D. Koltuk aldım paramı aldılar. 4 gün sonra stokta kalmamış diyorlar. Stokta yoksa ödeme niye alıyorsun.
  3. E

İncehesap Aslında Rezil Bir Yer mi?

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Hatalı işlem açılıyorsa ödeme almayacaksınız stokta yok diyeceksiniz. Ben bu ürünü cuma akşamı indirimdeyken aldım. Stokta 2 adet gözüküyordu. Cumartesi günü çalışıyorlardır diye düşünerek bütün gün heyecanla kargolanmasını bekledim bugün aldığım mesaja...
  4. E

Masa Rengi Değiştirme

Arkadaşlar kendime güzel Bi gaming room yapma yolundayım baya alışverişler falan yaptım ama masa daha gelmeden pişman oldum beyaz aldığım için. Siyah odama daha çok yakışacaktır. Çok güzel indirimden aldığım için iade etmek istemiyorum sadede gelirsek şunu sormak istiyorum. Kaplama veya boya...
  5. E

Cs 110-180 Fps Arası Bu Sisteme Göre Normal mi?

Arkadaşlar CS2 yüksek ayarlarda 120 ila 180 Fps arasında alıyorum sistem özellikleri şu şekilde Intel ultra beş 245 KF işlemci 5070 ekran kartı 16 GB RAM İnternetteki testlere göre çok düşük kalıyor sizce normal mi
  6. E

Çözüldü✓ Xmp Açınca Bağlantım Gitti

Arkadaşlar xmpyi açtım kablolu bağlantım çalışmıyor anakartım wifi destekli olmadığı için internete erişemiyorum. Xmpyi kapatmak dışında bi öneriniz var mı
  7. E

Sürekli Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor

Kırmızı ışık sürekli hızlıca yanıp sönüyor pcyi yeni kurdum ne olabilir fazeon f15
  8. E

Kesinlikle Yapılması Gerekilen Bios Ayarı Var mı

Arkadaşlar windowsu kurduktan sonra yine bakarım ama kesin olarak bakılması lazım düzeltilmesi lazım dediğiniz bir bios ayarı var mı msi click bios x
  9. E

Görüntü Gelmiyor Neyden Kaynaklı Olabilir?

Kasa çalışıyor fanlar rgbler var monitör no signal diyor hdmi takılı neyden kaynaklı olabilir ilk kez açıyorum pcyi
  10. E

Çözüldü✓ Hdmi Nereye Takacağım

Beyler ekran kartına bağlamak için nereye takmam lazım hepsine oturuyor gibi ama zorlayınca hiç birine oturmuyor,. HDMI
  11. E

İşlemci Soğutucunun Yanında Gelen Termal Macun Çok Mu Kötü Olur

Arkadaşlar şu an işlemciye işlemci soğutucucunun yanında gelen termal macun sürülü kendim internetten iyi bir termal macunu aldım direkt değiştirmeli miyim yoksa çok fark etmez mi termal macunu değiştirmek için bütün kablolari vesaire çıkarmak gerekir mi
  12. E

Montaj Yapamamak Bunalmak

Beyler bunun üstündeki çentikler kasaya mı oturtulcak yoksa anakarta mı ikisinde de uygun yer göremedim
  13. E

Montaj Yardım Agalar Daha Çok Konu Açacam

Beyler bunu napacaz bi ucunu anakartda yerine taktım diğer ucu güç kaynağına oturmuyor mandalından dolayı nası yapmak lazım
  14. E

Beyler Acil Yardım Bu Ne Olm

Beyler napacaz la bu kadar kabloyu bi yere bağlıcam mı yoksa düzenini hiç bozmim mi
  15. E

İşlemci Fanı Ne Tarafa Bakmalı

Beyler bu tellerin olduğu kısım anakart tarafında kalıp fan yapraklarının olduğu kısım anakart dışına doğru mu bakacak
  16. E

Fazla Parça Olabilir mi

beyler işlemci soğutucuunun kutusundan dört tane ayak çıktı bunlardan iki tanesi işime yarıyor sanırım iki tanesi fazlalık olabilir mi yoksa ben mi yanlış yapıyorum çünkü dört ayaktan ikisinin şekli farklı ikisinin şekli farklı Intel AMD farkından dolayı ana kartlara göre şekillenmiş olabilir mi
  17. E

Anakartımda İki Ram Slotu Var Nereye Takayım

Arkadaşlar ana kartımda iki tane RAM slotu var bende de zaten bir tane RAM olduğu için bunu işlemciye yakın olan slot'a mı takayim yoksa uzak olana mı bir fark olur mu
  18. E

Kağıtları Sökmeme Gerek Var mı

Ssd ve ramin üstünde olan barkod veya marka gibi şeylerin bulunduğu kağıtları sökmek şart mı ısıyı falan etkiler mi
  19. E

Termal Macun Neye Uygulanır

Arkadaşlar sanırım biraz fazla cahil kalacağım ama işlemci soğutucunun yanından küçük islak mendil paketi gibi bir şey çıktı sanırım onun için de termal macun var henüz açıp bakmadım ben bu termal macunu doğrudan işlemcinin üzerine mi uygulamalılıyım çünkü bazı yerlerde farklı farklı şeyler...
  20. E

Çözüldü✓ Termal Macun Sürmeden Kullanılır mı

Arkadaşlar oem sistem yarın teslim alıyorum ama termal macunum henüz gelmedi. Termal macun sürmeden sadece bileşenlerin testini yapsam sıkıntı olur mu?
Geri