Arama sonuçları: *

• Users: efeyim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Özelleştirmeleri mi Değerlendirir Misiniz?

Alınır mı arkadaşlar soğutma kasa seçimi anakart iyi mi
  2. E

5060ti 16gb Sistem Tahmini 52bin TL Falan Olcak

https://www.incehesap.com/freedom-oem-paket-fiyati-40898/ Bu sistemin zayıf yanı veya eksiği nedir sizce alınır mı
  3. E

Bu Sistemin Maliyeti Ne Olmalı

MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Sapphire RX 9060 XT Pulse OC 11350-03-20G 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.01 TB M.2 SSD [H3...
  4. E

Montaj Zor Mu Youtubedan Rahat Anlaşılır mı

Arkadaşlar bütün parçaları ayrı ayrı almayı düşünüyorum montaj kısmı çok mu karmaşık yoksa YouTubedan bakıp rahatlıkla halledilebilir mi?
  5. E

2x16ya Gerek Var mı?

Arkadaşlar 7500f 9060xt almayı düşünüyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Valo cs rainbow hunt tarkow gibi oyunlarda daha iyi performans için rami 16 yerine 32 yapmam mı gerekiyor yoksa 16ram kalıp onun parasıyla işlemciyi yükseltmem mi?
  6. E

2x16 Ram Neden Bu Fiyatta

https://www.pttavm.com/gskill-f4-3200c16d-32gvk-g-skill-ripjawsv-siyah-ddr4-3200mhz-c16-32gb-2x16gb-dual-16-18-18-38-1-35v-p-1430071472?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.83.8 Fiyatı neden böyle bilmediğimden soruyorum
  7. E

7500f 5060ti Hangi Anakart Alınmalı

Arkadaşlar çok anlamıyorum yeni araştırmaya başladım. 7500f ve 5060ti 12gb almayı düşünüyorum 32gb ram mi 16 gb ram mi emin değilim. İşlmcim ve ekran kartım orantılı mı sizce ve hangi anakartlara bakmam lazım hiç anlamıyorum Anakart işinden.
  8. E

5060,5070 Ve 60ti Fiyat

Arkadaşlar bu kartlar arasında performans farkları fiyatının karşılığını veriyor mu? Kasa toplayacağım asıl sorum bunların hangisini hangi fiyattan yakalarsam harbi indirim sayılır?
  9. E

Düzenli İndirimler Nerede?

Arkadaşlar kasa toplayacağım. İndirimleri takip etmeye çalışıyorum. Düzenli indirim olan yerleri ve zamanlarını yazar mısınız? İncehesapın cuma saat 10da olan indirimleri gibi
  10. E

Çözüldü✓ Markalar Neyi Etkiler

Arkadaşlar 5060 ti veya 5070 almayı düşünüyorum. Gigabyte msi ve asus gördüğüm başlıca markalar. Bunların arasında farklar nelerdir performans olarak hangisi tercih edilmeli ne farkediyor
  11. E

Günümüz Şartlarında Ne Yapılmalı

Arkadaşlar bütçemi 60kya kadar çıkarabilirim ama biraz düşündüm ve ben görsel odaklı oyunların çoğuyla yani hikayeli oyunlarla ilgilenmiyorum ve bir iki yıl içinde yükseltirim diye düşündüğüm için uzun ömürlü bir sistem kovalamama gerek yok. Klasik riot oyunları cs falan takılıyorum. Sizce 60a...
  12. E

Gta6&Ttwo Beklentiniz Neler?

Gta 6 çıkınca ttwo fiyatında nasıl bir oynama bekliyorsunuz? gta5in çıkışı ve yaşanan gelişmeler sizce bize nasıl bir tablo verir? tahminlerinizi merak ediyorum.
  13. E

Kasım İndirimleri Çok Mu İyi

kasımda fiyatlar çok mu oynar arkadaşlar? cuma günü indirim olacak diyorlar. o indirimle kasımda alacağım ürünün fiyatı çok mu farklı olur uzun süredir piyasayı takip edenler cevaplarsa sevinirim. beklenmeli mi?
  14. E

Prime S43 AMD Ryzen 5 7500f 32gb Ram 1tb SSD Rx9060xt 16gb Freedos

bir arkadaş önerdi. ben anlamadığım için sizlere soruyorum arkadaşlar ne diyorsunuz? başka bir forumcu da cuma akşamı daha güzel indirimler olabilir diyor...
  15. E

7500f İşlemci Değişimi ve Tavsiyeler

işlemci 7500f olarak değişecek. hiç anlamıyorum bu işlerden geminiye sorarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizce nasıl. hangi özelliği zayıf? https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/f6e8d61e-96ca-1bdb-8d0c-0e099c3bd151/warmog-rx9060xt
  16. E

Hazır Kasa Önerisi Lazım

Arkadaşlar şuan 45bin 60bin bandında hazır paketlerden görüp vay anasını fiyatı çok iyi bilgisayarım olmasa direkt alırdım dediğiniz bir sistem var mı? varsa bi link çeker misiniz? teşekkürler
  17. E

60k Kasa İçin Bütçem Var. Nasıl Bir Sistem Toplayabilirim?

merhaba arkadaşlar şuan bu mesajı xbox series s browserından yazıyorum. kasa toplamak istiyorum ancak hiç bir bilgim yok desem yeridir. genelde fps oyunları oynarım ama genel olarak iyi bir performans vermesi lazım tabii. bilgili arkadaşlar bazı temel önerilerde bulunursa konuyu tartışarak devam...
Geri