Arkadaşlar 7500f 9060xt almayı düşünüyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Valo cs rainbow hunt tarkow gibi oyunlarda daha iyi performans için rami 16 yerine 32 yapmam mı gerekiyor yoksa 16ram kalıp onun parasıyla işlemciyi yükseltmem mi?
https://www.pttavm.com/gskill-f4-3200c16d-32gvk-g-skill-ripjawsv-siyah-ddr4-3200mhz-c16-32gb-2x16gb-dual-16-18-18-38-1-35v-p-1430071472?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.83.8
Fiyatı neden böyle bilmediğimden soruyorum
Arkadaşlar çok anlamıyorum yeni araştırmaya başladım. 7500f ve 5060ti 12gb almayı düşünüyorum 32gb ram mi 16 gb ram mi emin değilim. İşlmcim ve ekran kartım orantılı mı sizce ve hangi anakartlara bakmam lazım hiç anlamıyorum Anakart işinden.
Arkadaşlar bu kartlar arasında performans farkları fiyatının karşılığını veriyor mu? Kasa toplayacağım asıl sorum bunların hangisini hangi fiyattan yakalarsam harbi indirim sayılır?
Arkadaşlar kasa toplayacağım. İndirimleri takip etmeye çalışıyorum. Düzenli indirim olan yerleri ve zamanlarını yazar mısınız? İncehesapın cuma saat 10da olan indirimleri gibi
Arkadaşlar 5060 ti veya 5070 almayı düşünüyorum. Gigabyte msi ve asus gördüğüm başlıca markalar. Bunların arasında farklar nelerdir performans olarak hangisi tercih edilmeli ne farkediyor
Arkadaşlar bütçemi 60kya kadar çıkarabilirim ama biraz düşündüm ve ben görsel odaklı oyunların çoğuyla yani hikayeli oyunlarla ilgilenmiyorum ve bir iki yıl içinde yükseltirim diye düşündüğüm için uzun ömürlü bir sistem kovalamama gerek yok. Klasik riot oyunları cs falan takılıyorum. Sizce 60a...
Gta 6 çıkınca ttwo fiyatında nasıl bir oynama bekliyorsunuz? gta5in çıkışı ve yaşanan gelişmeler sizce bize nasıl bir tablo verir? tahminlerinizi merak ediyorum.
kasımda fiyatlar çok mu oynar arkadaşlar? cuma günü indirim olacak diyorlar. o indirimle kasımda alacağım ürünün fiyatı çok mu farklı olur uzun süredir piyasayı takip edenler cevaplarsa sevinirim. beklenmeli mi?
bir arkadaş önerdi. ben anlamadığım için sizlere soruyorum arkadaşlar ne diyorsunuz? başka bir forumcu da cuma akşamı daha güzel indirimler olabilir diyor...
işlemci 7500f olarak değişecek. hiç anlamıyorum bu işlerden geminiye sorarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum sizce nasıl. hangi özelliği zayıf?
https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/f6e8d61e-96ca-1bdb-8d0c-0e099c3bd151/warmog-rx9060xt
Arkadaşlar şuan 45bin 60bin bandında hazır paketlerden görüp vay anasını fiyatı çok iyi bilgisayarım olmasa direkt alırdım dediğiniz bir sistem var mı? varsa bi link çeker misiniz? teşekkürler
merhaba arkadaşlar şuan bu mesajı xbox series s browserından yazıyorum. kasa toplamak istiyorum ancak hiç bir bilgim yok desem yeridir. genelde fps oyunları oynarım ama genel olarak iyi bir performans vermesi lazım tabii. bilgili arkadaşlar bazı temel önerilerde bulunursa konuyu tartışarak devam...