Arama sonuçları: *

• Users: SirRoach
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

Sistemimde 7800x3d ve rtx 5070 var. Dün gece saatlerinde oynarken crash yedim yalnız bir takım araştırmalar yaptım sorunun mfg ve dlss'in beraber açık olmasından kaynaklı olabildiğini yazmışlar bazı yerlerde ama ben yine de size sormak istedim. Ek olarak işlemcim de 70 derecelerde 65 derecelerde...
  2. S

85k Toplanılacak Sistemdeki Parçalar İyi mi?

İyi forumlar dostlar, dün çocukluğumun internet kafesine gidip bir bilgisayar toplamak istediğimi belirttim. Kendim daha önce burda da konu açmıştım işte 9060 XT, ryzen 5 7500F falan filan, bana sordu hangi parçalardan oluşucak diye ben işte saydım ryzen 5 7500f dedim "çöp" RTX 5060 TI 16 GB...
  3. S

Çözüldü✓ 9060 XT Ekran Kartı Alınır mı ?

Merhabalar iyi forumlar herkese. Kendimi bildim bileli hep Nvidia kullandım fakat oyunlara yeterli kalması için 9060 XT gözüme çok hoş geldi bu ekran kartını da öven insanları çok gördüm. Amd'nin nvidia'dan farkı nedir bu kartta, alınır mı peki ?
  4. S

45-50k Arası Sistem Toplama Tavsiye

Öneriler var mıdır Temmuz gibi alıcam daha öncede konu açmıştım fakat daha sonradan bütçem arttı biraz daha çok şükür. Önerileri bekliyorum.
  5. S

40.000 TL Sistem Önerisi

Tamamen oyun oynamak için bir sistem arıyorum sizlerinde önerisi varsa alabilirim.
  6. S

GTX 1660 Ti Sistemim Ne Kadara Satılabilir ?

İŞLEMCİ: İntel i5-9400f ANAKART: Prime h310M-K R2.0 16 GB Team Force ve XPG marka ram ( 2x8) EKRAN KARTI: Gtx 1660 Tİ 6 GB SATA SSD: Kingston 512 GB Sata SSD HDD: 300 GB PSU: 550W Sistemi bu yaz satıp üzerine ekleyerek de yeni bir sistem toplamak istiyorum tahmini olarak ne kadar gider ?
Geri