valla amd ekran kartlarına bulaşamam başta bi düşündüm de bütçe dostu falan filan diye hatta 9070 xt istiyordum bende herkes 6000 serisinden sonra düzeldi...
Hocam sizinki 90K ya yakın tutuyor kendisi ilk banada 32 GB ram kapasitesiyle toplayacağını söyledi 92k'ya daha sonra ben iptal ettirdim 16 yeter dedim...
Hocam gamepower bende kullanmayı tercih etmiyorum pek ama kule tipi olsun dediğim zamanda kesmez dedi haklı olabilir gerçekten sıcak bir yerde yaşıyorum...
daha parasını vermedim bugün kontrole gidicez hangi parçalar temin edilmiş sonra montaja başlanılacak her parçayı detaylı inceliycem. Gerekirse sizlerden de...
Hocam kendisini yıllardır tanıyorum dandik mal kullanan internet kafelerden değil. Şuanda kullandığım sistemide kendisi halletti. Bence olaylara böyle kötü...
İyi forumlar dostlar, dün çocukluğumun internet kafesine gidip bir bilgisayar toplamak istediğimi belirttim. Kendim daha önce burda da konu açmıştım işte...
Hocam son yorumunuz yeterli oldu bana ilk defa Amd kullanıcam ve üzülmeyeceğimi düşünüyorum. 9060 XT'de karar kıldım sağolun.
1782049966
Haklısınız hocam...
hocam günümüz şartlarında tüm oyunları eksiksiz oynatır testlerde izledim ama emin olmak için bir kez daha sormak istiyorum.
1782048796
Hocam 5060 TI bence...