Hocam son yorumunuz yeterli oldu bana ilk defa Amd kullanıcam ve üzülmeyeceğimi düşünüyorum. 9060 XT'de karar kıldım sağolun.
1782049966
Haklısınız hocam...
hocam günümüz şartlarında tüm oyunları eksiksiz oynatır testlerde izledim ama emin olmak için bir kez daha sormak istiyorum.
1782048796
Hocam 5060 TI bence...
Çok doğru söylüyorsunuz. Dediğim gibi karar verme aşamasındayım.
1782046727
Gerçekten muazzam bir performans veriyor hakkını asla öldüremem ama işte Driver...
hocam yaşadağım yerde topladım ben bir sistem işlemci, anakart ve ssd sıfır diğer geri kalanlar ise ikinci el olmak üzere. 9060 xt ile topladığım zaman (32...
Nvidia kartlar cidden çok pahalı bütçemi aşıyor ne yalan söyleyeyim ama hocam aslında lafı kıvırıyorum ben bu zamana kadar hep Nvidia kullandım, Gtx 960...
Merhabalar arkadaşlarla muhabbeti geçiyordu yayın açmanın açmak da isterim açıkçası fakat açmasamda olur yeter ki rahat bir şekilde oyun oynasam yeter. 2.5...
Merhabalar iyi forumlar herkese. Kendimi bildim bileli hep Nvidia kullandım fakat oyunlara yeterli kalması için 9060 XT gözüme çok hoş geldi bu ekran...
240 Hz bir monitör almıştım gıgabyte markasının indirimlerde ondan yana sıkıntım yok, Ahmet abinin bir videosuna denk geldim demin 5060 hakikaten kötü bir...