Hocam mafia the old country özellikle. 1 senedir takip ediyorum en baba gelen indirim %30 el insaf gerçekten. Steam bence artık el atması lazım bu durumlara...
Hayatım boyunca fake sitesi ile karşılaşmadım ve indirme de yapmadım şimdi ben mesela bugün gelecek indirimler de kararı vericem kesin olarak internet...
ryzen 7 7800x3d ve 5070 var sistemimde altından kalkacağını düşünüyorum ama sonucunda yıpranır mı emin değilim. Yaparsam ilk defa bu sistem de repack setup...
Sizin yönteminize de saygı duyuyorum hocam fiyatlar inanılmaz absürt. Bu gidişle şimdi kurup indiricem gibi repack.
1790783890
Dediğinizi tam anlayamadım...
O yola bir defa başvurdum ama sonrasında daha denemedim hep kendim aldım
1790783639
Repack kısaca güvenilir hocam benim zamanında yaptığım araştırmalar gibi.
Şimdi malum ülkemizde oyun fiyatları pahalı ve almak güç. Eski bilgisayarımda sonu ".site" ile biten siteden indirme yapıyordum tereddüt etmeden ama yeni...
hocam okullar açılsın da bi zaten harçlık vs. ekipman dizicem ben devam ederim faceite yine ama henüz bolca vaktim varken bıçağı almak istiyorum şahsen...
Herkese selam arkadaşlar 1 Eylül'de premium aldım ama bu kadar mentalimi zorlayacağını düşünmedim hiç. FACEIT'in yeni gelen premium görevinde ki bıçağı...