hocam okullar açılsın da bi zaten harçlık vs. ekipman dizicem ben devam ederim faceite yine ama henüz bolca vaktim varken bıçağı almak istiyorum şahsen çünkü oyundaki çok sevdiğim bır bıçak kendisi.
8 lvl de çile çekiyorum yemin ederim uğraşıyorum uğraşıyorum emek veriyorum karşılığı asla yok karşıya süper isimler geliyor kendi takımıma bakınca inanamıyorum.
Herkese selam arkadaşlar 1 Eylül'de premium aldım ama bu kadar mentalimi zorlayacağını düşünmedim hiç. FACEIT'in yeni gelen premium görevinde ki bıçağı almak için yoğun çabayla aim çalışıyorum, DM kasıyorum, videolar izliyorum ama bir yere gelemiyorum ya da geliyorum ucundan dönüyorum. Neyse...
Bende sizinle aynı düşünüyorum şahsen ben vram ihtimaline de olanak sunmuyorum bence yazılımsal bir sıkıntı oldu. Unuttuğum son bir test kaldı o da mfg ve dlss kapatıp oynamak ve sadece mfg açık oynamak onları da bildiririm.
Evet katılıyorum. Ekrana sadece cp'nin kendi crash report bildirimi geldi rapor gönder cart curt vs.
1784208100
İlk test böyle hocam hangi testi yapayım yandan siz söyleyin.
1784208239
grafik ayarlarım ultrada, mod kurmadım orjinal halde oynuyorum, oyunum crackli değil orjinal steam üzerinden...
Şuanda kurdum ben occt testleri gerçekleştiriyorum 1 saat yapılmasını uygun bulmuşlar ona vaktim yok 20 dakika test edicem hepsini sizlere atıcam merak etmeyin. Ayrıca ben hiçbir şeyden emin değilim.
1784206070
Hocam anlamadım sabah 7'ye kadar ayakta kaldım o kadar konu inceledim biride çıkıp...