SirRoach isimli üyenin son içerikleri

1. S

85k Toplanılacak Sistemdeki Parçalar İyi mi?

Hocam gamepower bende kullanmayı tercih etmiyorum pek ama kule tipi olsun dediğim zamanda kesmez dedi haklı olabilir gerçekten sıcak bir yerde yaşıyorum. 1782470445 Hocam o halde ben bi arayayım şimdi kendisini hangi parçaları topluyor sizlere de belirteyim sıvı soğutma yerine benim tercihim...
  2. S

daha parasını vermedim bugün kontrole gidicez hangi parçalar temin edilmiş sonra montaja başlanılacak her parçayı detaylı inceliycem. Gerekirse sizlerden de yardım alırım benim cevabını almak istediğim uzun yıllar götürüp götürmemesi.
  3. S

Hocam kendisini yıllardır tanıyorum dandik mal kullanan internet kafelerden değil. Şuanda kullandığım sistemide kendisi halletti. Bence olaylara böyle kötü şekilde bakmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. SSD wd blue sn5100 vardı aklımda onu söyledim koydu mu bilmiyorum ama yazma ve okuma hızının...
  4. S

Montaj vs. eklemiş olabilir kendisi.
  5. S

İyi forumlar dostlar, dün çocukluğumun internet kafesine gidip bir bilgisayar toplamak istediğimi belirttim. Kendim daha önce burda da konu açmıştım işte 9060 XT, ryzen 5 7500F falan filan, bana sordu hangi parçalardan oluşucak diye ben işte saydım ryzen 5 7500f dedim "çöp" RTX 5060 TI 16 GB...
  6. S

Çözüldü✓ 9060 XT Ekran Kartı Alınır mı ?

Hocam son yorumunuz yeterli oldu bana ilk defa Amd kullanıcam ve üzülmeyeceğimi düşünüyorum. 9060 XT'de karar kıldım sağolun. 1782049966 Haklısınız hocam sağolun seçimim Rx 9060 xt'den yana olucak.
  7. S

hocam günümüz şartlarında tüm oyunları eksiksiz oynatır testlerde izledim ama emin olmak için bir kez daha sormak istiyorum. 1782048796 Hocam 5060 TI bence parasını hakeden bir kart değil 24K ona vereceğime ikinci elden bir 4070 Super alma şansım var şuan. Zaten iki kart kaldı kafamda ya 9060...
  8. S

Çok doğru söylüyorsunuz. Dediğim gibi karar verme aşamasındayım. 1782046727 Gerçekten muazzam bir performans veriyor hakkını asla öldüremem ama işte Driver korkutuyor.
  9. S

hocam yaşadağım yerde topladım ben bir sistem işlemci, anakart ve ssd sıfır diğer geri kalanlar ise ikinci el olmak üzere. 9060 xt ile topladığım zaman (32 gb ram ile) 51.760 TL oluyor. 9060 xt ile bu sefer (16 gb ram) ile topladığım zaman ise 44.760 TL, RTX 5070 (16 gb ram ile) 58.760, RTX 4070...
  10. S

Nvidia kartlar cidden çok pahalı bütçemi aşıyor ne yalan söyleyeyim ama hocam aslında lafı kıvırıyorum ben bu zamana kadar hep Nvidia kullandım, Gtx 960, şuan kullandığım 1660 TI, driver sorunları 6000 serisinden bu yana büyük ölçüde azaldığını söylüyor kullancılar bilemedim ya alsam mı almasam...
  11. S

Merhabalar arkadaşlarla muhabbeti geçiyordu yayın açmanın açmak da isterim açıkçası fakat açmasamda olur yeter ki rahat bir şekilde oyun oynasam yeter. 2.5 ay önce fibulamı kırdım hala evdeyim daha az buçuk toparlandım amacım şu yaz ayında evdeyken kesintisiz oyun oynamak. 1781996933 Hocam evet...
  12. S

Merhabalar iyi forumlar herkese. Kendimi bildim bileli hep Nvidia kullandım fakat oyunlara yeterli kalması için 9060 XT gözüme çok hoş geldi bu ekran kartını da öven insanları çok gördüm. Amd'nin nvidia'dan farkı nedir bu kartta, alınır mı peki ?
  13. S

45-50k Arası Sistem Toplama Tavsiye

bütçem bu kadar daha fazla artmaz gibi
  14. S

temmuza kadar umarım düşer fiyatlar tek tek toplamak içinde öyle olsun gerçekten artık iyi bir sistem toplamak istiyorum.
  15. S

hazır sistem almak saçmalık bence kesinlikle ben şimdi daha net anladım parçalardan kısıyorlar insanlara yediriyorlar
Geri