Arama sonuçları: *

1. Urahara Kisuke

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa 3489tl (15 Stok Eklendi)

Gaming gecesi indirimine özel. forumda kullanan alan ilgilenen çok vardı yanılmıyorsam. https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-217-inf-beyaz-e-atx-mid-tower-kasa-fiyati-86724/
  2. Urahara Kisuke

Anakartlara Zam mı Geliyor?

Selamlar, ekran kartlarına zam beklerken son birkaç gündür anakartlara da zam geleceğine dair haberler ortaya çıktı. bahsedilenlere göre anakartların bu yıl maliyet olarak %50 arttığı buna bağlı olarak da zam yapılacağı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz? Zaten güncel piyasa aşırı kötüyken daha da...
  3. Urahara Kisuke

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 5396tl

[H3 id='ASUS+A32+PLUS+TG+ARGB+SYAH+4x120mm+ARGB+FANLI+ATX+KASA+++++++++']ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA [/H3] 19 Temmuzdaki Vatanın hatalı indirim gecesini kaçıranlar için...
  4. Urahara Kisuke

❌İndirim Bitti! Cooler Master Elıte 600 Curve Tg 850w 80 Plus Gold Siyah Kasa 9.621tl

[H3 id='COOLER+MASTER+ELITE+600+CURVE+TG+850W+80+PLUS+GOLD+GEN5+4x120mm+ARGB+ATX+SYAH+KASA++++++++++++']COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 850W 80 PLUS GOLD GEN5 4x120mm ARGB ATX SİYAH KASA [/H3]...
  5. Urahara Kisuke

Çin’De 50 Serisi Ekran Kartlarına Zam

Selam, Çin’de MSI ve Colorful 50 serisi ekran kartlarına zam yapılmış. Bizde nasıl bir etkisi olur nasıl bir zam yapılır? Daha ne kadar sürer bu zamlar? Ekran kartını şimdiden aşırı indirim yakalamadan almak mantıklı olur mu zamlar öncesi...
  6. Urahara Kisuke

Yardım Laptobumun Bataryasını Değiştim ama Algılamıyor

Selamlar, yaklaşık 6 senedir hp pavilion 15-dk0011nt model gaming laptop kullanıyorum yaklaşık bir senedir bataryası ömrünü doldurduğu için bataryasız kullandım geçen hafta batarya aldım daha yeni değişme fırsatım oldu. Lakin bilgisayarı fişe takılı olmada açınca bilgisayar açılıp kapanıyor...
  7. Urahara Kisuke

4-5 Sene Kullanabileceğim Sistem Tavsiyesi.

Selamlar, Önümüzdeki 4-5 yıl boyunca (üniversiteden mezun olana kadar) beni hiç üzmeyecek bir AM5 sistem toplamak istiyorum. Kafadaki planım şu: Kasa, güç kaynağı, sıvı soğutma ve fan gibi teknolojisi kolay kolay eskimeyen, sistemi gelecekte de taşıyacak "altyapı" parçalarını şimdiden Premium...
  8. Urahara Kisuke

Çözüldü✓ OEM Sistem mi, İndirim Kovalayıp Tek Tek Almak mı?

Selamlar, yaklaşık 1 aydır sistem toplamak için düşünüp duruyorum. Lian Li O11 Vision Kompakt - 7.5k ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB - 5.6k GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 - 15k RAIJINTEK CRATOS 850W 80PLUS Gold, ATX 3.0 PSU - 5k AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci - 14k...
  9. Urahara Kisuke

Yardım Raijintek Cratos 850 Black 80plus Gold Psu 4999tl Alınır mı?

Selamlar, 7800x3d ve 5070/5070tilı bir sistem toplayacağım. normalde ilk başta asus rog psulara bakıyordum ama 10-11k para vermek yerine psudan kısıp başka şeylere eklersem daha iyi olur diye düşündüm. https://amzn.eu/d/023Ndzlc 6 aylık bir süreçte taksitle almayı düşündüğüm için amazondan...
  10. Urahara Kisuke

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 A-Rgb 5600tl Alınır mı?

Selamlar, yaklaşık 6 aylık bir süreçte elime para geçtikçe mümkünse 6 taksitle 5070ti sistem toplamayı düşünüyordum. Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Amazonda 5.600 civarında bir fiyata satılıyor güncel de en ucuz fiyatı bu. taksit imkanı varken alayım mı...
  11. Urahara Kisuke

150k Sistem Tavsiyesi

Merhabalar, Metalürji malzeme mühendisliği okuyacağım. üniversitede ve gelecekte meslekte rahatça kullanmak, gacha ve hikayeli oyunları oynamak için 7-8 sene kafamı rahat ettirecek bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil bir sistem olacak ekran kartı ve monitör hariç şöyle bir sistem...
  12. Urahara Kisuke

170k Bütçeyle Masa Koltuk Dahil Sistem Tavsiyesi

Merhabalar, foruma 1,5 ay önce katıldım. Hem üniversite hem de oyun oynamak için laptop almayı düşünüyordum ama güncel laptopuma batarya almaya karar kıldım. Mobilite sorununu çözdüğüm için masaüstü toplama kararı kıldım ama ekran kartı ve ramlerin fiyatları uçuk olduğu için Ocak ayında...
  13. Urahara Kisuke

Çözüldü✓ Güvenilir Hp Pavilion Gaming Laptop Bataryası Nereden Alabilirim?

Merhaba, HP Pavilion Gaming 15-dk0011nt laptopum var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. Bataryasını 1 sene önce aşırı şiştiği için çıkarttım. 1 senedir fişe takılı kullanıyorum ama fişten çıkartıp geri taktığımda açtığım zaman 2 saat boyunca şifre ekranında beklemesi gerekiyor. Laptopu masaüstü...
  14. Urahara Kisuke

Asus Rog Strix G16 G614ph-Rv056hx Gaming Laptop Alınır mı?

Merhaba, üniversite için ve daha çok oyun oynamak için gaming laptop alacaktım. Normalde 5050 laptop bakmam ama hem rog hem işlemci hem de 32gb ram kaynaklı bu modele baktım...
  15. Urahara Kisuke

İncehesap Gaming Gecesinde Notorious OEM Sistem Alınır mı?

Merhabalar, bugün gaming gecesinde Notorious oem sistem https://www.incehesap.com/notorious-oem-paket-fiyati-62721/?srsltid=AfmBOoqEiNaGRiCCI4LF4LEgxW9PnW8DusxCxw9Vv5E-PnPMDTAtKhEy?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile indirime girecek sanırım İncehesap instagramda paylaşmış. İndirim...
  16. Urahara Kisuke

RTX 6000 Serisi Beklenir mi?

Merhabalar. Yaklaşık 7 senedir hp pavilion 15-dk0011nt model laptopu kullanıyorum lakin bataryasının ömrü doldu ve fişe takılı kullanıyorum. 1660ti maalesef oynadığım belli birkaç oyunda (wuwa hsr) en düşük ayarlarda bile yetmemeye başladı. 5070-5070tilı 7800X3Dli bir sistem toplamayı...
  17. Urahara Kisuke

Migreni Olan Birisi İçin 2k Monitör Tavsiyesi

Selamlar. Migren ağrım ve yüksek ihtimalle de küme tipi baş ağrım var. Piyasada gözü çok yormayacak göz sağlığı için ideal uygun fiyatlı fiyat performans 2K monitör önerir misiniz? Bütçem maksimum 10k civarında olacak. mümkünse daha uyguna da model önerebilirsiniz. İlk defa sistem toplayacağım...
  18. Urahara Kisuke

Cooler Master Elite 600 Mü Asus A32 Plus ARGB mi?

Merhabalar. Akvaryum tipi kasalarda hangi markayı önerirsiniz? Cooler master elite 600 modelinin 850W psu ile birlikte olan seçeneği de var. iki model arasında hangisi daha iyi? Ayrıca güç kaynağını birlikte almak mı daha mantıklı olur yoksa ayrı almak mı? Bu iki marka dışında da seçeneklere...
  19. Urahara Kisuke

5070 Ve 5070ti İçin Direkt Aldın Fiyatı Ne Kadar Olmalı?

Selamlar. Güncel piyasaya göre 5070 ve 5070ti ekran kartları için “şu fiyata gördün mü direkt al” diyeceğiniz fiyat aralığınız ne? Uzun süredir bilgisayar piyasasını takip etmediğim için sadece güncel krizden kaynaklı yüksek fiyatlı olduklarını biliyorum.
  20. Urahara Kisuke

Lexar Nq790 2tb M.2 SSD Alınır mı?

Merhabalar, güncel olarak ssdlerin pahalı olduğu bir dönemdeyiz. https://amzn.eu/d/06bwtI5l amazonda 9.926tlye satılıyor. sanırım 2 hafta önce itopyada kısa süreli 8.500tl olmuş. şu anlık fiyatı ile almaya değer mi? 2TB bu hızlarda ssdler 4-5k daha pahalı oluyor. Önümüzdeki dönem içerisinde...
Geri