Merhabalar, Metalürji malzeme mühendisliği okuyacağım. üniversitede ve gelecekte meslekte rahatça kullanmak, gacha ve hikayeli oyunları oynamak için 7-8...
Hocam peki rami bekleteyim mi yoksa 9800x3d yerine anakart psu ve ssdden kısıp rami 32 mi yapayım? Kriz öncesi fiyatları görünce rami de en sona bırakasım...
Merhabalar, foruma 1,5 ay önce katıldım. Hem üniversite hem de oyun oynamak için laptop almayı düşünüyordum ama güncel laptopuma batarya almaya karar...
İki tip fiber var birinde optik kablo ile daireye taşınıyor diğerinde ise ethernet ile. Ethernet ile sağlanan 100 megabit optik kablo ile olanlar ise 1000...
Hocam CES 2027de 5000 super serisinin tanıtılma söylentileri var. Ekran kartına 6000 serisi bir tık gecikecek gibi. Öyle bir durumda 2027 başı süper serisi...
Merhaba, HP Pavilion Gaming 15-dk0011nt laptopum var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. Bataryasını 1 sene önce aşırı şiştiği için çıkarttım. 1 senedir fişe...
Oyun içinse 9070xtli bir sistem iş görür de onun dışı max 5070li bir sistem çıkar. Gaming gecesinde uygun bir indirimli oem paket olursa rami 32 yaparsın
Merhaba, üniversite için ve daha çok oyun oynamak için gaming laptop alacaktım. Normalde 5050 laptop bakmam ama hem rog hem işlemci hem de 32gb ram kaynaklı...