anladım teşekkür ederim hocam. peki kaça bulursam alayım? vatanda ay sonu 8700tl idi.
1780522810
peki 5070ti için 750w yeter mi? 4-4.5k civarı hatta daha...
Merhabalar. Akvaryum tipi kasalarda hangi markayı önerirsiniz? Cooler master elite 600 modelinin 850W psu ile birlikte olan seçeneği de var. iki model...
Selamlar. Güncel piyasaya göre 5070 ve 5070ti ekran kartları için “şu fiyata gördün mü direkt al” diyeceğiniz fiyat aralığınız ne? Uzun süredir bilgisayar...
nm790 da 11k gözüküyor. wuwa hsr genshin gibi açık dünyalı yer kaplayan ek olarak birkaç hikayeli oyunları oynuyorum. onun dışında autocad ve solidworks...
Merhabalar, güncel olarak ssdlerin pahalı olduğu bir dönemdeyiz. https://amzn.eu/d/06bwtI5l amazonda 9.926tlye satılıyor. sanırım 2 hafta önce itopyada kısa...
lexarın 7000/6000 2tb m.2 ssdsi 9.900 amazonda. 1tb için iyi gibi yakın fiyatta tek Kingstonın 1tb modeli var. onun dışında 2tb ile oranlayınca daha uyguna var
peki önerebileceğiniz bir hazır sistem ya da uygun parça önerileri var mı? 4-5 sene depolama ya da ram artırmak harici yenileme ihtiyacı gerekmeyecek şekilde
Merhabalar. Metalürji ve malzeme mühendisliği okuyacağım. Aile evinde kalıyorum. Bölüm içi derslerinin bazılarında AutoCad Solidworks gibi uygulamaları...