anladım teşekkür ederim hocam. peki kaça bulursam alayım? vatanda ay sonu 8700tl idi.
1780522810
peki 5070ti için 750w yeter mi? 4-4.5k civarı hatta daha uyguna MSI MAG A750GL alma fikri saçma mı olur?
Merhabalar. Akvaryum tipi kasalarda hangi markayı önerirsiniz? Cooler master elite 600 modelinin 850W psu ile birlikte olan seçeneği de var. iki model arasında hangisi daha iyi? Ayrıca güç kaynağını birlikte almak mı daha mantıklı olur yoksa ayrı almak mı? Bu iki marka dışında da seçeneklere...
Selamlar. Güncel piyasaya göre 5070 ve 5070ti ekran kartları için “şu fiyata gördün mü direkt al” diyeceğiniz fiyat aralığınız ne? Uzun süredir bilgisayar piyasasını takip etmediğim için sadece güncel krizden kaynaklı yüksek fiyatlı olduklarını biliyorum.
nm790 da 11k gözüküyor. wuwa hsr genshin gibi açık dünyalı yer kaplayan ek olarak birkaç hikayeli oyunları oynuyorum. onun dışında autocad ve solidworks kullanacağım. dram model için 1tb azaltmak mantıklı olur mu benim gibi bir kullanıcı için? Her türlü söylediklerinizden kaynaklı fiyatların...
Merhabalar, güncel olarak ssdlerin pahalı olduğu bir dönemdeyiz. https://amzn.eu/d/06bwtI5l amazonda 9.926tlye satılıyor. sanırım 2 hafta önce itopyada kısa süreli 8.500tl olmuş. şu anlık fiyatı ile almaya değer mi? 2TB bu hızlarda ssdler 4-5k daha pahalı oluyor. Önümüzdeki dönem içerisinde...