Arama sonuçları: *

1. Urahara Kisuke

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 7 Ağustos 23:00

indirim panterleri alır sarı sitede satarlar 4kya
  2. Urahara Kisuke

en son beklenen bilgisayar bileşenini gecenin yıldızı yapmışlar. dalga geçiyor bunlar bizimle.
  3. Urahara Kisuke

indirim mi bindirim mi görmek için son 2dk
  4. Urahara Kisuke

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

yani söylenecek bir şey yok
  5. Urahara Kisuke

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa 3489tl (15 Stok Eklendi)

Gaming gecesi indirimine özel. forumda kullanan alan ilgilenen çok vardı yanılmıyorsam. https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-217-inf-beyaz-e-atx-mid-tower-kasa-fiyati-86724/
  6. Urahara Kisuke

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

yine düzgün bir şey yok çıldırıcam
  7. Urahara Kisuke

İncehesap stoklarında Lian li dynamic evo flow var mıydı? Sistem düzenlerken kasalarda seçebiliyorduk da. Acaba gecenin yıldızı olarak gelir mi?
  8. Urahara Kisuke

Anakartlara Zam mı Geliyor?

hocam ben de sistem mi ipad pro mu arada kaldım. elde bataryasız bi laptop var ama sistem toplamak istiyorum. tek korkum sistemi toplayınca masaya oturduğumda o istek olmazsa boşa harcamış olucam. malum üniversitede ne kadar oyun oynayabilirim bilmiyorum. karar verene kadar da fiyatlar alıp...
  9. Urahara Kisuke

Anakartlara Zam mı Geliyor?

Selamlar, ekran kartlarına zam beklerken son birkaç gündür anakartlara da zam geleceğine dair haberler ortaya çıktı. bahsedilenlere göre anakartların bu yıl maliyet olarak %50 arttığı buna bağlı olarak da zam yapılacağı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz? Zaten güncel piyasa aşırı kötüyken daha da...
  10. Urahara Kisuke

RTX 50 Super Kartları Duyuruldu! (İddiası)

Şöyle diyim. Ocak ayına kadar normal modellere %40 zam gelir. Bu super serisi de o zamlı düz seriden daha pahalıya çıkar. 5070 süper olur 70k. 5070ti süper olur 110k gider öyle
  11. Urahara Kisuke

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

Kimse ama o kadar yürek yoktur bunlarda. En azından vatanda.
  12. Urahara Kisuke

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

Stokları bitirip zamlı fiyattan bir an önce satmak istiyorlar gibi
  13. Urahara Kisuke

50 Bin Bütçeye Telefon Önerileri

Hocam s26 bazen 53k civarını görüyor şu an güncel ne kadar bilmiyorum ama s25 de ideal bir seçim özellikle işlemci konusunda snapdragon olduğu için s26ya oranla daha güvenilir bir liman olur. Onun dışında iPhone 15 var Apple düşünürseniz ama 60hz olup üstüne oled olmayınca o paraya bir tık üzüyor.
  14. Urahara Kisuke

Sizce Bu Sistem Alınır mı?

hocam buraya sonradan psu ve soğutucu almak şart gibi
  15. Urahara Kisuke

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5070 Tı Gamıng Solıd Sff 16gb Gddr7 49.282 TL

valla zamlar gelirse yüksek ihtimal efsane cuma zamanı indirimle şu anki normal fiyatlara alıcaz gibi:uzgunpeepo:
  16. Urahara Kisuke

❌İndirim Bitti! Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa 5396tl

hocam 5-6kya psulu modeller ya 650W oluyor ya da genel olarak kalitesiz. en ucuz olarak 8.5kya vatanda https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-681-tg-850w-80-plus-gold-gen5-4x120mm-argb-atx-beyaz-kasa.html bu model var ideal psulu. bir de 9.6kya bu model var...
Geri