Arama sonuçları: *

• Users: erenoslik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Amazon Kodu Lazım , Koltuklarda 9 Taksit

Amazonda bazi koltuklarda 9 taksit avantaji gelmiş. Gecen hafta 7500e 750 kodu vb paylaşımlar vardi. Suan ona benzer bir kodu bilen var mi?
  2. E

RTX 5070 ve R5 7500f Valo ve Cs Oynarken Fps Sabitliyor Musunuz?

Sistemi suanlik eski fh 180 hz monitor ile kullaniyorum. 2 3 haftadır falan kullanıyorum. 3 sorun yaşadım 1.ekran karti drive güncellemesinden hata alıyorum. 2026 20ocaktaki drive da herhangi bi sorun yaşamıyorum ama ondan sonra çıkan 5 6 drivedan hangisini kurarsan kurayım kurulum sonrası...
  3. E

Yardım Generic Monitor Nv Failsafe Hatasi

5070li yeni aldığım bi sistemim ve 2023te gamebooster 180hz bi monitorum var. 5070drive güncellemek istiyorum ama son çıkan 4 5 drivedan hangi drive indirdim kurarsam kurayım, kurulum bitince cozunurluk 640 480 oliyor ve aygit monitorumu gormuyor. Generic monitor nv failssafe diyen başka bi...
  4. E

Ekran Karti Drive Guncellenmiyor veya Guncelleniyor 640×480 Cozunurlukte Kaliyor

Bilgisayarı 3 hafta falan once n11 kampanyasından aldim hani abdullahin 5070 olan sistemi. 2 haftadır falan kullanıyorum, ilk aldigimda nvidia Appten drive guncelleyim dedim, guncelleme sonrasi 640x480 olunca eski surucuye geri döndüm duzeldi. Eski surucu 1.ayin 20si tarihli. Neyse öyle...
  5. E

Yardım Sivi Sogutma Pompasinin 2700rpm De Çalışması.

Oem sistemi ilk aldığımda ilk fotograftaki cpu fan 2700, cpu opt 1400 sistem 1200rpmlerde çalışıyordu. Kasada cok ses vardı ve 2700 rpm bana normal gelmedi, düşürmeye calistim. Biostan herhangi bir şekilde ne yaparsam yapalım 2700den asagi düşmedi ve kasanin sesi gercekten yuksekti. Yanlış...
  6. E

Yardım N11 Den Aldigim OEM Sistem Sanirim Arizali.

N11deki kampanyadan oem sistem geldi. Ekran kartını taktim, windowsu kurdum, bios güncellemelerini yaptim, windows güncellemelerini denetledim, nvidia uygulamasını indirdim ilk başta normal karşıladım ama her şeyi guncellestirmeme ragmen, 4 5 kere yeniden baslatmama ragmen kasanin fanlari...
  7. E

Yeni Aldigim Sostemin Fan Ayari Dusmuyor, Ucak Ucurur Gibi Ses Var.

Sistem bugün geldi. Bios güncellemesi, ekran ksrti, windows cart curt bildiğim her guncellemeyi yaptim. Normal bir şekilde ilk başta hem fanın hem kasanın fani aşırı yüksekti ama güncellemeler ve yeniden başlatmalar sonrasi ekran kartinin fani normal bir şekilde durdu ama kasaya fani bi türlü...
  8. E

Öneri 7500f Ten 7500 X3dye Gecilir mi, Sistemim 7800 X3d Yi Sogutur Mu?

Normalde itopyada kampanya bekliyordum. 50-55 arasina 5070 veya 55-60 arasina rx9070xt falan. Islemcisini r5 7500x3d ye ozellestirip alacaktim ama n11 den alinca özelleştirme imkanı olmadi. Sizce r5 7500f ten r5 7500 x3dye geçmeye gerek var mi? Veya biraz daha koyup r7 7800 x3d alsam sogutma...
  9. E

Öneri Asus Rog Astral 5090 Lc Sistem ve Sıvı Soğutma Ömrü

Arkadasim yakin zamanda itopyadan epey pahali bi fiyata asus rog astal lc 5090li bi sistem dizdi. Bu model icinde sıvı sogutma olandan. Merak ettiğimiz konu şu bu çocuk bi sistem aliyim yıllarca beni götürsün kafasıyla aldı da yapay zekaya sorduğumuzda bu sıvı soğutmali model ekran kartinin omru...
  10. E

Kara Cuma Benzeri Kampanyalar Bu Ay Karne Gunune Ozelde Oluyor Mu?

Yaklasik 1 aydir ne aliyim diye oemlere bakiyorum. Belli bi zorunluluğum yok tamamen aldıktan sonra fiyati düşecek, keske onun yerini sunu alsaydim deyip pişman olmayacağım, 60in altinda, fp ve axess karta pesin taksitli bi sistem arıyorum. Fiyat skalasini şu şekilde kafamdan oluşturdum. Ddr5 ve...
  11. E

Yardım RX 570 Fan Pinleri Nasil veya Nerden Tamir Edilir, Edilir Mj

3 gun önce kullanmadığım rx570 ekran kartını satıyım dedim. İlan açtım, video falan istediler video yükledim, fanlar %100 calisirken 10 dakikada 81 derece sabitti. Pg ile bi alıcı çıktı bende kabul ettim. İade oldu, urun 1 saat önce elime geldi, kasaya taktım. Fanlar dönmüyor. Ekran ksrtini...
Geri