Arama sonuçları: *

1. C

Rx6650 XT ve R5 3600'lü Kasa Ne Kadar Eder

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, yeni sistem topladığım için eski sistemimi satmayı planlıyorum fakat parçalar artık çok güncel olmadıkları için 2.elde ne kadar satılacağına dair tam bir fiyatlama yapamadım kafamda yardımcı olursanız sevinirim Cpu: R5 3600 Ekran Kartı : RX 6650XT - 8GB Ram: 16...
  2. C

RX 9070xt Sistem İçin Eksik Parçalara Öneriler

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, yeni sistem diziyorum bir kaç parça aldım bir kaç parça kaldı bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var rekabetçi fps oyunları hariç her türlü oyunu oynuyorum diyebilirim 2k 75HZ monitörde kullanılacak sistem. Satın aldığım parçalar: Ekran Kartı: Asrock...
  3. C

9600x Vs 9700x Vs 7800x3d

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, yeni bir sistem toplamaya başladım ekran kartını vatan indiriminden 9070xt alarak başladım fakat işlemci konusunda çok kararsızım 2k 75hz bir monitörüm var ve 60 fps'den fazlasını arayan bir oyun anlayışım da pek yok genelde AAA oyunlar veya Path of Exile gibi...
  4. C

27" 1080p Monitör Tavsiyesi

Selamlar, ana monitör olarak kullanmak için 27" 1080P ips monitör arıyorum, mevcutta 2k 27" ve 1080p 27" iki monitörüm var fakat 2k için sistemim yeterli olmadığından onu kaldırıp 1080p'de düzgün görüntü ve renk kalitesinde bir monitöre geçmek istiyorum minimum seviyede ışık sızması olan bir...
Geri