Ürünü forumun 2.el ilanlarından geçen hafta satın aldım fakat sistem toplamaktan vazgeçtiğim için geri satıyorum, ürünün testleri yapıldı. Ürünü ilk sahibi...
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, yeni sistem topladığım için eski sistemimi satmayı planlıyorum fakat parçalar artık çok güncel olmadıkları için 2.elde ne...
Hocam ilanları gördüm fakat hem kasa elimde var hem de FSP hydro baktığım tierlistlerde C segmentteydi biraz daha uzun vadede sıkıntı çıkartma ihtimali az...
Hocam sıvı soğutma da var Ramin yanına paketleyeyim mi onu da😁
https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/aigo-ap360-argb-360mm-beyaz-sivi-sogutucu/...
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, yeni sistem diziyorum bir kaç parça aldım bir kaç parça kaldı bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var rekabetçi fps...
Amacın AAA oyun olduğu için 9600x tek geçerim. 9700x’e fazla para vermeye gerek yok. FPS oyun oynamadığın için 7800x3d’ye de gerek yok. Artırdığın parayla...
Ben 9700X almanızı öneririm. Uzun süre değiştirmeyeceğinden öneriyorum. Hikayeli oyunlar için de 32 GB yeterli, daha fazlası gereksiz. Şu an 32 GB aşan...
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar,
yeni bir sistem toplamaya başladım ekran kartını vatan indiriminden 9070xt alarak başladım fakat işlemci konusunda çok...
Selamlar, ana monitör olarak kullanmak için 27" 1080P ips monitör arıyorum, mevcutta 2k 27" ve 1080p 27" iki monitörüm var fakat 2k için sistemim yeterli...