Arama sonuçları: *

• Users: r1qu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. r1qu

Sıvı Soğutucu Kabloları ve Ekran Kartı

Hocalarım sistem hazır monteli geldi, kasanın yan tarafındaki klasik tek fanlı işlemci sıvı soğutucudan (Hawk Gaming HL120) çıkan kalın 2 kablonun döndüğü yerde aşağıda tam ekran kartının üst kısmına hafif bi baskı yapıyor kabloları elimle biraz yukarı çekebilir miyim diye baktım ama olmadı, psu...
  2. r1qu

Çözüldü✓ Windows 11 Kurulum Yardımı

Win 11 kurarken bu bölümde usb belleği (28.9 gblik) ve rufus boota ellemeden disk 0 serbest bırakılmış alan yani ssd'ye basıp ileri demem mi gerekli dostlar
  3. r1qu

Çözüldü✓ Aigo Ds900 Yardıma İhtiyacım Var

Abdullah abinin n11 kampanyasındaki 5070 sistem Aigo ds900 kasam montajlı bi şekilde geldi hiçbir üründe sorun görmedim lakin ekran kartını takmak için kasadaki ön tamperli camı nasıl çıkaracağımı bulamadım, bilen birisi yardım ederse çok mutlu olurum, teşekkürler
  4. r1qu

Sizce Kaça Satmalıyım?

Selamlar! [H3...
  5. r1qu

65 K Bütçe Sistem Tavsiyeleri

Öncelikle herkese iyi günler. İlk kasamı alacağım için çok heyecanlıyım 65k gibi bi bütçem var genelde (1080p) oyun için kullanmayı düşünüyorum ama parçaları tek tek alıp montajını kendim yapabileceğimi pek sanmıyorum hiçbi bilgim yok sayılır montaj konusunda... Önereceğiniz sistem var mıdır...
Geri