Arama sonuçları: *

• Users: flyingatm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. flyingatm

63.000 TL'ye Topladığım, Esrarengiz 2k/4k Oyun/İş Bilgisayarı!

Evet, bu toplamda 63 bin liraya topladığım bilgisayarımı sizlere tanıtıyorum. Parçaların çoğu Sıcak Fırsatlar ve iyi pazarlık ile sağlandı. Neden hazır system almayın diyoruz buna kanıt olacak nitelikte bir sistem olacak. İşlemci - Intel Core 7 Ultra 265K (Sahibinden üzerinden, sıfır halde...
  2. flyingatm

1tb F/P M2 SSD Tavsiyesi

Selamlar, arkadaşın sistemine satın alacağız. Anakartta gen 5 SSD desteği var, işlemci 9700X. Oyun amaçlı kullanılacak. Mevcuttaki F/P odaklı modeller neler acaba?
  3. flyingatm

🔥İndirim Corsair Vengeance Rgb 16gb 6000mhz Cl36 Ddr5 (10.999 TL)

https://www.itopya.com/corsair-vengeance-rgb-16gb-6000mhz-cl36-ddr5-expo-bulk-single-kit-ram_u32327 Micron chipset. Son ayların en düşük fiyatı. RGB istenmesi durumunda alınabilir gibi geldi.
  4. flyingatm

NZXT Kraken Elite 240 2024 (V2) ARGB - 4.249 TL

Şimdi neden fiyatın iyi olduğunu açıklayayım. 1) Geçen günlerde paylaştığım bunun 280MM haliydi ancak 2023 yani V1 sürümü idi. Pompası 1 nesil daha eski, LCD ekranı ona göre daha küçüktü. Bağlantı kabloları pompa içerisinde geçiyordu. Ek olarak ekran parlaklık ve yenileme hızları çok farklı. 2)...
  5. flyingatm

Ranker Lyra Wood White 7 X ARGB Fan - 2.999 TL - Son 1.5 Saat

https://www.sinerji.gen.tr/ranker-lyra-wood-white-7-x-argb-fan-usb-30-type-c-atx-mid-tower-kasa-p-55704 Son 2 saat kalmış olarak çıktı. En ucuz fiyatı. 7 tane ARGB fanla geliyor. Fanlar çöp bile olsa tanesini 250 liradan saysanız yine kasa çok ucuza geliyor.
  6. flyingatm

Bu Kasaya Beyaz Ekran Kartı mı, Siyah Ekran Kartı mı Takardınız?

Ekteki kasaya hangi renk ekran kartı takmayı düşünürsünüz?
  7. flyingatm

Aramızda Ekran Kartı Tamiri Yapan Var mı?

Selamlar, sarı sitede bir 7900XT buldum, kişi başta ilanı normal fiyatında satıyordu. Sonrasında insanlar termal sonuç isteyince, hiç açılmadığı için ısındığını; macun değiştirip güncelleyeceğini söylemişti ilanı. Ancak 2 gün sonra ilanı 8 bin lira olarak güncelledi ve pad + macun değişimi...
  8. flyingatm

Intel Core Ultra 7 265k Sahipleri, Occt Isı Değerleriniz Nasıl?

Selamlar, NZXT Kraken Elite 240 V2 ile kullanmaktayım. Günlük kullanımda 39-40, oyun oynarken 65-70 ve node'da derleme yaparken 60-70 arası sıcaklıklar alıyorum. Ancak, OCCT'ye sokunca 5 dakika sonunda 95-100 arasında sallanan bir sıcaklığa ulaşıyorum. Bu işlemciyi kullananlar varsa...
  9. flyingatm

Claw's Jc12 4gr 12.8w/Mk Termal Macun - 199 TL (Hb Premium ile)

Yani aşırı sıcak mı bilemedim, güzel macun deniyor; ben de aldım bir tane. Almak isteyenler değerlendirsinler...
  10. flyingatm

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

https://www.incehesap.com/nzxt-kraken-elite-280-rgb-rl-kr28e-b1-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-89965
  11. flyingatm

Örgülü Psu Kablosu Önerisi

Selamlar, Enermax Rev. III 850W Beyaz PSU sahibiyim. Ürünün kendi öntanımlı kabloları modüler ve güzel ancak çok inceler ve tarakla dahi estetik bir görüntü yaratmak çok zor. Aşağıdaki ürünü almak istiyorum; siyah/beyaz renk benim için önemli. Aşağıdaki üründen daha uygun olan ya da onu alma...
  12. flyingatm

2. El Piyasasındaki Çılgınlar

Aşağıdaki görüntü ile furmark testi paylaşıyor 6800 XT için. Hep şüphe duyduğum o ibare yer alıyor açıklamada: "Kart bakım için açılmıştır." Kendisine, bakım için açılan kartın %78 fan devrinde 85 derecede çalıştığını söyleyince alınan cevap: Dikkat edin, kimse parasını sokaktan bulmuyor.
  13. flyingatm

Mc Psu Kablo Ustası Var mı Aramızda?

Selamlar, kasamdaki modüler 24 pin kablosu görseldeki gibi görünüyor. PSU ile birlikte beyaz renk kablo tarakları da çıktı ancak kablolar çok ince ve taraklayınca sanki daha absürt bir görüntü çıkıyor. Aşağıdaki kablolar gibi bir yapıya getirmek için ne yapmalıyım? Gidip uzatma kablo alıp...
  14. flyingatm

Öneri B580 Kullanıcıları, Memnun Musunuz?

Bütçemi fazla aşmadan B580 almayı düşünüyorum. İzlediğim benchmark videolarında 5060'dan daha iyi durumda olduğunu görüyorum. Fiyatı da malumunuz ondan çok daha düşük. Son sürücülerle aktif olarak 2K'da kullananlar varsa fikirlerini almak isterim. Özellikle izlediğim benchmark videolarında 8 ay...
  15. flyingatm

Bu Videodaki Kasa ve Fanlar Nedir?

Çok özeniyorum şöyle kasa ve fanlara. Nedir bu? https://www.instagram.com/reels/DaFd0s4vVMK/
  16. flyingatm

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

Kağıt üzerindeki verileri aşırı iyi. Hem kasa fanı hem de radyatör fanı olarak kullanılabilir. - 35Db maksimum ses ---* 2500 RPM'de daha çok 40DB'ye yakın - 90 CFM Hava Basıncı ---* Doğru, kabaca test edildi - 4.36 Statik Basınç ---* Doğru, kabaca test edildi - Daisy Chain İmkanı ---* Doğru -...
  17. flyingatm

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı Kullanan Var mı?

https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/dark-pro-master-12cm-ultra-sessiz-2500-rpm-90-5-cfm-15-35-dba-4-pin-pwm-yuksek-performansli-siyah-kasa-fani-dkcfpm120.html 90CFM, 4.36 basınç var. Bu fiyata inanılmaz bir fan özellikleri hatta kağıt üzerinde Arctic P12 Pro'dan iyi...
  18. flyingatm

Ocypus Delta L36 Beyaz Sahipleri Bakabilir mi?

Merhabalar, bu AIO'yu alıp da, stok fanlarını kasasına uymadığı için kenara kaldırmışlar varsa; bu fanların 6 tanesine talibim. Bunu sıkça yapan arkadaş vardır diye düşünüyorum. Herkese iyi günler.
  19. flyingatm

F/P Beyaz Kasa + Radyatör Fanı Tavsiyesi

Selamlar, siparişim mevcut ancak aksi yorum halinde iptal edip; önerilenleri alacağım. 2 Adet ARGB beyaz 12cm normal radyatör fanı (Kraken Elite 240 v2) için, , 1 adet ARGB beyaz 12cm normal arka tarafa egazos fanı, 2 adet ARGB beyaz 12cm reverse intake fanı (GPU altına), 3 adet de ARGB beyaz...
  20. flyingatm

İçi Açılmış 2. El Ekran Kartları

İçi açılmış 2. el kartlarda macun yeniledim lafları bir bana mı çok korkunç geliyor? 1 lira fazla verir, içi açılmamış 95 derece hotspot gören kart alırım; en azından ben açarım ilk kez. Gerçi, o güvenlik bandının da bir güvenliği yok. Isı tabancası ile misler gibi çıkartıp, geri takıyorlar.
Geri