Arama sonuçları: *

• Users: asaf0_00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. asaf0_00

Ekran Kartı Fanım ile Ön Cam Arasında Az Bir Boşluk Var

Ekran kartım ile lian li o11 dynamic mini v2'nin ön camı arasında 1-1.5 cm boşluk var ekran kartım cam yüzünden yeterince hava alamayacak diye endişelendim ve 10dk lik furmark testi yaptım sonuçlar ve ekran kartının yakınlığı ekte sizce bir sorun var mı yardım eder misiniz 10 dk sonunda gpu 63...
  2. asaf0_00

Monitör Bulamıyorum Yardım

Çok kaliteli olmayan normal bir monitör arıyorum ama beni uzun zaman götürsün duvara monte edebileceğim tarza olmalı 140-200 hz arası olsa okay 27 inç üstü istemiyorum fiyat olarak 8k ye kadar olmalı önerdiğiniz bir monitör var mı çerçevesiz olsa çok güzel olurdu
  3. asaf0_00

1000w Lık Süstem İçin Kesintisiz Güç Kaynağı Önerisi

Evimde buzdolabı ve çamaşır makinesi bozuldu elektrikçi çağırdık sorunun akım dalgalanması olduğunu söylediler buzdolabı ve çamaşır makinesi garanti kapsamında düzeltildi olay şu ki Bilgisayar topluyorum ve böyle bir şey yaşamak istemiyorum o yüzden kesintisiz güç kaynağı arayışına çıktım...
  4. asaf0_00

2 Tb SSD Önerir Misiniz

Bileşenlerim Msi b850m mortar Rx9070xt Ryzen 7 7800x3d 16gb ram (şimdilik) 2tb lık be ssd önerebilir misiniz fiyat 15k yı geçmemeli Amacım oyun oynamak
  5. asaf0_00

X3d İşlemci Tek Slot Ram

Ryzen 7 7800x3d işlemcinin var ve kasa toplama sırasında sıra ramde Tek slot 6000mhz 32gb cl30 ram almamda sorun oluşturur mu çünkü x3d işlemcilerin tek slot ramden fazla etkilenmediğini duydum bu doğru mu
  6. asaf0_00

Sessiz Switch Klavye Tasarlamaya Çalışıyorum

Merhaba arkadaşlar sessiz swich bir klavye tasarlıyorum ama uyumlu olur mu size sormak istiyorum Kemove K61 klavye alıp Outemu Peach V3 Silent Sessiz Switch takmak mümkün olur mu ve sonra tuş olarak Wuque Studio MCAPS Alüminyum Tuş Takımı takıcam Yardım edebilir misiniz
  7. asaf0_00

Alternatif Psu Önerisi Yardım

lian li o11 dynamic mini v2 için lian li edge 1000w almayı düşünüyorum ama gereksiz pahalı geliyor bu kasaya sığacak iyi kalitede f/p bir psu önerir misinix
  8. asaf0_00

6 Tane Fan Bağlıycam ama Anakartta 4 Sys_Fan Var Ne Yapılmalı

Kasa Lian Li O11 Dynamic Mini V2 ve 5 tane intake 1 tane egzoz fandan oluşacak (su soğutma hariç) psu olarak Lian Li Edge 1000w alıcam 4 fan için soket var ama geri kalan 2 tanesi nasıl olcak bilen yardım edebilir mi Anakart MSI MAG B850M Mortar Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Fan olarak Arctic...
  9. asaf0_00

Bileşenlerime Uygun Ram Önerisi

CPU : ryzen 7 7800x3d MB : MSI MAG B850M Mortar Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart GPU : Xfx rx9070xt Bileşenlerine uygun 32 gb ram önerir misiniz cl30-cl34-cl36 arasında ne fark oluyo Amacım oyun oynamak
  10. asaf0_00

Power Connector Olayını Anlamıyorum

Yine ben ve bilgisizliğim 👋🏻😭 merhaba arkadaşlar yt'den videolar izliyorum ama kablolama ve kablo türlerini çözemedim 2x8 6+2 falan çok karmaşık geliyor yardım eder misiniz xfx quicksilver radeon rx 9070 xt almıştım ve Lian Li Edge1000 PSU almayı düşünüyorum ama yt'de bu kartın kablo türü...
  11. asaf0_00

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Aıo Uyumu

E ATX VE ATX tarzı kasa araştırdım ama beğendiğim bir kasa bulamadım o yüzden pes ediyorum ve camlı kasa almaya karar veriyorum 😤 [H3 id='Lian+Li+O11+Dynamic+Mini+V2+almay+dnyorum+ama+birka+kafam+kartran+ey+var']Lian Li O11 Dynamic Mini V2 almayı düşünüyorum ama birkaç kafamı karıştıran şey var...
  12. asaf0_00

Bir Kasa Beğendim ama E-Atx

[H3 id='Geometric+Future+Model+8+Dharma+E-ATX+adl+bir+kasay+ok+beendim+ama+bilen+birilerine+yani+sizlere+danmak+istiyorum+anakartm+ATX+uyucan+sylyorlar+ama+bu+kasada+ekran+kartn+konumlandrmam+gerekiyormu+ve+genel+olarak+bu+kasa+hakkndaki+dncelerinizi+almak+isterim+ve+kasa+9k']Geometric Future...
  13. asaf0_00

Vatan Bilgisayar'ın İşlemci Zammı

2 gün önce vatan bilgisayarda 16k olan r77800x3d şimdi 20k oldu bende haliyle başka siteler yöneldim sizce fiyat yine düşer mi çünkü piyasadaki bütün r7 ler 15-17k arası ve eğer düşmezse Trendyol'dan almak mantıklı mı
  14. asaf0_00

Bileşenlerime Uygun Anakart Bulamadım Yardım

Ryzen 7 7800x3D , RX9070XT 16 gb 32 gb ddr5 bir ram Bileşenleri için uygun ANAKART önerir misiniz 15-20k gibi fiyatlarda olmamalı Oyun için kullanıcam
  15. asaf0_00

AMD Ekran Kart Seçiyorum

ASUS TUF Gaming Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı XFX MERCURY RADEON RX 9070 XT MAGNETIC AIR OC 16GB RGB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı Arasında seçim yapıcam sizce hangisi?
  16. asaf0_00

Retro Pc Topluyorum, Bileşen Seçimi İçin Yardım

Retro PC toplamaya başladım, ilk olarak kasayı aldım. Kasam SilverStone FLP02 ama ilk defa kasa toplayacağım için bilenler danışmak istiyorum, konu şu ki kasa toplama amacım GTA6'ya hazırlık gibi bir şey yani hemen toplamam gerekmiyor. Şimdi size almak istediğim bileşenleri sayacağım. Anakart...
Geri