Vatana güvenebilir miyim diyeni ilk kez gördüm ne anlamda güvenden bahsediyorsun? Mercury OC o fiyata taş gibi kart 9070XT alacak olsaydım direk çekerdim o kartı.Evet bende bundan bahsediyorum ama bu siteye güvenebilir miyim bilmiyorum
Her zaman gelmiyor MercuryTek orda satılıyor biraz tuhaf geldi ama güvenilir diyorsanız tamamdır
Oraya bir de gaming oc ekleyelim.Bu serinjn hepsi taş gibi prime hariç hepsi tercih edilebilir bana sorarsan
hocam vatan bilgisayarı hayatınızda hic duymadınız mı gercektenTek orda satılıyor biraz tuhaf geldi ama güvenilir diyorsanız tamamdır
Oda güzel kart aslında Macun jelden dolayı berbat ettiler hotspot uçuyor gidiyor yoksa kasasi blogu falan güzel duruyor, bu yüzden dediğin gibi prime ve Gaming oc en son tercih edilmeli hatta powercolor reaper Belki daha iyidirOraya bir de gaming oc ekleyelim.
Vatan in sahibi şu an gözaltındaVatana güvenebilir miyim diyeni ilk kez gördüm ne anlamda güvenden bahsediyorsun? Mercury OC o fiyata taş gibi kart 9070XT alacak olsaydım direk çekerdim o kartı.