Arama sonuçları: *

• Users: asdasdasds
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

2-4 Bin TL Civarı Monitör Tavsiyesi ?

27 inç boyutta 10-bit renk derinliği (gerçek 10 bit) ve yüksek renk gamut kapsamı sunan bir monitör lazım. Çözünürlük 2k veya 4k. Oyun ile işim yok 120 hz yenileme hızı yeterli olur. Flicker free olması şart.
  2. A

Ktc H27e6 Monitör Alınır mı?

Üretkenlik uygulamalarında çalışmak için monitör arıyordum bu model karşıma çıktı. Bu fiyat bandında renk gamut değerleri muazzam yüksek neden bu kadar ucuz.
  3. A

5070 Ti Model Önerisi

Lian li a3 kasa kullanıyorum 334mm uzunluk sınırı var. Modeller arasındaki fiyat farkını anlayabilmiş değilim 60-70 bin liralık modelinki soğutmaysa 50 bin lira olan pcb'yi mi paketleyip gönderiyor anlayabilmiş değilim. Her neyse hangi modeli önerirsiniz önceliğim beyaz-gri tonlarında olması...
  4. A

Lian Li A3 Kasaya 5070 Ti Sığar mı?

Bilgisayar topluyorum ama şu anda şehir dışında olduğum için ve ekran kartı hariç bütün parçaları tamamladığım için bir tanıdığımdan bir bilgisayarcıya götürüp kurdurmasını istedim. O bilgisayarcı kasa hakkında 5070 ti sığmaz maksimum 5060 sığdırabilir demiş? Benim bildiğim bu kasanın 415mm...
  5. A

5000 Serisi Ekran Kartı Modellerindeki Fiyat Farkı

Arkadaşlar aynı 5070 ti kartının inno3d modeli 50 bin lirayken nasıl asus prime modeli 60 bin lira olabiliyor. 1-2 markadan sonra ekran kartı fiyatları neden bu kadar uçuk.
  6. A

Nasıl Ekran Kartı Seçmeliyim?

Birkaç tane sorum olacak. 270k plus 64 gb ram sistemim var. PSU'm 850w 5090 alamam maalesef :( 1. Ekran kartı fiyatları neden bu sıralar bu kadar yükseldi? Düşer mi? 2. Bu sistemde hangi ekran kartını tercih etmeliyim 3d modelleme ve video montaj ile uğraşacağım. 3. Neden ekran kartı modelleri...
  7. A

Peşin Taksit İmkanlı Ddr5 Ram Önerisi

5070 ti ekran kartı ile yerelde yapay zeka çalıştıracağım. Taksit imkanlı ram önerisi istiyorum. En az 32 en çok 64 gb.
  8. A

Ram'leri İkinci El Alırken Neye Dikkat Etmem Lazım?

48 veya 64 seviyesinde ddr5 kit çıkmak istiyorum ama 2. elden elektronik parça alma konusunda pek bilgim yok neye dikkat etmem lazım?
  9. A

27" Monitör Tavsiyesi

Oyun ile ilgilenmiyorum önceliğim görüntü kalitesi, yenileme hızının 100-120 hz olması yeterli. Çalıştığım renk gamı sRGB, %100 kapsarsa güzel olur. Başlıkta belittiğim gibi çok istisnai güzel bir monitör yoksa tercihim 27" (üstüne çıkamam altına inebilirim). Çok ucuza 4k olmadığı sürece 2k...
  10. A

5070 Ve 5070 Ti Arasındaki Gerçek Performans Farkı Ne?

Sorum tam olarak bu 270k+ işlemcili bir sistemim var ekran kartı hariç aldım. Ekran kartı konusunda bu ikisi arasındayım ama fiyat farkı çok gibi geliyor oyunlarda ve üretkenlik yazılımlarında ne kadar performans farkı olur?
  11. A

Bilgisayar İçin Akım Korumalı Priz Şart mı?

Yaşadığım yerde elektrik kesintileri pek olmuyor ve prizler topraklı. Akım korumalı priz ne kadar önemli nasıl seçmeliyim? MSI MPG A850GS psu kullanıyorum.
  12. A

10.000 Lira Bandında Telefon Tavsiyesi

Sayıyı yanlış yazmadım. Arkadaşım benden 1 hafta öncesinde bu fiyat bandında telefon istemişti beklentisi cihaz elinde kalmasın ve sosyal medya uygulamaları youtube'u falan çalıştırabilsin. Başta zaten bulunur diye düşünmüştüm (piyasayla pek alakam yok) ama bayağı araştırdım ve her baktığım...
  13. A

270k+'ı Phantom Spirit Se Soğutur Mu?

Sorum başlıkta olduğu gibi. Kasa mATX biraz küçük bir kasa ara sıra %100e çıkarım.
  14. A

1851 Soket Kullanan İşlemcilerin Soğutma İhtiyacı

Bu soketi kullanan işlemciler hangi segment hangi tip soğutuculara ihtiyaç duyar? 245k 265k 285k 250k+ 270k+ işlemciler
  15. A

U5 245k 5070li Sistem Yorum İstiyorum

Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlerden isteğim topladığım bu sistem ile ilgili yorumlarınız ve alternatif önerileriniz olacak. Hem kendi bilgilerime güvenmediğimden hem de akıl akıldan üstündür düşüncesiyle bu konuyu açtım, absürt hatalarım olabilir lütfen beni yargılamayın :) Öncelikle bu...
Geri