Arama sonuçları: *

• Users: asdasdasds
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Gainward Phoenix Ekran Kartı Rgb Kontrolü Nasıl Yaparım?

Gainward Phoenix 5070 ti aldım bir süredir sorunsuz kullanıyorum. Ancak kartın ışıkları kafasına göre yanıyor. Bu ışıkları nasıl kontrol edebilirim? 12v-2x6 soketinin yanında 3 pinli rgb kontrol girişi var. Kablo çekmek haricinde bir çözüm var mı? Eğer yoksa nasıl bir kablo önerirsiniz.
  2. A

Öneri 200 TL Mousepad Önerisi

Arkadaşlar harpe ace mini mouse'um var, mousepad arıyorum. Kendisinden hiçbir beklentim yok elimde kalmaması yeterli. 17x20 gibi bir boyut istiyorum, bütçem 150-200 lira. Bu tarz mousepad alıp memnun olduysanız yazarsanız çok sevinirim.
  3. A

Malum Elma Telefon Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Yeni çıkan (ve orta halli bir araba fiyatına çıkan) o telefon hakkında ne düşünüyorsunuz. Telefonlar hakkında pek fikrim yok ama fiyatı duyunca ne yapmışlar diye merak ettim araştırdım. Bende "yani tamam güzel mühendislik falan ama kimin ne işine yarayacak" tarzı bir fikir oluştu kullanımıma...
  4. A

İnceleme Keychorn B6 Pro Klavye İncelemesi

=> Açıkçası biri bu klavyenin incelemesini biri yazsa da okusak diyen biri var mıdır bilmiyorum ama bu forumda bir inceleme yazmak istedim ve daha çok beğendiğim ve merak uyandıran bir parçam yok. İnceleyeceğim model Keychron B6 Pro ISO dizilimli (yarım artı şeklinde enter tuşu), türkçe...
  5. A

Çözüldü✓ 2x16 Ram Xmp ile Çalışmıyor.

Yine ben. Gün geçmesin ki yine garip bir problem yaşamayayım. Topladığım sistemimim son parçaları da geldi ve tam anlamıyla kullanmaya başlayacaktım. İşlemcim 270k plus, anakartım rog strix b860-g gaming wifi. Ramlerim KF560C30BBE-16 şundan 2 tane. Anakartımın önerilen slotlarındalar...
  6. A

1 Tane Ölü Piksel Çıktı Ne Yapmalıyım?

AOC U27G4R monitörüm bugün elime ulaştı. Kontrol ettiğimde kenara çok yakın bir tane ölü piksel çıktı. Onun dışında monitör çok güzel. Sizce iade etmeli miyim? Ayrıca tam bir piksel gibi durmuyor daha yakından bakınca şekilli duruyor ilk kez böyle bir şey deneyimliyorum.
  7. A

Aoc U27g4r mi Ktc M27t6s mi?

AOC monitör 16k, KTC monitör 17.3k. Kullanım senaryomda AOC olanın dual mod özelliği hiçbir işime yaramayacak. Öte yandan KTC olan QD-MiniLed panel ancak bu da pek kullanışlı kalmıyor ve 4k çözünürlükten feragat etmem gerekiyor. AOC monitör usb hub özellikli ancak KTC monitör daha iyi bir renk...
  8. A

16k Bütçe Monitör Önerisi

Almayı düşündüğüm monitör AOC U27G4R. Satın almadan önce foruma danışmak istedim bu fiyat bandında benim kullanımıma daha uygun veya fiyat olarak daha ucuz bir model var mıdır? Oyun oynamıyorum dual mod olması tamamen gereksiz. Bu monitörün sağladığı her şeyi sağlayıp dual mod olmayan bir...
  9. A

Monitörlerde 1 Ölü Piksel Değişim İçin Yeterli mi?

Yakın zamanda monitör alacağım ancak 14 gün içinde kontrol edememe ihtimalim var. Ürünün kusurlu sayılabilmesi için bir ölü piksel yeterli mi? Ayrıca 12-16k bütçede monitör önerilerine de açığım. Günlük kullanım için olacak görsel kalitesi önceliğim. Zamanını ayıran herkese teşekkürler.
  10. A

6-7k Bütçeye Klavye ve Mouse Önerisi

Klavye-Mouse olarak bir kategori yoktu mecbur bu şekilde açtım. Klavye'nin genel kullanım amacı yazı yazmak, oyunlarla pek bir işim yok. %100 veya %100'e oldukça yakın olması lazım. Yaklaşık 7-8 yıldır laptoplarda gördüğümüz ince tuşlu klavyeleri kullanıyorum. En azından lp olması önemli...
  11. A

5070 Ti Alacağım Bu Fiyatlardan Alınır mı?

5070 ti alacağım fakat en ucuzu bile 55k seviyesine geldi. İndirim mi beklemeliyim yoksa hemen almalı mıyım bu fiyatlar düşer mi?
  12. A

2-4 Bin TL Civarı Monitör Tavsiyesi ?

27 inç boyutta 10-bit renk derinliği (gerçek 10 bit) ve yüksek renk gamut kapsamı sunan bir monitör lazım. Çözünürlük 2k veya 4k. Oyun ile işim yok 120 hz yenileme hızı yeterli olur. Flicker free olması şart.
  13. A

Ktc H27e6 Monitör Alınır mı?

Üretkenlik uygulamalarında çalışmak için monitör arıyordum bu model karşıma çıktı. Bu fiyat bandında renk gamut değerleri muazzam yüksek neden bu kadar ucuz.
  14. A

5070 Ti Model Önerisi

Lian li a3 kasa kullanıyorum 334mm uzunluk sınırı var. Modeller arasındaki fiyat farkını anlayabilmiş değilim 60-70 bin liralık modelinki soğutmaysa 50 bin lira olan pcb'yi mi paketleyip gönderiyor anlayabilmiş değilim. Her neyse hangi modeli önerirsiniz önceliğim beyaz-gri tonlarında olması...
  15. A

Lian Li A3 Kasaya 5070 Ti Sığar mı?

Bilgisayar topluyorum ama şu anda şehir dışında olduğum için ve ekran kartı hariç bütün parçaları tamamladığım için bir tanıdığımdan bir bilgisayarcıya götürüp kurdurmasını istedim. O bilgisayarcı kasa hakkında 5070 ti sığmaz maksimum 5060 sığdırabilir demiş? Benim bildiğim bu kasanın 415mm...
  16. A

5000 Serisi Ekran Kartı Modellerindeki Fiyat Farkı

Arkadaşlar aynı 5070 ti kartının inno3d modeli 50 bin lirayken nasıl asus prime modeli 60 bin lira olabiliyor. 1-2 markadan sonra ekran kartı fiyatları neden bu kadar uçuk.
  17. A

Nasıl Ekran Kartı Seçmeliyim?

Birkaç tane sorum olacak. 270k plus 64 gb ram sistemim var. PSU'm 850w 5090 alamam maalesef :( 1. Ekran kartı fiyatları neden bu sıralar bu kadar yükseldi? Düşer mi? 2. Bu sistemde hangi ekran kartını tercih etmeliyim 3d modelleme ve video montaj ile uğraşacağım. 3. Neden ekran kartı modelleri...
  18. A

Peşin Taksit İmkanlı Ddr5 Ram Önerisi

5070 ti ekran kartı ile yerelde yapay zeka çalıştıracağım. Taksit imkanlı ram önerisi istiyorum. En az 32 en çok 64 gb.
  19. A

Ram'leri İkinci El Alırken Neye Dikkat Etmem Lazım?

48 veya 64 seviyesinde ddr5 kit çıkmak istiyorum ama 2. elden elektronik parça alma konusunda pek bilgim yok neye dikkat etmem lazım?
  20. A

27" Monitör Tavsiyesi

Oyun ile ilgilenmiyorum önceliğim görüntü kalitesi, yenileme hızının 100-120 hz olması yeterli. Çalıştığım renk gamı sRGB, %100 kapsarsa güzel olur. Başlıkta belittiğim gibi çok istisnai güzel bir monitör yoksa tercihim 27" (üstüne çıkamam altına inebilirim). Çok ucuza 4k olmadığı sürece 2k...
Geri