Arama sonuçları: *

• Users: s.c.kandaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Iphone 14 İçin Dayanıklı Kılıf Önerisi

Herkese merhaba. iPhone 14 telefonum için dayanıklı, elde rahat, düşse bile kenarlarına bir zarar getirmeyecek uygun fiyatlı güvenilir marka bir kılıf arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
  2. S

Samsung Galaxy A37 5G 6gb Vs 8gb Ram

Herkese merhaba. Samsung Galaxy A37 5G model telefon almayı planlıyorum. Bunun 6GB ram'li modeli yerine 8GB ram'li modelinin çok büyük bir avantajı var mıdır? Benim oynadığım en fazla clash of clans ve genelde telefonu sadece youtube videosu izlemek, fotoğraf çekmek, whatsapp ve instagram için...
  3. S

Lenovo Loq Essential 15ırx11 Hakkında Tavsiyeler.

Herkese merhaba. Kendime sadece LoL, World of Warcraft, CS2, Valorant gibi 1080p'de yüksek fpste oynatabilecek kadar ve düşük fiyatlı fakat malzeme kalitesi ortalamanın üzerinde olan bir laptop arıyorum. Tek amacım PS5'te oynayamayacağım bu tarz oyunları oynamamı sağlayacak bir platform. AAA...
  4. S

Öneri AMD Ryzen 7 9800x3d + Cooler Master Hyper 622 Halo İçin Termal Macun Önerisi

Başlıktaki combo için fiyat performans bir termal macun önerebilecek var mı? Üstündeki mevcut olan Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS termal macun fakat kasayı taşımak için soğutucuyu sökeceğim. Yeni termal macun için aynısını mı yapmalıyım yoksa daha fiyat performans bir ürün var mıdır?
Geri