Herkese merhaba. iPhone 14 telefonum için dayanıklı, elde rahat, düşse bile kenarlarına bir zarar getirmeyecek uygun fiyatlı güvenilir marka bir kılıf...
En güncel model olsun istemiştim ama bir zararı dokunur mu ki a56 olsa. bir de 3500-4000 tl arası fiyat farkı var. Sence 8GB a37 mi mantıklı yoksa a56 mı peki?
Herkese merhaba. Samsung Galaxy A37 5G model telefon almayı planlıyorum. Bunun 6GB ram'li modeli yerine 8GB ram'li modelinin çok büyük bir avantajı var...
Essential serisi düşük W ekran kartı ve tek fan. Bazı modellerinde tek RAM veya SSD slotu oluyor. Kısacası cidden çok kısılmış bir seri. Düz LOQ'larda...
Herkese merhaba. Kendime sadece LoL, World of Warcraft, CS2, Valorant gibi 1080p'de yüksek fpste oynatabilecek kadar ve düşük fiyatlı fakat malzeme kalitesi...
17e önermedim diyorsun da 17e önermişsin. Notch un adamın umrunda olmadığını yazdığını görmedim eğer öyleyse bişey demiyorum tabi. Sana göre saçma olabilir...
nasıl bir vasfı olabilir ki 16e'nin ne kadar bi artısı var 15 e göre merak ettim. eski tip notch var ve belki pil ömrü 1 saat mi daha fazla. hepsi zaten...