Arama sonuçları: *

• Users: CimpheR0D
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CimpheR0D

İkinci El 24g42e Vs Sıfır 24g4hre/Ha

Önemli: Konuya f/p olarak bakmayın. Stok yok diye 2. El diyorum. Yoksa onu da sıfır alacağım. Adamın yazdığına göre 4 ay boyunca kullanılmış, ölü piksel falan yokmuş. Zaten daha çok yeni bir monitör. Kutuda çok küçük bir ezilmiş nokta görebildim sadece. Tam orta kısmında. Onun dışında problem...
  2. CimpheR0D

Aoc 24g4ha/Hre Vs Mag 244f

MAG 244F ile AOC 24G4HA arasında kaldım. Aslında bu iki model arasında karşılaştırma yapıyorum ama arada Legion R25i-30 da aklımı kurcalıyor. Daha çok hikâyeli oyunlar oynayan biri için bu üç monitörden hangisini önerirsiniz? Laptop olarak HP Victus 15-fb3xxx kullanıyorum. Aslında gönlüm 24G42E...
  3. CimpheR0D

5000 TL Monitör Önerisi

Daha önce benzer bir konu açmıştım. O konuda AOC 24G4HRE önerilmişti. Ancak maalesef monitörün fiyatı şu anda artmış ve mevcut bütçemi aşmış durumda. Şu an için 24-27 inç aralığında bir monitör arıyorum. Tercihen IPS panel olması benim için iyi olur. Ayrıca 1 ms veya daha düşük tepki süresine...
  4. CimpheR0D

2000tl-3500tl Arası, 19-20cm El ve Palm/Fingertip Tutuşa Fare Önerisi

Öncelikle el ölçüm 19-20cm, her ölçtüğümde ikisinden birisi çıkıyor bu yüzden emin olamadım. Palm/Fingertip derken kastettiğim şey avcumun içi mouse'a değiyor ancak parmaklarım fingertip gibi uç kısımlarıyla basıyor. Karma bir tutuş stili diyebilirim tam olarak bilmiyorum. Mouse'ı tamamiyle oyun...
  5. CimpheR0D

1000tl'ye Kadar Mouse Pad Önerisi

Masam 115x75cm, klavye Leobog Hi75C Pro 32x14cm, Laptop HP Victus 15 38x24cm. Alacağım mouse pad üzerine genelikle klavye ve mouse koyabilirsem yeterli olur. Ancak kalitesinden çok ödün vermeyecekse desk mat tipi tüm masayı kaplayanları tercih edebilirim. Ama en az kesinlikle klavye, mouse...
Geri