Bir konuşurum madem adamla düşürmesi için fiyatı. 42E stokta bulunmayan bir monitör uzunca bir süredir. Yüksek ihtimalle diğer insanların fiyat aralığına...
Gözlerimi kutsayan bu bildirimde neyin nesi? Birisi bana cevap mı verdi yoksa...
Teşekkürler hocam öneriniz için bir kaç cevap daha bekleyeceğim. Bir...
Bu soruyu görmemiştim. Yukarıda ki monitör çok konuşulan bir model değil ancak James Donkey Ravel R40 ile aynı paneli kullanıyormuş. Eğer, fiyat çok daha...
Hocam bu forumlardaki insanlar hep takıntılı, ben de öyleyim :D, siz bence içinize siniyorsa alın. YouTube incelemelerini izlemeyi, varsa RTINGS gibi...
Yani zaten ekran OLED olduğu için kendisi bir hâyli karanlık. Çoğu OLED ekran mat kaplama olduğu için dışlanıyor. Hem OLED hem mat olunca ekran feci...
Eğer çok aydınlık bir yerde kullanmayacaksanız Glossy WOLED pişman etmez hocam. Renkleri daha iyi görürsünüz. Lâkin, FPS Shooter oynayan bir insansanız ve...
Özellikle woled olması zorunlu mu? Ben o yönden bakmadım hiç. Lâkin biraz daha yükselerek daha iyi bir panel bulabileceğiniz konusu doğru. Bunu önermiyor...