Burada dikkat etmeniz gereken ana şey bahsettiğim KTC modelinin KTC H25T7 değil H25T7-3 olduğudur. İnternette ki veriler ana modeli yansıtıyor genelde.
Bu...
Yaşadığınız bu sorun gerçekten oha demelik. Amazondan satın alım yaptığımda bana da kullanılmış kulaklık göndermişlerdi ancak ben pek önemsememiştim. Ama...
%85 DCI P3 coverage, 1250:1 Kontrast Oranı var. 24G4HA, bu oranlara kıyasla çok daha yüksek bir değer sergiliyor. Delta E testi normal görünüyor. Başta IPS...
Sormanız bile hata hocam. Kullandığınız çoğu monitörün ana arka plan üreticisi bu marka. Eskiden sadece panel/ekran üretimiyle uğraşıyorlardı. Şimdi sahneye...
https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-25-10.html
HZ arıyorsanız bu modele bakın. Bütçeyi biraz yükseltmeniz gerekebilir ancak değecektir. Ancak...
O ikisi arasından MAG 244F, bir tane Xiaomi Gaming G24i 2026 diye monitör varmış. Ancak testlerini falan bulamadım o yüzden öncü olup öneremiyorum şu anda.
Bir konuşurum madem adamla düşürmesi için fiyatı. 42E stokta bulunmayan bir monitör uzunca bir süredir. Yüksek ihtimalle diğer insanların fiyat aralığına...
Gözlerimi kutsayan bu bildirimde neyin nesi? Birisi bana cevap mı verdi yoksa...
Teşekkürler hocam öneriniz için bir kaç cevap daha bekleyeceğim. Bir...
Bu soruyu görmemiştim. Yukarıda ki monitör çok konuşulan bir model değil ancak James Donkey Ravel R40 ile aynı paneli kullanıyormuş. Eğer, fiyat çok daha...
Hocam bu forumlardaki insanlar hep takıntılı, ben de öyleyim :D, siz bence içinize siniyorsa alın. YouTube incelemelerini izlemeyi, varsa RTINGS gibi...