Burada dikkat etmeniz gereken ana şey bahsettiğim KTC modelinin KTC H25T7 değil H25T7-3 olduğudur. İnternette ki veriler ana modeli yansıtıyor genelde.
Bu iki model arasında kaldım. Aralarında ki özellik bakımından çok fark yok. Ben daha çok G24i 2026'nın daha iyi olduğunu bilerek şunu...
Yaşadığınız bu sorun gerçekten oha demelik. Amazondan satın alım yaptığımda bana da kullanılmış kulaklık göndermişlerdi ancak ben pek önemsememiştim. Ama cidden böyle kusurlu bir ürün göndermeleri aşırı şaşırtıcı. Yüksek ihtimalle satıcı düşündüğümüz kadar güvenilir değilmiş. Asusta güzel elbet...
%85 DCI P3 coverage, 1250:1 Kontrast Oranı var. 24G4HA, bu oranlara kıyasla çok daha yüksek bir değer sergiliyor. Delta E testi normal görünüyor. Başta IPS glow testine baktığımda şaşırttı çünkü hiç yok gibi görünüyordu ama monitörün parlaklığı zaten 250nit gibi düşük bir değerdeymiş...
Sormanız bile hata hocam. Kullandığınız çoğu monitörün ana arka plan üreticisi bu marka. Eskiden sadece panel/ekran üretimiyle uğraşıyorlardı. Şimdi sahneye çıkma kararı aldılar. Bu yüzden isimleri yavaş yavaş duyuluyor.
1789158430
Marka ile seçim yapılmaz hocam, modele bakmamız lazım. Bu...
https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-25-10.html
HZ arıyorsanız bu modele bakın. Bütçeyi biraz yükseltmeniz gerekebilir ancak değecektir. Ancak hikâyeli oyunlar oynuyor film falan izliyorsanız renk ve kontrast bakımından MAG 244F, KTC H25T7 modelini öneririm. 244F daha iyi.
1788220381...
O ikisi arasından MAG 244F, bir tane Xiaomi Gaming G24i 2026 diye monitör varmış. Ancak testlerini falan bulamadım o yüzden öncü olup öneremiyorum şu anda.
Bir konuşurum madem adamla düşürmesi için fiyatı. 42E stokta bulunmayan bir monitör uzunca bir süredir. Yüksek ihtimalle diğer insanların fiyat aralığına göre koymaya çalışmıştır. Ancak ürün zaten hem outlet (test edilip iade edilmiş ürün) hem de kendisi tarafından kullanılmış.
Gözlerimi kutsayan bu bildirimde neyin nesi? Birisi bana cevap mı verdi yoksa...
Teşekkürler hocam öneriniz için bir kaç cevap daha bekleyeceğim. Bir süreliğine...
Bu soruyu görmemiştim. Yukarıda ki monitör çok konuşulan bir model değil ancak James Donkey Ravel R40 ile aynı paneli kullanıyormuş. Eğer, fiyat çok daha uygun seviyelerde olsaydı alınabilirdi. Ancak renk kapsamı bakımından MAG 244F daha tatmin edici bir seçenek olacaktır.
Hocam bu forumlardaki insanlar hep takıntılı, ben de öyleyim :D, siz bence içinize siniyorsa alın. YouTube incelemelerini izlemeyi, varsa RTINGS gibi yabancı inceleme sitelerini okumayı deneyin. Eğer sizin için problem gözetecek bir şey yoksa alın geçin. Zaten stoğu hızla tükeniyor zamanınız...