Arama sonuçları: *

1. CimpheR0D

İkinci El 24g42e Vs Sıfır 24g4hre/Ha

Bir konuşurum madem adamla düşürmesi için fiyatı. 42E stokta bulunmayan bir monitör uzunca bir süredir. Yüksek ihtimalle diğer insanların fiyat aralığına göre koymaya çalışmıştır. Ancak ürün zaten hem outlet (test edilip iade edilmiş ürün) hem de kendisi tarafından kullanılmış.
  2. CimpheR0D

Gözlerimi kutsayan bu bildirimde neyin nesi? Birisi bana cevap mı verdi yoksa... Teşekkürler hocam öneriniz için bir kaç cevap daha bekleyeceğim. Bir süreliğine...
  3. CimpheR0D

MSI Mag 244f Vs Ktc H25t7

Bu soruyu görmemiştim. Yukarıda ki monitör çok konuşulan bir model değil ancak James Donkey Ravel R40 ile aynı paneli kullanıyormuş. Eğer, fiyat çok daha uygun seviyelerde olsaydı alınabilirdi. Ancak renk kapsamı bakımından MAG 244F daha tatmin edici bir seçenek olacaktır.
  4. CimpheR0D

Selamın aleyküm, mantı yiyorum.
  5. CimpheR0D

MSI Mag 244f Vs Ktc H25t7

Kesinlikle MAG 244F hocam, eğer beğenmediyseniz renk konusunda AOC ürünlerine de bakabilirsiniz.
  6. CimpheR0D

Bir gün cevap alacağım, o gün huzura erdiğim gün olacak.
  7. CimpheR0D

Gaming Gecesindeki İndirimde Olan Bu Monitör Alınır mı

Hocam bu forumlardaki insanlar hep takıntılı, ben de öyleyim :D, siz bence içinize siniyorsa alın. YouTube incelemelerini izlemeyi, varsa RTINGS gibi yabancı inceleme sitelerini okumayı deneyin. Eğer sizin için problem gözetecek bir şey yoksa alın geçin. Zaten stoğu hızla tükeniyor zamanınız...
  8. CimpheR0D

Çözüldü✓ 2k OLED 240 Hz Lenovo Monitör 20k Fiyat

Nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben orda 3070 okudum 😖, 5070Ti varsa sorunsuz çalıştırır.
  9. CimpheR0D

VRAM miktarınızın önemi de büyük. 6-8GB VRAM'le genelde pek bulaşılmıyor o işe.
  10. CimpheR0D

Yani zaten ekran OLED olduğu için kendisi bir hâyli karanlık. Çoğu OLED ekran mat kaplama olduğu için dışlanıyor. Hem OLED hem mat olunca ekran feci karanlık oluyor. Mat aldığınız zaman hâli hazırda parlaklığı düşük bir ekranın parlaklığını daha çok kısmış oluyorsunuz. Adı üstünde parlak olan...
  11. CimpheR0D

Eğer çok aydınlık bir yerde kullanmayacaksanız Glossy WOLED pişman etmez hocam. Renkleri daha iyi görürsünüz. Lâkin, FPS Shooter oynayan bir insansanız ve renklerle pek işiniz yoksa üstüne bir de oyun odanız genellikle çok ışık alıyorsa mat kaplama alın, hem az iz bırakır hem ışık ekranınıza...
  12. CimpheR0D

Cevap versenize ya 😞.
  13. CimpheR0D

Özellikle woled olması zorunlu mu? Ben o yönden bakmadım hiç. Lâkin biraz daha yükselerek daha iyi bir panel bulabileceğiniz konusu doğru. Bunu önermiyor olma sebebim mat kaplama olması yine de KVM desteği sayesinde klavye, mouse bağlayabiliyorsunuz tabii port eksiğiniz varsa önemli bu da. Onun...
  14. CimpheR0D

Bütçeniz nedir?
  15. CimpheR0D

Bana kalırsa bu fiyatlarda daha iyi alternatifler var. Bence diğer seçeneklere bir göz gezdirin.
  16. CimpheR0D

24 İnç Alınabilecek En Uygun F/P Monitör Önerisi

Gaming gecesine bir bakın çoğu monitör 4500TL-5000TL bandına gerileyecektir. Zaten çok bir şey kaybetmezsiniz. En kötü bir baktım diyip geçersiniz. Size önerebileceğim monitörler, eğer ucuz olsun istiyorsanız en f/p olarak KTC H25T7 var. Fiyatı birazcık daha artıracak olursanız MAG 244F var...
  17. CimpheR0D

Önemli: Konuya f/p olarak bakmayın. Stok yok diye 2. El diyorum. Yoksa onu da sıfır alacağım. Adamın yazdığına göre 4 ay boyunca kullanılmış, ölü piksel falan yokmuş. Zaten daha çok yeni bir monitör. Kutuda çok küçük bir ezilmiş nokta görebildim sadece. Tam orta kısmında. Onun dışında problem...
  18. CimpheR0D

Aoc 24g4ha/Hre Vs Mag 244f

MAG 244F ile AOC 24G4HA arasında kaldım. Aslında bu iki model arasında karşılaştırma yapıyorum ama arada Legion R25i-30 da aklımı kurcalıyor. Daha çok hikâyeli oyunlar oynayan biri için bu üç monitörden hangisini önerirsiniz? Laptop olarak HP Victus 15-fb3xxx kullanıyorum. Aslında gönlüm 24G42E...
  19. CimpheR0D

5000 TL Monitör Önerisi

Daha önce benzer bir konu açmıştım. O konuda AOC 24G4HRE önerilmişti. Ancak maalesef monitörün fiyatı şu anda artmış ve mevcut bütçemi aşmış durumda. Şu an için 24-27 inç aralığında bir monitör arıyorum. Tercihen IPS panel olması benim için iyi olur. Ayrıca 1 ms veya daha düşük tepki süresine...
  20. CimpheR0D

2000tl-3500tl Arası, 19-20cm El ve Palm/Fingertip Tutuşa Fare Önerisi

Öncelikle el ölçüm 19-20cm, her ölçtüğümde ikisinden birisi çıkıyor bu yüzden emin olamadım. Palm/Fingertip derken kastettiğim şey avcumun içi mouse'a değiyor ancak parmaklarım fingertip gibi uç kısımlarıyla basıyor. Karma bir tutuş stili diyebilirim tam olarak bilmiyorum. Mouse'ı tamamiyle oyun...
Geri