Arama sonuçları: *

• Users: Latif Can
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Çözüldü✓ Eskisini Getir Yenisini Götür Bulabilir Miyim?

Beyler selam konu basit bir ara eski sistemini getir yenisini götür kampanyası vardı ama nerede olduğunu veya devam edip etmediğini bilmiyorum bide siz sistemime ne kadar değer biçerler? İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 5900X Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 3080 10GB (Palit Gaming Pro) Anakart: MSI MPG...
  2. L

Çözüldü✓ Video Kurgu Vs İçin 5060ti 16gbmi Yoksa 9070xt 16gb mi?

Beyler konu basit ikinci elde 29k'ya Palit 5060TI 16GB buldum. Arkadaşlarımsa bana 1k fazla verip Sapphire Pure 9070XT 16GB ekran kartının linkini attılar ikinci elde. Sizce Video kurgu(Davinci Resolve,Adobe Premiere,Adobe AE) kullanan biri olarak ne almalıyım sabah almaya gidicem dönüşlerinizi...
  3. L

Çözüldü✓ 3 Fanlı Ekran Kartı ve Chipset Seçme

Hocam selamlar uzun yıllardır ekran kartımı gerek takaslayarak gerek üstüne koyarak 3080'e kadar çıktım fakat şu anda bir karar vermem gerekiyor nvidia mı amd mi? Şimdi şöyle zaten ihtiyaca göre tercih etmem gerektiğinin farkındayım ve şu anki ekran kartımın ikinci el gerçek piyasası 13k-15k...
  4. L

Çözüldü✓ Parça Uyumsuzluğum Mu Var?

Hocam selamlar en son kasamı güncelledim ve aktif olarak ; Asus Prime b550 m-a wifi ıı 16x4 3200mhz kingston fury beast ram ryzen 9 5900x işlemci 850w 80+bronze psu palit gamingpro rtx3080 10gb thermalright trofeo 360mm sıvı soğutucu Ve hocam şu anda sistemimde oyunda çökme veya kapanakarak arka...
  5. L

Çözüldü✓ Yeni İşlemci Stutter Sorunu

Beyler selamlar yardıma ihtiyacım var şu anki sistemimi r5 5600g, 3080 (320w TDP), 32 gb ram, b450m a pro max anakart ve 850w 80+bronze sertifikalı güç kaynağı ile kullanıyordum fakat işlemcim darboğaza girdi ve bende r9 5900x aldım ve taktım fakat oyunlara girince stutter (FPS bir anda düşüyor...
Geri