Arama sonuçları: *

• Users: Izmarit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Hayatımı Değiştirmek İstiyorum

Selam 18 yaşına bir ay önce girdim liseyi bıraktım açıktan devam ediyorum tek yaptığım evde yat kalk uyan bigisayar başka bir aktivitem yok boyum 178 daha uzayabilceğimi düşünüyorum neyse konumuza gelelim ben uzun zamandır boksör olmak istiyorum amatör den başlayıp profesyonel olmak istiyourm...
  2. I

Indirimde Aldıklarım İyi mi? Yoksa İade Etmelimiyim

Psu ya ihtiyacım vardı binlira civarı indirime girmiş onu aldım kulaklık 300 tl indirime girmiş o anki heycanla aldım mouse pad lazımdı birde onu aldım sizce iptal etmelimiyim kötü mü seçmişim
  3. I

10 Bin TL Gaming Gecesi: 240hz Monitör Mü, B550+Psu Mu?

Selamlar arkadaşlar, Bu akşamki İncehesap Gaming Gecesi indirimlerinde değerlendirmek üzere 10.000 TL civarı bir bütçem var. Çift monitör kullanmak istemiyorum, o yüzden sistemimde nokta atışı ve tekil iyileştirmeler yapmayı planlıyorum. Mevcut Sistem Özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600...
  4. I

RX 5500xt R5 1600 Kaça Satmalıyım?

Merhaba elimde r5 1600 ve rx 5500xt var ikinci elden satmayı düşünüyorum kaça satabilirim sizce rx 5500xt afox markası r5 1600 pinlerinde sorun yok gayet iyi çalışıyorlar birde kolay satabilceğim biryer varsa Antalya içinde önerebilir misiniz?
  5. I

Intel Arc B580 İnceleme ve En Optimize Oc Ayarları (R5 5600 + B450)

Selamlar herkese Yakın zamanda aldığım Intel Arc B580 Limited Edition kartımı bir süredir test ediyorum. Sistemi Ryzen 5 5600 ve Colorful Battle AX B450M-K anakartla beraber kullanıyorum ramler de G.Skill 2x8 16 GB. Karttan alabildiğim en iyi verimi almak için bir sürü şey denedim ve en stabil...
  6. I

10 Bin TL Bütçeyle Psu M2 SSD Bide Kulaklık Önerisi Lazim

selamlar arkadaslar baslikta da gordugunuz gibi toplam 10 bin tl civari bi butcem var. sisteme psu m2 ssd bide yanina guzel bi kulaklik almak istiyorum. parçalardan cok anlamadigim icin size sorayim dedim anlayan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim. aradigim ozellikler soyle: psu...
  7. I

128 GB Emektar SSD 1 Yıl Sonra Sağlık Durumu

Benim emektarın sağlık durumu bitti sanırım artık değişmenin vakti geldi.. M2 SSD 1TB 500 gb civarı fp öneriniz varsa açığım ayrıca ekipman da olabilir kulaklık mouse klavye farketmez
  8. I

10.000 TL Bütçe ile Ekipman, Psu ve Nvme M.2 SSD Seçimi | Sepet Nasıl?

Selamlar herkese, Sistemime takviye yapmak amacıyla 10.000 TL bütçe ayırdım. Ekipman (Kulaklık), PSU ve NVMe M.2 SSD almayı planlıyorum. Bir ara SATA SSD düşünmüştüm ama vazgeçip sepeti tamamen M.2 üzerine güncelledim. Şu an seçtiğim parçalar toplamda 7.665,48 TL tutuyor. Mevcut donanımım ve...
  9. I

10 Bin Liraya Hem Ekipman Hem Psu

Merhaba çok knouşmicam direk konuya girim 10 bin liraya hem klavye hem kulaklık birde ekstra sizin önerceğiniz ekipmanlar olur bukadar dı sistemi yazıcam ayriyeten İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı (GPU): Intel Arc B580 Anakart (Motherboard): Colorful Battle-AX B450M-K Bellek (RAM)...
  10. I

10 Bin TL Bütçe ile Ryzen 5 5600 + Arc B580 Sisteme Ayar Çekme

Herkese selamlar, Sistemi toparlamak için kafamda birkaç fikir vardı, derdimi tam anlatabilmek için metni hazırlarken yapay zekadan da azıcık yardım aldım, kusura bakmayın. Elimde Ryzen 5 5600 ve Intel Arc B580 ikilisinden oluşan bir sistem var. DDR5'e geçecek durumum yok, kesin olarak DDR4'te...
  11. I

Intel Arc B580 Kullanıcı Deneyimi ve Rehberi

Merhaba arkadaşlar kartı yeni satın aldım kullanalı bir gün oldu. 1 yıl önce 8 ay önce bayağı sövmüşler karta ama ben kullanmaya başladığımda şeyi fark ettim; pci 3.0 çok rahat çalışıyor, %7'lik bir performans kaybı oluyor tabikide. Ayrıca güçlü bir işlemciyle de çok fps verdiği doğru ama ben...
  12. I

14 Bin TL Bütçem Var Neyi Nasıl Yükseltmeliyim

Merhaba 14 bin tl bütçeyi çok açmadan ekran kartı fln değiştirmek istiyorum bana linkli şekilde güncelleyebilceğim şeyleri atarsanız sevinirim eğer ikinci el uygun bişey bulursanızda sadece nakitle alabilirim Antalya Döşemealtı kepez muratpaşa gibi yerlerden alabilirim ikinci elleri bilgisayar...
  13. I

N11 Satıcı B580 Ekran Kartını Yanlış İlçe Subesine Göndermiş

merahaba 11 bin tl ye b580 almıştım il olarak doğru ama ilçe olarak bayağı uzak biyere göndermiş bende sinirlendim iade talebinde bulundum satıcıyla konusuyorum bana diyorki siz konuşcaksınız kargo firmasıyla kargo firmasını arıyorum transfer sadece şubeye gelince yapılıyor diyor bende...
  14. I

B580 Fiyatı Arttı En Ucuz Satıcıda Fiyatı 15 Binliraya Çekti

Merhaba ben b580 sipariş ettim anakartım pci 4.0 olmasada işelmicmde idare eder ilerde güncellerim diye satın aldım ben aldığımda ekran kartının fiyatı 11.364 TL idi şimdi en az 12.500 seviyesine çıkmış uygun bir fiyata aldım mı diye danışmak istedim size en ucuz satıcı dey elektornik ti şimdi...
  15. I

4k TL Bütçeye SSD-HDD ve Kulaklık

Merhaba 4 bin tl bütçe genel anlamda kulaklık yada ssd-hdd almayı düşünüyorum biliyorum bütçem kısıtlı biraz bana internetten bildiğiniz ssd olsun bişey olsun atarsanız sevinirim anakartım m2 desteklemiyor şimdiden söylim normal ssd yada hdd kulkalık da olur yada tavsiye ettiğiniz bir ekipman 4...
  16. I

Çözüldü✓ Antalyada 11 Bin TL Bütçe ile Alınabilcek En İyi Ekran Kartı Sıfır Yada İkinci El.

Merhaba stajyer olduğum için bütçem 11 bin tl en fazla ekran kartı almak istiyorum bu bütçeyle bulmama yardım edebilirseniz sevinirim CPU / R5 5600 PSU 600W +80 BRONZE sanırım bunlar yeterli ekran kartı seçmek için şimdiden yardım edicek arkadaşlara teşşekür ederim ARC B580 sipariş ettim...
Geri