aşırı boş bir şey sadece ai le uygulamanın yarısı tamamlanır ben öyle yapmak istemiyorum öncedende dns jumpere benzer küçük basit uygulamalar yapmayı denedim...
18 yaşında olduğum için birde liseyi bitirmediğim açık olarak devam ettiğim için ilk açıktan liseyi bitiricem sonra ya otelde bellboy olmayı denerim yada...
instagram ve tiktoğu silersem kız arkadaşım da beni siler :) seri felan yaptığım için teşşekür ederim önceden öyle yaşıyordum ben zaten ama benim istediğim...
Vitamin önerisi için tahlil yaptır çıkan sonuçlara göre doktor tavsiyesiyle vitamin al. Özellikle boy için önemli vitaminler mutlaka her senede 1 baktır.
Selam 18 yaşına bir ay önce girdim liseyi bıraktım açıktan devam ediyorum tek yaptığım evde yat kalk uyan bigisayar başka bir aktivitem yok boyum 178 daha...
Psuyu kullanıyorum bende 3k ya aldım herhangi bir sıkıntısı yok c-b tier psu zatem abdullah abi de son sistem videosunda bu psu yu da kullanmıştı zaten
Psu ya ihtiyacım vardı binlira civarı indirime girmiş onu aldım kulaklık 300 tl indirime girmiş o anki heycanla aldım mouse pad lazımdı birde onu aldım...
Buldun mu indirim yapıltıracaksın tek tavsiyem paramı bekleteyim üstüne eklerim tribine girme imkan varsa indirim de iyiyse ne aldıysan kar şu an iyi...
10 bin tl bütçem var monitör upgrade lemek istiyorum suan 144 hz asus tuf var mouse logitech g200 mu 102 mi hatılamıyorum onuda değiştirmek istiyorum çok...