Merhaba çok knouşmicam direk konuya girim 10 bin liraya hem klavye hem kulaklık birde ekstra sizin önerceğiniz ekipmanlar olur bukadar dı sistemi yazıcam...
Aslında işlemci değişmek mantıklı olabilir elindeki r5 5600 zaten ikinci elde rağbet gören bir işlemci onu hızlı bir şekilde okutabilirsin daha sonrasında...
Merhaba r5 5600 b580 kullanıyorum eğer ekran kartını alıcaksanız kesinlikle işlemciye para ayırmanız lazım en azından ryzen 7 5700x3d almanız lazım ayrıca...
Herkese selamlar,
Sistemi toparlamak için kafamda birkaç fikir vardı, derdimi tam anlatabilmek için metni hazırlarken yapay zekadan da azıcık yardım aldım...
iki ramide denediysen işlemciyi sökebilirmisin dikkatlice
stok soğutucu kullanıyorsun termal macun kurumuş mu diye bak sökerken özellikle vidaları sonuna...
öncelikle biosunu resetlermisin daha sonra ramlerden birini çıkart öyle tek tek test et bide bir fana kablo değiyor sanki yada fan dağılmış ses çıkarıyor...
ekran kartı veya ramlerin uçmuş hocam ekran kartını mümkünse başka sistemde test et ramleride aynı şekilde işlemcinin pinlerini oynamadıysan bakmana gerek yok