Izmarit isimli üyenin son içerikleri

1. Izmarit

10.000 TL Bütçe ile Ekipman, Psu ve Nvme M.2 SSD Seçimi | Sepet Nasıl?

başka bir kulaklık öneriniz varmı link de olur
  2. Izmarit

ayın 1 inde maaşım yatıcak o zaman alma imkanım var ama cuma yı bekleyip indirimle bişeyler alabilirim teşşekürler söylediğin için
  3. Izmarit

Öneri Sistemime Kaç W Psu Yeterli Olur ?

ekran kartın önerilen sistem gücü 700w.
  4. Izmarit

Selamlar herkese, Sistemime takviye yapmak amacıyla 10.000 TL bütçe ayırdım. Ekipman (Kulaklık), PSU ve NVMe M.2 SSD almayı planlıyorum. Bir ara SATA SSD düşünmüştüm ama vazgeçip sepeti tamamen M.2 üzerine güncelledim. Şu an seçtiğim parçalar toplamda 7.665,48 TL tutuyor. Mevcut donanımım ve...
  5. Izmarit

10 Bin Liraya Hem Ekipman Hem Psu

Merhaba çok knouşmicam direk konuya girim 10 bin liraya hem klavye hem kulaklık birde ekstra sizin önerceğiniz ekipmanlar olur bukadar dı sistemi yazıcam ayriyeten İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı (GPU): Intel Arc B580 Anakart (Motherboard): Colorful Battle-AX B450M-K Bellek (RAM)...
  6. Izmarit

10 Bin TL Bütçe ile Ryzen 5 5600 + Arc B580 Sisteme Ayar Çekme

hyperx in 1250 tl lik bir kulaklığıydı hatırlamıyorum modeli ama psu linki atabilirsen güzel olur bütçe dostu
  7. Izmarit

144 hz asus tuf gaming 1783771645 2x 8 ramim var hocam ama dediğiniz gibi işlemciyle psu en mantıklısı
  8. Izmarit

Arc B580 Kullanıcı Yorumları

Merhaba r5 5600 b580 kullanıyorum eğer ekran kartını alıcaksanız kesinlikle işlemciye para ayırmanız lazım en azından ryzen 7 5700x3d almanız lazım ayrıca anakart b550 pci 4.0 olması lazım tam performans için ben bir kaç haftadır kullanıyorum bazı oyunlarda stutter crash oldu bilgisayar çöktü...
  9. Izmarit

Herkese selamlar, Sistemi toparlamak için kafamda birkaç fikir vardı, derdimi tam anlatabilmek için metni hazırlarken yapay zekadan da azıcık yardım aldım, kusura bakmayın. Elimde Ryzen 5 5600 ve Intel Arc B580 ikilisinden oluşan bir sistem var. DDR5'e geçecek durumum yok, kesin olarak DDR4'te...
  10. Izmarit

PC Açılmıyor Yardımcı Olur Musunuz

iki ramide denediysen işlemciyi sökebilirmisin dikkatlice stok soğutucu kullanıyorsun termal macun kurumuş mu diye bak sökerken özellikle vidaları sonuna kadar aç sonra stok soğtuucuyu kaldırmadan döndürmeye çalış öyle çek sakın yukarıda çekme işlemci yapışık çıkar pinlere zarar vevrirsin...
  11. Izmarit

öncelikle biosunu resetlermisin daha sonra ramlerden birini çıkart öyle tek tek test et bide bir fana kablo değiyor sanki yada fan dağılmış ses çıkarıyor nerden geldiğini söylermisin
  12. Izmarit

https://jumpshare.com/file-sharing/video
  13. Izmarit

elinizde başka ram varmı hocam varsa deneyin buraya detaylı bir vidoy atarmısınız
  14. Izmarit

ekran kartı veya ramlerin uçmuş hocam ekran kartını mümkünse başka sistemde test et ramleride aynı şekilde işlemcinin pinlerini oynamadıysan bakmana gerek yok
Geri