Izmarit isimli üyenin son içerikleri

1. I

Hayatımı Değiştirmek İstiyorum

baban taşeron olunca kolay oluyo işte tek bize zor
  2. I

aşırı boş bir şey sadece ai le uygulamanın yarısı tamamlanır ben öyle yapmak istemiyorum öncedende dns jumpere benzer küçük basit uygulamalar yapmayı denedim gayet işe yaradıda gereksiz yani hiç bi mantığı olmicak şeye para harcamak istemiyorum onun yerine dnr dan yazılım kitabı alsam daha...
  3. I

18 yaşında olduğum için birde liseyi bitirmediğim açık olarak devam ettiğim için ilk açıktan liseyi bitiricem sonra ya otelde bellboy olmayı denerim yada inşaat da amele olurum 2k 2.5k amele maaşı 3 ay çalışırım etti 180k öyle düşünüyorum 1785949110 ayrıca ben hayatımı değiştirmek derken boks...
  4. I

instagram ve tiktoğu silersem kız arkadaşım da beni siler :) seri felan yaptığım için teşşekür ederim önceden öyle yaşıyordum ben zaten ama benim istediğim şey rahat yaşam değil ben daha aktif bir yaşam istiyorum sosyalleşmek istiyorum vicudumu da geliştirmek istiyorum.
  5. I

teşşekür ederim bundan sonra dediğin gibi yapıcam 1785879806 okudum benim için yararlı gözüküyr teşşekür ederim
  6. I

Selam 18 yaşına bir ay önce girdim liseyi bıraktım açıktan devam ediyorum tek yaptığım evde yat kalk uyan bigisayar başka bir aktivitem yok boyum 178 daha uzayabilceğimi düşünüyorum neyse konumuza gelelim ben uzun zamandır boksör olmak istiyorum amatör den başlayıp profesyonel olmak istiyourm...
  7. I

Indirimde Aldıklarım İyi mi? Yoksa İade Etmelimiyim

teşşekür ederim bilgilendirdiğin için
  8. I

Indirimde Aldıklarım İyi mi? Yoksa İade Etmelimiyim

Psu ya ihtiyacım vardı binlira civarı indirime girmiş onu aldım kulaklık 300 tl indirime girmiş o anki heycanla aldım mouse pad lazımdı birde onu aldım sizce iptal etmelimiyim kötü mü seçmişim
  9. I

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

10 bin tl bütçem var monitör upgrade lemek istiyorum suan 144 hz asus tuf var mouse logitech g200 mu 102 mi hatılamıyorum onuda değiştirmek istiyorum çok pahalı olmasada ayrıca klavye ve kulaklık almak istiyorum ucuzundan ama kulaklık azcık pahalı olabilir bu İncehesap gaming geceleri...
  10. I

10 Bin TL Gaming Gecesi: 240hz Monitör Mü, B550+Psu Mu?

Selamlar arkadaşlar, Bu akşamki İncehesap Gaming Gecesi indirimlerinde değerlendirmek üzere 10.000 TL civarı bir bütçem var. Çift monitör kullanmak istemiyorum, o yüzden sistemimde nokta atışı ve tekil iyileştirmeler yapmayı planlıyorum. Mevcut Sistem Özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600...
  11. I

RX 5500xt R5 1600 Kaça Satmalıyım?

özellik derken ekran kartı 8 gb afoxun rx 5500xt diğeride ryzenin r5 1600AF sanırım 1785062128 evet bende öyle düşündüm işlemciden bin tl saysam yada 800 saysam 4 e felan versem yeter heralde 1785062154 nerde satabilirim en hızlı parça alan biyer varmı
  12. I

RX 5500xt R5 1600 Kaça Satmalıyım?

Merhaba elimde r5 1600 ve rx 5500xt var ikinci elden satmayı düşünüyorum kaça satabilirim sizce rx 5500xt afox markası r5 1600 pinlerinde sorun yok gayet iyi çalışıyorlar birde kolay satabilceğim biryer varsa Antalya içinde önerebilir misiniz?
  13. I

Intel Arc B580 İnceleme ve En Optimize Oc Ayarları (R5 5600 + B450)

beslemekle kalmaz içinden geçer hocam bu ne biçim sistem ekran kartı seçimi biraz ucuz olmus sanki :)
  14. I

Haklısın zaten pes ettim kart hiç stabil çalışmıyor oc yapılacak bir kart değil
  15. I

Hayırlı olsun daha iyisini almıssınız limitede göre ama bu ekran kartı gerçekten hem psu yiyor hem işlemci yiyor işlemci iyi olunca verdiği fps değeri iki katına çıkıyor
Geri