Arama sonuçları: *

• Users: bedirha.n
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bedirha.n

Yardım 1300tl Kulaklık Önerisi

en max butcem 2000 ama o fıyata gercekten değecekse dusunurum asıl butcem 1300 aklımda 1 model var sızce nasıl bu fıyata cok ıyı 50mm surucu oldugu soyluyor ıyı oluyor heralde https://www.vatanbilgisayar.com/qcy-heroad-v200-rgb-7-1-usb-kablolu-gaming-oyuncu-kulakligi-siyah.html bundan daha ıyı...
  2. bedirha.n

Yardım TCL 25g64 Monitör Alınır mı??

TCL 25G64 almayı dusunuyorum ama gercekten degecek mı bılemıyorum. Normalde olsa 2K olanı almak ısterdım ama sıstemım 5060 8 GB oldugu ıcın kaldırmıyor. O yuzden 1080p almak zorundayım aslında bunun ıcın bütçem var ama 1080p monıtore 11k vermek de bir yanım ıstemıyor. MiniLED'ın ne oldugunu cok...
  3. bedirha.n

Yardım 1080p Monıtor Onerısı

Oncelılkle merhaba ben 1080p monıtor almayı dusunuyorum bu yuzden monıtorrden anlayan arkadaslarıma seslenıyorum bana yardımcı olabılır mısınız bayağı bir model buldum ama emın olamadım 2K da dusunuyorum ama ekran kartım 5060 8 GB oldugu ıcın cok ıyı olmaz dıyorlar ondan 1080p almayı dusunuyorum...
  4. bedirha.n

Yardım Dual Monitör Alınır mı?

Dual monitör Alınır mı? sizce bu konudan iyi anlayanlar ben dual moniör almak istiyorum cogunlukla film izleyen biriyim ve 4k yi o yuzden istiyorum ama fhd yi de arada bi cok cs oynamak istiyorum onda kullanmak icin 330hz cok iyi oluyor zaten 4.3 kullaniyorum cs de o yuzden fhd goruntusu onemli...
  5. bedirha.n

Yardım 15k Dual Monitor Önerisi Lazım

10k ile 15k arası dual monitor almayi düşünüyorum aklimda şuan gigabyte g27u var bundan daha iyi yada daha kaliteli olduğunu bildiğiniz bir model varsa yardımcı olursanız sevinirim
Geri