Arama sonuçları: *

• Users: matador34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

9060xt 16gb Alınır mı

70k bütçem var oyuncu bilgisayarı dizeceğim ancak oynadığım oyunlar çok işlemci odaklı competitive oyunlar olduğundan işlemcimi 7800x3d almayı düşünüyorum. Bütçeyi zorladığından ekran kartı olarak istediğim 9070xtyi alamıyorum. 16gb 9060xt alınır mı üzer mi ?
  2. M

70-75k Bütçeyle Ps Önerisi

merhaba monitörüm klavye mouseum vb var sadece kasa alınacak. 70-75k gibi bir bütçem var. kullanım alanım çok yoğunlukla oyun olacak. oynadığım oyunlar aslında çok ağır sistem gereksinimi istemiyor ama elime para geçmişken alabileceğim potansiyel en en iyisini istiyorum ki 5 6 yıl yüksek...
  3. M

Legion 5 Fiyat Önerisi

elimde temiz bi legion 5 15ach6h var klavye mousela kullandığımdan neredeyse el bile değmedi masadan kalkmışlığı yok. 3060 mobile gpu ryzen5 5600h işlemcisi var. kasa alacağım için 2. elden satmayı düşünüyorum. kaça satabilirim?
  4. M

Ekteki Bilgisayar Özellikleri Nasıl? Aynı Fiyata Daha İyi Bir Alternatif Var mı?

bilgisayar bu, 5 kuruş çıkma şansım yok 76500 param var şuan var mı bundan yüksek performans alacağım bir öneriniz. Halihazırda monitör klavye mouse mouse pad kulaklık vb var sadece kasa değişecek. Oynadığım oyunlar Ark Survival Evolved, PUBG, CS2, Valorant, GtaV, R6, Fortnite gibi oyunlar ama...
Geri