o zaman 7800x3d-9700x falan almak bana çok daha mantıklı aradaki fiyat farkını başka aksamlarda kullanırım
1783170356
yalnız temmuzda ara zamlar var her...
Valla hazır alim geçim kafasındaydım da internetten detaylı tutorial açar toplarız ya en kötü ona da konu açarız detaylı yardım alırız bu kadar fark...
Şu toplama kafama yattı baya ama yukarıda dediğim gibi tahmini 2,5 ay içinde alacağım o zaman sana bidaha gelsem güncel fiyatlara ve performanslara göre...
Sorunuzu düzgün cevaplamamışım onu farkettim yanıt kontrol ederken sırasıyla gideyim bütçe 70-75k, neler yapacağın ben çok müzik dinlerim çok video izlerim...
Oynadığım ve planladığım oyunlar konuda yazılı sıfırdan yazmiyim bidaha bütçe 70k civarı 76k gibi bi para var elimde şuan monitör klavye mouse falan filan...
Amd karşıtlığım yok ancak amd hakkında bilgim sıfıroğlu sıfır dediğim gibi bundaki özelleştirmelerden ultra 5 250kya eş gelecek hangisidir
1783158607
Teker...
bilgisayar bu, 5 kuruş çıkma şansım yok 76500 param var şuan var mı bundan yüksek performans alacağım bir öneriniz. Halihazırda monitör klavye mouse mouse...