matador34 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ekteki Bilgisayar Özellikleri Nasıl? Aynı Fiyata Daha İyi Bir Alternatif Var mı?

o zaman 7800x3d-9700x falan almak bana çok daha mantıklı aradaki fiyat farkını başka aksamlarda kullanırım 1783170356 yalnız temmuzda ara zamlar var her türlü bu fiyatlar uçacak ben çok daha düşük sisteme yönelmek zorunda kalabilirim kredi vb şasnım da yok
  2. M

Ekteki Bilgisayar Özellikleri Nasıl? Aynı Fiyata Daha İyi Bir Alternatif Var mı?

hmmm anladım teşekkürler ultralar biraz da işsel sanırım ben dediğim gibi sadece oyun ve günlük kullanım için kullanacağım
  3. M

Valla hazır alim geçim kafasındaydım da internetten detaylı tutorial açar toplarız ya en kötü ona da konu açarız detaylı yardım alırız bu kadar fark olacaksa yarım saatlik uğraştan kurtarmak için performanstan bu kadar feragat etmeye değmez
  4. M

Şu toplama kafama yattı baya ama yukarıda dediğim gibi tahmini 2,5 ay içinde alacağım o zaman sana bidaha gelsem güncel fiyatlara ve performanslara göre yardımcı olur musun tekrar
  5. M

81 aşar bu arada destek alabileceğim biri falan yok ve işten kazanacağım parayı okul açulmadan 3 gün önceki cumaya kadar çalışıp hesapladım bütçede esnekliğim 0a yakın
  6. M

donanımsal olarak gani gani daha iyi duruyo da kasayı nasıl yapsak ki
  7. M

Sorunuzu düzgün cevaplamamışım onu farkettim yanıt kontrol ederken sırasıyla gideyim bütçe 70-75k, neler yapacağın ben çok müzik dinlerim çok video izlerim Multitasking çok yaparım ama benim yapacağım Multitaskingle 3050 bile yorulmaz çok göz önünde bulundurulması gerekmiyo yani multitasking...
  8. M

Aceleyi şöyle anlatayım daha şunun parasını çıkarmak için 2 ay çalışacağım eylülde alınacak bilgisayar şuan az çok fikrim olsun almadan önce istiyorum
  9. M

Oynadığım ve planladığım oyunlar konuda yazılı sıfırdan yazmiyim bidaha bütçe 70k civarı 76k gibi bi para var elimde şuan monitör klavye mouse falan filan var sadece kasa alacağım 1783159496 Yanlış anlaşılma olmasın inadına karşı çıkmak için değil bilmediğimden soruyorum özelliklerine baktım...
  10. M

Amd karşıtlığım yok ancak amd hakkında bilgim sıfıroğlu sıfır dediğim gibi bundaki özelleştirmelerden ultra 5 250kya eş gelecek hangisidir 1783158607 Teker teker nasıl toplayabilirim bilgim 0a yakın yardımcı olursanız çok hoş olur 1783158617 Chill
  11. M

var mıdır alternatifiniz hocam ben çok anlamam özellik biliyorum da piyasasından son bilgisayarımı 2021de aldığım için koptuk baya
  12. M

bilgisayar bu, 5 kuruş çıkma şansım yok 76500 param var şuan var mı bundan yüksek performans alacağım bir öneriniz. Halihazırda monitör klavye mouse mouse pad kulaklık vb var sadece kasa değişecek. Oynadığım oyunlar Ark Survival Evolved, PUBG, CS2, Valorant, GtaV, R6, Fortnite gibi oyunlar ama...
Geri