matador34 isimli üyenin son içerikleri

1. M

7 Bin TL Gaming Monitör Önerisi

7k bütçem var gaming için monitör almak istiyorum ne alabilirim
  2. M

Iş İçin Kulaklık Önerisi Lazım

normalde kullandığım kulak üstü kulaklığım var ama iş yerinde kullanmaya uygun değil yani bu kulaklığı sadece iş anı kullanmak için alıyorum. 500 600 TL'ye alınacak en iyi kulaklık nedir???
  3. M

9060xt 16gb Alınır mı

4k oynar mıyım bilmiyorum ama bi indirim yakalasam 70 bütçeyle 9070xt denk gelebiliyo ya 60xt alırım 1 hafta sonra indirim olur kahrolurum o yüzden 9070 beklicem
  4. M

9060xt 16gb Alınır mı

kalbim sıkıştı yeni fiyatı görünce biz nası pc alcaz ya
  5. M

9060xt 16gb Alınır mı

73 değil 71 oluyo ama bir şeyi yanlış yapmış da olabilirim
  6. M

9060xt 16gb Alınır mı

70k bütçem var oyuncu bilgisayarı dizeceğim ancak oynadığım oyunlar çok işlemci odaklı competitive oyunlar olduğundan işlemcimi 7800x3d almayı düşünüyorum. Bütçeyi zorladığından ekran kartı olarak istediğim 9070xtyi alamıyorum. 16gb 9060xt alınır mı üzer mi ?
  7. M

70-75k Bütçeyle Ps Önerisi

offff izledim anladım ancak 9800x3d 7800x3d 9700x ve 9600x falan da 9070xt ile 70kya sığdırmak çok zor
  8. M

Kral geldi ilk boşumda izlicem
  9. M

çok fpsciyim ya ekran sürelerine baksan fps 3k hikayeli oyunlar gelsin gelsin 300 saat gelşir totalde şuan 7800x3d, 9700x3d veya 9800x3d düşünüyorum 1783230304 bi de şey var youtubeda karşılaştırmalara bakıyorum işte dandirik de olsa anlamadığımdan mecbur işlemci karşılaştırma sitelerinden...
  10. M

merhaba monitörüm klavye mouseum vb var sadece kasa alınacak. 70-75k gibi bir bütçem var. kullanım alanım çok yoğunlukla oyun olacak. oynadığım oyunlar aslında çok ağır sistem gereksinimi istemiyor ama elime para geçmişken alabileceğim potansiyel en en iyisini istiyorum ki 5 6 yıl yüksek...
  11. M

Legion 5 Fiyat Önerisi

elimde temiz bi legion 5 15ach6h var klavye mousela kullandığımdan neredeyse el bile değmedi masadan kalkmışlığı yok. 3060 mobile gpu ryzen5 5600h işlemcisi var. kasa alacağım için 2. elden satmayı düşünüyorum. kaça satabilirim?
  12. M

Ekteki Bilgisayar Özellikleri Nasıl? Aynı Fiyata Daha İyi Bir Alternatif Var mı?

o zaman 7800x3d-9700x falan almak bana çok daha mantıklı aradaki fiyat farkını başka aksamlarda kullanırım 1783170356 yalnız temmuzda ara zamlar var her türlü bu fiyatlar uçacak ben çok daha düşük sisteme yönelmek zorunda kalabilirim kredi vb şasnım da yok
  13. M

Ekteki Bilgisayar Özellikleri Nasıl? Aynı Fiyata Daha İyi Bir Alternatif Var mı?

hmmm anladım teşekkürler ultralar biraz da işsel sanırım ben dediğim gibi sadece oyun ve günlük kullanım için kullanacağım
  14. M

Valla hazır alim geçim kafasındaydım da internetten detaylı tutorial açar toplarız ya en kötü ona da konu açarız detaylı yardım alırız bu kadar fark olacaksa yarım saatlik uğraştan kurtarmak için performanstan bu kadar feragat etmeye değmez
  15. M

Şu toplama kafama yattı baya ama yukarıda dediğim gibi tahmini 2,5 ay içinde alacağım o zaman sana bidaha gelsem güncel fiyatlara ve performanslara göre yardımcı olur musun tekrar
Geri