Arama sonuçları: *

• Users: Etoow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Apple Pay Kullanabilecegim Akilli Saat Onerisi

Merhaba arkadaslar yakin zamanda kendime bir akilli saat almayi dusunuyorum butyce 1500 tl yi gecmeyecek apple watch ultra benzeri ve apple pay kulanabilecegim akilli saat var midir
  2. E

Airpods pro 2 vs airdods 3

Merhaba arkadaslar yakin zamanda jbl tws 200um hakki rahmetine kavustu ve simdiyse daha kaliteli bir seyler alma pesindeyim , airpods pro 2.nesil ve airpods 3 arasinda kaldim bana kalsa 3 alir gecerdim fakat bazi kisiler kulagimdan dusuyor falan dedi o yuzden pro 2 aklimda cok kaldi cunku pro 2...
  3. E

1200TL MOUSE ONERISI

Arkadaslar merhabalar , Amazondan bir mouse alacagim fakat canadada yasadigim icin fiyat farki olabiliyor ve bazi modeller burada olamayabiliyor 1200tl ye yani bana gore 50 60 dolara onerebileceginiz mouseler nelerdir acaba , lol valorant oynuyorum lag olmasin wireless olsun yeter. 1705339464...
  4. E

Yardım Huwaei Matepad air kasma sorunu

Arkadaslar agustosun sonuna dogru yurtdisinda oyun ve derslerimde not almak icin kullanacagim bir matepad air aldim (2.ay fatura ve garanti duruyor satilmadan 1 ay once alinmisti ve bir sorun yok gibiydi) Tableti cok aktif kullanmadim cunku dersde kullanmak icin okul tarafindan tablet verildi ...
  5. E

Yardım Black Friday geliyor listemdekileri almali miyim

Arkadaslar merhaba bildiigniz sekilde black friday 3 gun sonra fakat 2 gun sonra indirimli satis baslayacak yasadigim yerde . Listemde Xbox series s game bundle 289 CAD Xbox series s controlller 59 CAD Beats Studio 3 (new version) 200 CAD bunlar teknoloji kisminda alacagim seyler sizce beats...
  6. E

Xbox series one x vs ps4

Merhaba arkadaslar ben konsol ve controller almak istiyorum fakat kararimi tam veremedim black friday yani 22nov da xbox series s in 280dolara dusme ihtimali var ama kesin degil amerikada dusucek , 2.el ps4 var 2 kumanda ve 25 guzel oyunla beraber 220 dolar ve xbox one x var 1 kontroller ve...
  7. E

Turkiyeden yurtdisina ne getirtebilirim oneri

Merhaba arkadaslar yarin ailem bana gelmesi icin kargo yollayacak bazi seylere ihtiyacim vardi fakat hazir kargo gondermislerken bazi ozledigim seyleri de gondermelerini istedim (corba,baharat gibi) aklima baska hicbir sey gelmedi onerileriniz var midir canim simit vb seyleri cok istiyor ama...
  8. E

2.el 13 pro max vs 0 iphone 13

Merhaba arkadaslar bugunku sorum 2.el iphone 13 pro max mi yoksa yeni bir iphone 13 mu almaliyim . 2.el iphone 13 pro maxin garantisi disinda herseyi tamam oldugunu soyledi kilif koruma falan ve her seyin calistigini en ufak cizik kirik ezik olmadigini belirtti bunlara gidiince bakacagim ayrica...
  9. E

2.el iphone 13 ve normal 13 arasindaki fark nedir , 2.el alinir mi

Ben yurtdisinda yasiyorum ve bulundugum bolgede 2.el bir iphone 13 buldum bataryasi 90 ama ekrandan veya ici degisip degismediginden emin olup olmamanin bir yolu varmi yokmu bilmedigim icin 2.el almaya korkuyorum . Fiyat gayet makul hatta alip ustune yeni batarya alsam bile 2.ellere kiyasla bir...
  10. E

Uygun fiyatlı kulak üstü bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar fiyat aşırıya kaçmayacak şekilde kulak üstü ses kalitesi iyi ve şarjı uzun süre giden bir kablosuz kulaklık alıyorum bu kulaklığı okula giderken , spora giderken ve günlük hayatta dışarıda kullanacağım önerilerinizi bekliyorum
  11. E

Arkadaşlar Rica Etsem bir okuyup yorum yapabilir misiniz

Merhabalar arkadaşlar ben şu anda otobusdeyim 11 saatlik bir yolculuktayim 3 saat oldu çıkalı bu arada yaşım 16 İstanbul ilçe emniyet müdürlüğü çocuk büro amirliğinden aradılar yanlışlıkla aramış olabilirler mi çok korkuyorum.
  12. E

Bu sistem fiyatına değer mi arkadaşlar?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-3060-ti-gaming-x-8g-lhr-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1362015726.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-5700x-sekz-cekirdek-3-40-ghz-fiyati,1782415462.html...
  13. E

Bu parçalar garantili midir ??

Merhabalar arkadaşlar uzunca bir düşündükten sonra gaming gen tr den bu bilgisayarı almaya karar verdim kasayı değiştirip en ucuz monitörü ekleyeceğim parçalar garantili midir acaba mediamarktan alalım diyor babam garantiliyse alırız diyor acil destek
  14. E

2 sistem karşılaştırma önerisi

Merhabalar arkadaşlar bugün veya yarın yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum dav6 bekliyordum ama f/p bir tık daha düşük olacağı için fiyat olarak bu iki sistemden birisini yarın veya bugün alacağım siz hangisni almamı önerirsiniz bilgisayarda sadece oyun oynayacağım dc kullanacağım bilginize...
  15. E

Redmi Note 10 pro 4.5G (6gb ram) vs Mi 11 lite 4.5g (8+3gb ram)

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır redmi note 10 pro kullanıyordum fakat hediye mi 11 lite gelmesi üzerine değişsem mi bilemedim gün içinde vaktimin çoğunu discorda ve mobil oyunlara harcıyorum genelde instagram discord pubgm gibi uygulamaları kullanıyorum ve sıkça dizi izliyorum sizce mi...
  16. E

Discord hesabımı kaybettim yardım

Arkadaşlar hesabimdan çıkış yapmıştım iki aşamali doğrulamayi unutmuştum şimdi giriyorum DC hesabına doğrulama kodu istiyor ben authy yi direk silmiştim koddan sonra kurtarabilir miyim acaba hesabı o hesapta birsuru DC sunucudaydim yetkili olarak
  17. E

Discord Hesabımı Kaybettim

Merhaba arkadaşlar discord hesabımdan çıkış yapmıştım ama iki aşamalı doğrulamayı unuttum google authencer 1kere indirip hemen silmiştim birdaha işe yaramaz diye o yüzden doğrulama kodum yok ne yapabilirim?
  18. E

2021 Lise Taban puanlarına nereden bakılır

arkadaşlar acaba nereden bakabilirim link olan atabilir mi 387 aldım 7.45 yüzdelik girdim
  19. E

Lise 2021 Taban Puanları Nasıl bakılır

Arkadaşlar 2021 lise taban puanlarına nereden bakabilirim link olan atabilir mi 387 aldım 7.45 girdim rezalet :(
  20. E

Dolandirilma ile ilgili yardım

Arkadaşlar beni dolandıran kişiyi bugün dolandırmaya çalıştım adam profesyonel dava maça fln öyle seyelr dedi işte şikayet ettim dava accam ilk hesabı ver öyle parayı atayım dedi kabul etmeyince dolandırıcı fln dedi dava edecekmiş ne yapabilirim
Geri