Arama sonuçları: *

• Users: TheBuro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

RX 9070 XT Servisin Yaptığı Testler Normal mi?

Arkadaşlar incehesap üzerinden 1 ay önce bir OEM kasa satın almıştım, iki kez sorun yaşayıp servise gönderdim geldi, en son bir sorun daha yaşadım aşağıdaki konu da belirttim bunun üzerine servise gitti tekrardan; https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-ekran-karti-hata-veriyor.1253991/...
  2. T

RX 9070 XT İki Pinli Ekran Kartı İçin Psu

Arkadaşlar Powercolor Hellhound RX 9070 XT ekran kartım var iki adet 8-pin PCIe girişli, bu ekran kartına uygun en az 850W, kabloları daisy chain, pig tail olmayan, japon kompansatörlü ve sessiz çalışan, gold sertifikalı PSU öneriniz nelerdir yardımcı olursanız sevirim
  3. T

AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

Arkadaşlar selamlar, imzamdaki sistemi incehesap üzerinden satın almıştım, kasa ile geldiğinde ekran kartında Furmark testlerinde Powercolor Hellhound RX 9070 XT model kartımın gpu hotspot sıcaklığı 94 derece gibi değerlerde olunca incehesaba ekran kartını geri gönderdim, onlarda bir sorun...
  4. T

Anakartım Kırmızı Işık Yanıyor

Arkadaşlar Colorfol Battle-ax v14 plus anakartım var, ekran kartım Powerful Hellhound RX 9070XT, ekran kartım değişimden sıfır olarak geldi ilk kez taktım şimdi anakartımdan kırmızı ışık yanıyor, monitöre görüntü gelmiyor lütfen yardımcı olur musunuz
  5. T

Anakartın Ekran Kartı Kilidi Kırıldı

Arkadaşlar ekran kartını çıkarırken soketteki ekran kartı kilidi kırıldı bir sorun olur mu bu durumda yardımcı olur musunuz
  6. T

Radeon RX 9070 XT Furmark Testim

Arkadaşlar yeni OEM kasa aldım Furmark teslim aşağıdaki gibi sistemim de ryzen 5 7500f ve poworcolor hellhound rx 9070 xt 16 gb ram sonuçlar nasıl sizce sıcaklık
  7. T

Colorful Anakart Hakkında Yardım Lütfen

Arkadaşlar OEM paket kasa almıştım anakartım COLORFUL BATTLE V14 PLUS bios sürümü 1012 olarak geldi, sitesinde güncel sürüme geçerken önce 1014de efi ile kurulum varmış, bunu yaparken efi ile kurarken seçeneklerde F tuşuna basmamız gerekirken ben E tuşu ile ilerledim bir sorun olur mu ne yapmam...
  8. T

Colorful Anakart Kullananlar

Arkadaşlar incehesap gaming gecesinden hazır sistemime COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 anakart özelleştirme yaptım, sanırım ilk olarak bios güncellemesi yapmam lazım, sitesindeki driverlardan en güncel olanı direk indirip kurmam mı lazım yoksa anakarttaki sürümden itibaren tek tek indirip ayrı...
  9. T

Yeni Bilgisayar Sonrası Yapılması Gerekenler

Arkadaşlar incehesap gaming gecesinden bir sistem aldım özelleştirme yaparak, bu sistemde bana ulaşınca ilk yapmam gereken şeyler nelerdir ? Test, kontrol vs yardımcı olursanız sevinirim
  10. T

Radeon RX 9070 XT Uygun Monitör 2k Sizce Nasıl ?

Dün akşam gaming gecesinden aşağıdaki sistemi toplayıp satın aldım Bu kasaya uygun araştırmalarımda aşağıdaki monitörü öneren çok oldu onu aldım nasıl sizce önerilerinizi bekliyorum
  11. T

RX 9070 XT İçin Fiyat Performans 2k Monitör

-AMD Radeon RX 9070 XT ekran kartım -AMD 7500F işlemci Fiyat Performans 2K Monitör arıyorum arkadaşlar bütçe 7-8k önerileriniz var mı
  12. T

Rx9070xt İnce Hesap Sistem

Arkadaşlar bu gaming gecesinden bu kasayı özelleştirip almayı düşünüyorum nasıl sizce önerilerinizi bekliyorum
  13. T

Kasa Toplama Günlüğü

Arkadaşlar akşamları işten sonra hem oyun hemde çeşitli yapay zeka vs işleri için fiyat/performans ve ileride upgrade imkanı yapabileceğim sağlam bir kasa toplamak istiyorum. Kredi kartına taksit olan ve indirim zamanlarında güzel indirim olan ürünleri yavaş yavaş toplucam inşallah, bu konuyu...
  14. T

Kasım İndirimlerini Beklemek ?

Arkadaşlar RTX 5070li OEM yada kendim toplayıp kasa dizmek istiyorum, sizce Kasım indirimlerini beklemek mantıklı mı yoksa şimdiden alıp geçeyim mi?
  15. T

Gaming Gecesi Sizce Hangisi

Arkadaşlar monitörle beraber aşağıdaki iki sistemden birini alıcam sizce hangisi ? Özelleştirme yaptım, güncel oyunları oynatacak ve ilerde upgrade imkanı olacak? Tavsiyelerinizi bekliyorum
  16. T

Fiyat Performans Topladığım Kasa

Arkadaşlar gün içinde hem oyun oynamak için hemde yapay zeka projeleri vs ile ilgilenmek için, bir kaç gündür araştırmalar yapıyordum ve kendimce F/P ve ileride Upgrade imkanım olsun diye aşağıdaki gibi bir sistem topladım, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, gereksiz dediğiniz ya da şu...
Geri