boyum 178 kilom 70 uygun bana, oturma minderi gayet rahat geldi, sırt kumaşı fazla kalın değil hava alabilir terleteceğini düşünmüyorum, ben fileli almadım...
Benim gibi koltuğa 10k para vermek istemeyenler için Seduna Thunder Pro Fab modelini idefix üzerinden kampanya vs. 5.5k kusurat ile aldım bugün geldi kurdum...
Çok bildiğini sananlar da çok bilmiyor; özellikle sıfır kartta 94°C hotspot diyen soğuk bir duş alsın. Benim 4090'ın hotspot'u değil, bellekleri bile o...
Incehesap itopya buralardan sistem almayin aldirtmayin tamamen bilgisiz hareket ediyorlar. Ulan adamlar sitesine yazmış(Sapphire) daish chainden oluşacak...
Sorunda genelde gerçekten AMD de olmuyor nedense. Yine aklıma geldi aynı buna benzer konu bir forumda, sayfalar sonra anlaşılıyor ki adam hdmi kablosunu...
Satış sonrası destek ekibiyle telefonda görüştüm, kablo görüntülerini ilettim, forumdaki arkadaşların dediği gibi hatalı montaj, psu ve gpu kombinasyonu...
Hocam incehesap klasik cevabını verdi montajı yapılan ürün vs. uğraşsam iade ederimde sizin de dediğiniz gibi sorunu kabloyu sipariş ederek çözücez inşallah...
Hayır donanımları doğru eşleştirip kullanacaksın o kadar. Yaşadığın sorunu 2x8 pin kullanan 5070 ti olsa gene aynı şekilde yaşardın. Amacım Amd kullanmanı...