Arama sonuçları: *

1. T

RX 9070 XT Servisin Yaptığı Testler Normal mi?

En son cyberpunk 2077 testi yapmışlar 150 fps civarı vardı bir sorun yoktur diye düşünüyorum, zaten ayrı 12pin600w soket için kablo yaptırıyorum onu kullanıcam hocam
  2. T

Hocam daha önce iki kere saçma sapan sorunlar oldu gönderdim bakıp düzeltip gönderdiler en son üçüncü kez olunca artık canım sıkıldı 1 ay oldu alalı ama 3 gün bende durmadı kasa mail üzerinden servis yetkilisi arkadaşla detaylı görüştüm bu yüzden son testi uzun yapmışlar anladığım kadarıyla...
  3. T

Arkadaşlar incehesap üzerinden 1 ay önce bir OEM kasa satın almıştım, iki kez sorun yaşayıp servise gönderdim geldi, en son bir sorun daha yaşadım aşağıdaki konu da belirttim bunun üzerine servise gitti tekrardan; https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-ekran-karti-hata-veriyor.1253991/...
  4. T

Sistemimin Son Hali Nasıl?

Katılıyorum
  5. T

Hocam 3 farklı tier list tablosunda Gold : A+, A, A Gold Core : B+, A, A- Ben düz goldu seçerdim ama tabi sisteminize uygunsa hangisi olduğu fark etmez ikiside zaten kaliteli
  6. T

Nzxt gold daha iyi hocam core bir iki kısılmış versiyonu
  7. T

Steam Ailesine Gelmek İsteyen Var mı?

valla oynadığım cs2 ve age of empires var, kardeşim zamanında almış galiba neyse sağlık olsun :)
  8. T

Steam Ailesine Gelmek İsteyen Var mı?

Hocam yeni kasa topladım katılmak isterim çok eski steam hesabım var hiç bir ban vs yok vakit geçirmek isterim https://steamcommunity.com/id/w4ken/
  9. T

Vodafone Redli Olup Turna İçin Olan 600tllik Kodu Kullanmayan Biri Var mı?

vodafone redim ama bende maalesef çıkmadı
  10. T

Segotep Endura Pro+ Siyah 850w 80+ Gold Pcıe 5.1

Hocam kasada gelen psu marka modeli nedir bakabilir misiniz
  11. T

RX 9070 XT İki Pinli Ekran Kartı İçin Psu

Bende öyle yapıcam gibi duruyor hocam, benim ekran kartı 2x 8pin girişli sizinkisş nasıl ? Kablolarda çift başlılık, daisy chain kablo var mı
  12. T

Sistem Yük Altında Çöküyor. Arızalı Donanımı Tespit Edemiyorum.

Hocam imzamdaki sistemi aldım bende incehesaptan, son açtığım konulara bakarsanız bende buna benzer sorun yaşadım ve yaşıyorum önce bi konumu okur musunuz ? Sizin psu kaliteli yani zannetmiyorum psudan olacağını da ekran kartınız kaç pin girişli? Daisy chain falan var mı kabloda, aklıma anakart...
  13. T

Raijintek Cratos ve NZXT arasında gidip geliyorum bende kararsız kaldım açıkcası
  14. T

Arkadaşlar Powercolor Hellhound RX 9070 XT ekran kartım var iki adet 8-pin PCIe girişli, bu ekran kartına uygun en az 850W, kabloları daisy chain, pig tail olmayan, japon kompansatörlü ve sessiz çalışan, gold sertifikalı PSU öneriniz nelerdir yardımcı olursanız sevirim
  15. T

Model kodunu iletsen yeterli olur hocam
  16. T

geldiği zaman güç kaynağı hakkında bilgi verir misin
  17. T

Msi Servis Point Mağduriyeti

benim anakartı soket değişimi yapıp iki günde bitirip gönderiyorlar bir sorun yaşamadım bakalım
  18. T

Az önce mail geldi anakart soket değişimi için 1500 artı kdv yapacak bişey yok yapsınlar bakalım kullanıcı hatasıydı zaten
  19. T

Daha dün kendilerine MSİ marka bir anakart gönderdim soket değişimi için bakalım yaklaşımları nasıl olacak
Geri