TheBuro isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Amazon Oyuncu Koltukları 1.000₺ İndirim Kuponu

Sen bilirsin bu fiyata bana uygun geldi açıkcası
  2. T

boyum 178 kilom 70 uygun bana, oturma minderi gayet rahat geldi, sırt kumaşı fazla kalın değil hava alabilir terleteceğini düşünmüyorum, ben fileli almadım çünkü zamanla filelerin yanlarından esnemeden dolayı yıpranma olabileceğini yazmışlar birkaç yerde, bel desteği plastik normal plastik ne...
  3. T

Benim gibi koltuğa 10k para vermek istemeyenler için Seduna Thunder Pro Fab modelini idefix üzerinden kampanya vs. 5.5k kusurat ile aldım bugün geldi kurdum gayet rahat memnunum
  4. T

AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

Satış sonrası destek ekibiyle telefonda görüştüm, kablo görüntülerini ilettim, forumdaki arkadaşların dediği gibi hatalı montaj, psu ve gpu kombinasyonu olduğunu iletti, ürünü kendilerine göndericem, kasa ile psu birlikte olduğu için büyük ihtimal kasayı da değiştirecekler bakalım çözecekler gibi
  5. T

Hocam incehesap klasik cevabını verdi montajı yapılan ürün vs. uğraşsam iade ederimde sizin de dediğiniz gibi sorunu kabloyu sipariş ederek çözücez inşallah :) hocam ağustosun 5i gibi geldi de bende durduğu gün 3-4 gün 2 kere incehesaba gönderdim, iş bilmez teknik ekipleri uğraştırdı baya...
  6. T

hocam ben ne yapacağımı bilmediğim için stresliyim o yüzden yazdım, büyük bir ihtimal çoğu kişinin dediği gibi psudan ikinci kablonun çıkmaması ve tek kabloyla ekran kartının beslenmesi galiba sorun, 12pini çevirici kabloyla çözülür gibi söylenenlere göre yarın bi incehesap ile görüşücem
  7. T

hocam ne yapacağımı şaşırdım ne diyim amd çok yaşa mı diyim allah aşkına :)
  8. T

iade talebini oluşturdum cevaplarını bekliyorum hocam, sürece göre devam edicem, hocam çok teşekkür ediyorum ilginiz için duruma göre mutlaka konu üzerinde güncelleme yapacağım sağolun
  9. T

Yok hocam çoğu kez kontrol ettim çıkmadı, zaten bu şekilde o iki kabloyu dışarda bırakarak göndermişlerdi, iade talebi verdim bakalım cevaplarını bekliyorum Foruma da konu açmıştım sıcaklık ile ilgili normal demişlerdi ama yine psuda 2 kablo çıkmadı yine aynı olacakmış Valla iade talebinde...
  10. T

Oem kasa böyleydi hocam aldığıma da bin pişman oldum şuan tekrar görüntü gelmiyor ve anakartta kırmızı ışık yanıyor bios pilini çıkarıp biraz bekleyip takayım mı iade için yazı yazdım incehesapa kabul etmezlerse de tüm yasal hakkımı kullanıcam 3 haftadır ne heves kaldı ne bişey
  11. T

Bilgisayarı kapatıp kablolara baktım ekran kartının güç kablosunu çıkarmıştım şimdi tekrar takıp açmaya çalıştığımda yine anakartta kırmızı ışıklar yanıyor ne yapıcam şimdi bios pilini çıkarıp tekrar taksam olur mu
  12. T

Yok hocam test et ve paketle ile aldım o sata kabloları falan var 6+2 pinli ekran karta takılı olan var, onuda tek kablodan iki başlı yapmışlar, psudaki kabloların içinde 12 pinli başka kablo var ve diğerleri
  13. T

Psu kutusunu göndermediler hocam kasayı bir kutu yapmış incehesap, ekrankartı ve anakart kutusunu ayrı ikinci kutu olarak gönderdi, bu şekilde bir kabloda çıkmadı içinden Psu da bu hocam fotodaki gibi Şimdi yine anakart kırmızı ışığı yanıyor görüntü gelmiyor
  14. T

Yok hocam kutuya falan da baktım yok hiç bir yerde koymamışlar büyük ihtimal, şimdi bilgisayarı kapatmıştım tekrar açtım yine görüntü gelmiyor, anakartta kırmızı ışık yanıyor
  15. T

Hocam ilk görsel ekran kartına takılı olan kablo İkinci görsel de kasayı açtım psunun arka tarafına kabloların içine koyulmuş benzer diye çektim fotosunu bu mu nasıl takıcam
Geri