Arama sonuçları: *

• Users: Erenlnl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Raspberry Pi 5 - 16gb Alternatif Sistemler

Geçen yıl 7000 lira civarında olan makine bu günlerde 20 bin liraya satılıyor. Hobi amaçlı almayı düşünmüştüm. Sanırım almayacağım bu fiyatlara bu cihazdan daha güçlü makineler toplanabilir mi? Hemen hemen aynı amaçlar için daha kuvvetli cihazlar mümkün hissi veriyor. Tavsiye ve önerilerinize...
  2. E

Bionic [Lm Studio] ve 12b Gemma4 12b Qat

Bir kaç yıldır lokal modellere bakmıyordum zevkine denemek için kurdum. Test amaçlı 12B parametreli bir Gemma4 modeli kurdum. Beklentimi o kadar aştı ki interneti çekip denemem gerekti. Bionic hakkında youtube de hiçbir Türkçe kaynak yok. Yerel dosyalarımda bir şarkı sitesini çalıştırmasını...
  3. E

Farklı Zamanlarda Bilgisayarı Acınca Isıkları Yanıp Kapanıyo!

Şuan bilgisayarı çalıştırmayı başardım. Sorunum problemin ne olduğunu bilmiyor olmam. Daha önce bir kez daha yapmıştı. Sistem 1.5 aylık. Bilgisayarı sorun olmadan kapatıyorum. Rastgele zamanlarda açmaya çalıştığımda bilgisayarım başlatma tuşuna basınca bir anlığına (1 saniyeden az) çalışır gibi...
  4. E

Fanlar Bir Saniye Yanıp Sönüyor, Bilgisayar Açılmıyor

Geçen ay bilgisayarı aldım. Dün çalışan (kasa) bilgisayarım başlatma tuşuna basınca bir anlığına (1 saniyeden az) çalışır gibi yapıp fan ve ışık yakarak aniden duruyor sonra bir şey gerçekleşmiyor. fişi çekip tekrar denediğimde aynısı tekrarlanıyor. Klavye gibi donanımlara elektrik kesin olarak...
Geri