Arama sonuçları: *

1. pieceoflion

Yardım DLSS Açınca Görüntünün Rezil Görünmesi

Beyler merhaba. Yaklaşık 1 senedir RTX 5070'e sahip bir laptop kullanıyorum. Ondan öncesinde ise Xbox Series S kullanıcısıydım. 1 senedir oyunları laptoptan ve Nvidia'nın teknolojilerinden faydalanarak oynuyorum, ancak hâlâ teknoloji editörlerinin dediği gibi ne dlss'ten faydalanabildim ne de...
  2. pieceoflion

Yardım Gamepower Eva 5 Klavyede Kopma

Merhaba arkadaşlar Geçtiğimiz günlerde A101'de satılan gamepower eva 5 klavyeden aldım ve internette gezerken, youtube'da video izlerken sürekli kopmalar takılmalar meydana geliyor. Oyun oynarken herhangi bir problem yaşamıyorum ama bu yazıyı yazarken dahi birkaç kez kopma meydana geldi ve...
  3. pieceoflion

Yardım Nethouse Garanti Süreci

Merhaba. Nethouse firmasının kendi sitelerinden bir tane fare aldım. Daha 1 ay dolmadan fare tekerleğinde problem oldu. Ben de satın aldığım firma ile (Nethouse) iletişime geçtim ve kendilerinden bu konuda yardım istedim. Beni öncelikle teknik servisle iletişime geçmem konusunda...
  4. pieceoflion

Öneri Fare Grip Tape Önerisi

Herkese merhaba. Bloody R73 Ultra ve Bloody W95 Max fareler için grip tape arıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. R73 Ultra'nın yanında gelenleri de yapıştırmaya çalışırken hata yaptım ve kullanılmaz hale geldiler. Dediğim gibi daha önce hiç kullanmadığım için hangi...
  5. pieceoflion

Nahimic Sürücüsü Düzgün Çalışmıyor

Herkese selamlar. Slayer R9T 5070 model laptop kullanıcısıyım. Bu sabah Nahimic ses sürücüsü güncellendi ve güncellemenin ardından uygulama çalışmaz hale geldi. Sürekli güncelleme yapmam için aynı siteye yönlendiriyor. Yönlendirdiği sitedeki sürücüyü indirip kurduğumda yeniden başlatmamı...
  6. pieceoflion

Performans Laptopu Kullanımında Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Herkese merhaba. 2020 yılından geçtiğimiz senenin Aralık ayına kadar Huawei Matebook D15 2020 model laptop kullanmaktaydım. İçerisinde Ryzen 5 3500u 4 çekirdek 8 izlek işlemci, dahili ve paylaşımlı 1 GB Ram'i olan Vega 8 ekran kartı ve 8 GB Ram ile gerek çalıştığım derslerde gerekse de...
Geri