Geçen sene aynı firma 11.11 indirimlerinde hepsiburada üzerinde r9t 5070 32 gb ram ve 1 tb ssd fiyatına 64 gb ram ve 2 tb ssd laptop satmışlardı. Ben...
Herkese merhaba.
Bloody R73 Ultra ve Bloody W95 Max fareler için grip tape arıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. R73 Ultra'nın...
Çalışmaya motivasyon işi olarak bakmak yerine zorunluluk olarak bakarsanız sorun çözülür. Şöyle düşün: sevdiğin bir oyun var ve bunda geçemediğin bir bölüm...
uv: undervolt demek, işlemcinin çektiği voltaj miktarını düşürmek anlamında kullanılır. oc: overclock demek. Bu da hız aşırtma anlamında kullanılır. Nasıl...
Amazon'dan son 2 siparişimde sorun yaşadım. Birinde ürünü yanlış gönderdiler, diğerinde de görseldekiyle uyuşmuyordu. Ben de prime üyeliğimi iptal ettim...
gelmez, gelmeyecek. zaten gelse de eskisi gibi bir sükse yaratamaz. yeni nesil (özellikle de z jenerasyonunun sonu ve alfa jenerasyonu) hl'nin ne olduğunu...
bana da babam öğretmedi. ben 17 yaşımda iken oynadığım araba oyunlarında manuel vites yapıp oynuyordum. gözümde büyüttüğüm şey vites atma işiydi, saçma...
Boyun kisa desem boyunu mu uzatacaksin ya da uzun desem kisaltabilecek misin? Su boy muhabbeti kadar sacma olay yok. Kendi secemedigimiz seyleri kriter...