hocam teşekkür ediyorum sorunu çözmüş bulunmaktayım emeğin içinde sağolasın. Sorun İşlemcinin diğer kalan çekirdekleri kullanmamasından kaynaklanıyormuş. Bu...
oyuna girmeden önce görev yöneticisini çalıştırın, ardından oyuna girip biraz oynayın. alt tab atıp görev yöneticisinden işlemci kullanımına göre sıralayın...
Bu da işe yaramadı. DDU ile silip tüm sürücüleri yeniden kurdum ama yine aynı hatayı verdi. Galiba yazılımında bir bug oluştuğu için şu an böyle yapıyor...
Herkese selamlar. Slayer R9T 5070 model laptop kullanıcısıyım. Bu sabah Nahimic ses sürücüsü güncellendi ve güncellemenin ardından uygulama çalışmaz hale...
hocam mail atın, ardından süreci nasıl yürüteceğinize dair size bilgilendirme yapıyorlar. bozulan parça kullanıcı hatası sebebiyle pek de bozulabilecek bir...
Fiyatlarına bakıp "aralarında şu kadar fark var beyler millet bir anda o kadar parayı bir araya denk getiremiyor" yazacaktım, baktığım kartın fiyatı 8 gb...
valorant tarzı oyunlarda işlemci, üniversite için isteniyorsa (pdf okuma, ofis kullanımı) ise ayrı pil ömrü, yine üniversite için olup programlama için...