hocam merhaba konunuzdan bagimsiz ancak sizin laptopinizin modeline ozel gelistirdigim (bende ayni modeli kullaniyorum R9T) bir RGB kontrol yazilimi var...
Hatta şu ara oynadığım oyundan farkları atayım. Bu oyunda mesela muazzam bir fark oluşturmuyor. Post efekt ve ışıklandırma oyunu boğuyor bayağı. Belki...
Bu arada FORZA oyunlarında bu tür görüntü sorunları oluyor mesela ben FH 5 de yaşıyorum mavi Skyline sürüyorum aracın arkasında mavi şeyler çıkıyor veyahut...
Hocam elinize sağlık, ben zaten başka bir forumda uygulamanızı görüp kurmuştum. Çok memnunum. Kontrol merkezinin her bilgisayarı açtığımda kapanan ve manuel...
K'yı denediğimde daha önceki ekran görüntüsünde aldığım arabanın radyo anteninde problem meydana geliyor, L'yi denediğimde herhangi bir araba yanımdan...
hocam sabit sahne ile derdim yok, sorun hızlı oyunlarda yahut hız gerektiren sahnelerde söz gündeme geliyor. Mesela forza horizon'da birden fazla ağacın...
Hocam dlss açtığımda bu sorunu yaşıyorum. dlss dışında eski usul kenar yumuşatma teknolojilerinde sorunu yaşamıyorum ve görüntü bir hayli keskin ve bozulma...
Hocam ben size direkt deneyimimi ve karşılaşabileceğiniz durumları anlatıyım.
Ben laptopu gönderdim ve adamlara kağıtta dedim ki "bu laptopun wifi bt kartı...
ben rtx ekran kartlı bir bilgisayara sahip olmadan önce de bu dlss ve fsr teknolojilerine ilgiliydim hocam. Örneğin Dlss teknolojisi ilk tanıtıldığında...
hocam baktım da dediğiniz gibi bir ayara denk gelemedim sanırım. nvidia app'te bir dsr var (kapalı), onun dışında oyunun içinde dinamik ölçeklendirme...
hocam ben basit bir adamım, editörlerin anlattığından öte bir beklentim olmadı, kaldı ki şu ekran görüntülerinde attığım bozulmalar yüksek beklenti ya da...