Witcher 3 Remastered DLSS & Frame Gen Ghostıng

azothx

80+
Reaksiyon skoru
9
Witcher 3 Remastered DLSS & Frame gen açtığımda veya sadece dlss açtığımda ghosting oluşuyor çözümü var mıdır

Ekler

• 00.webp
    00.webp
    87.9 KB · Hit: 59
Nvidia'nın son sürücü güncellemesini yaptınız mı? 617.14 sürücüsüne güncelleme yapın, düzelecektir

Bende heryer siyah çim nedense

Bende heryer siyah çim nedense
AMD yaşanan bir sorun, sürücü Remastered çıkışına yetişmemiş. Yakın zamanda yeni bir sürücü geldiyse yükleyin, gelmediyse sürücü gelmesini bekleyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Witcher 3 Remastered DLSS & Frame gen açtığımda veya sadece dlss açtığımda ghosting oluşuyor çözümü var mıdır
Sorun FG kaynaklı gibi duruyor. Eski bir oyun olduğundan, upscale neyse de FG eklemek sorun çıkarabiliyor. Firmanın düzeltmesi gerekiyor, şimdilik FG kullanmayın.

AMD yaşanan bir sorun, sürücü Remastered çıkışına yetişmemiş. Yakın zamanda yeni bir sürücü geldiyse yükleyin, gelmediyse sürücü gelmesini bekleyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun FG kaynaklı gibi duruyor. Eski bir oyun olduğundan, upscale neyse de FG eklemek sorun çıkarabiliyor. Firmanın düzeltmesi gerekiyor, şimdilik FG kullanmayın.

EVET sürücün eski güncelle diyor başta ama son sürümdeyim zaten . beta sürüm var yüklemiyorum.

EVET sürücün eski güncelle diyor başta ama son sürümdeyim zaten . beta sürüm var yüklemiyorum.
Oynamak istiyorsanız betayı da deneyebilirsiniz. Beta sürücüler çok da sorunlu olmuyorlar. Çoğu zaman BIOS'un bile beta sürücülerini kullandım, şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

Bu oyun bozuk. Yeni guncelleme gelmiş oyuna oynanmiyor oyuna girmiyor. Uzun süre sonra oynayayim diye karar aldim pek sevmezdim basima gelenler iyice soğuttu.

şuan witcher 3 baya bozuk amd nvdia farketmeksizin. oynamak için biraz beklemek gerek gibi geliyor. iyileştirmeler olucaktır ileride.

Bu oyun bozuk. Yeni guncelleme gelmiş oyuna oynanmiyor oyuna girmiyor. Uzun süre sonra oynayayim diye karar aldim pek sevmezdim basima gelenler iyice soğuttu.
Bu arada eski sürümü oynamak isterseniz seçenek sunuyor. Galiba klasik olan ilk sürüm, next gen ise iyileştirilmiş olan yani Remastered öncesi sürüm.

2026-10-03_12-44.webp

Geri