pieceoflion isimli üyenin son içerikleri

1. pieceoflion

Çözüldü✓ Donanımım İyi Fakat Cs2'de Düşük FPS Alıyorum. Neden?

hayırlı uğurlu olsun hocam güzel günlerde keyifle kullanasınız inşallah
  2. pieceoflion

oyuna girmeden önce görev yöneticisini çalıştırın, ardından oyuna girip biraz oynayın. alt tab atıp görev yöneticisinden işlemci kullanımına göre sıralayın ve hangi işlemin işlemcinize yük bindirdiğine bir bakın. eğer oyun bu yükü bindiriyorsa, oyunu tamamen silip yeniden kurmayı...
  3. pieceoflion

1000 hz olması sebebiyle darboğaz meydana gelmez. diğer dediğim şeyleri bir kontrol edin
  4. pieceoflion

sistemin yeni olmasına bağlı olarak şunlar gerçekleşiyor olabilir: windows güncelleme yapıyor olabilir, defender virüs taraması yapıyor olabilir, uygulamalar çakışıyor olabilir, işlemci yeterince güç çekemiyor olabilir, driver güncellemesi yapıyor olabilir. oyunda iken işlemciyi %100 kullanan...
  5. pieceoflion

kullandığınız fare ve klavyenin hz'i kaç?
  6. pieceoflion

Nahimic Sürücüsü Düzgün Çalışmıyor

Bu da işe yaramadı. DDU ile silip tüm sürücüleri yeniden kurdum ama yine aynı hatayı verdi. Galiba yazılımında bir bug oluştuğu için şu an böyle yapıyor. Bir de son olarak gamegaraj'ın laptop aldığım zaman gönderdiği sürücüler vardı. Eskiydi onlar ama çalışıyorlardı. Onları kurup deneyeceğim.
  7. pieceoflion

DDU ile Realtek (WIP) ve Soundblaster (WIP) sürücülerini görüyor. Ancak Nahimic'i görünmüyor. Başka nasıl bir yol izleyebilirim?
  8. pieceoflion

Herkese selamlar. Slayer R9T 5070 model laptop kullanıcısıyım. Bu sabah Nahimic ses sürücüsü güncellendi ve güncellemenin ardından uygulama çalışmaz hale geldi. Sürekli güncelleme yapmam için aynı siteye yönlendiriyor. Yönlendirdiği sitedeki sürücüyü indirip kurduğumda yeniden başlatmamı...
  9. pieceoflion

Yardım Atk A9 Plus Dongle Bağlanamıyorum

hocam mail atın, ardından süreci nasıl yürüteceğinize dair size bilgilendirme yapıyorlar. bozulan parça kullanıcı hatası sebebiyle pek de bozulabilecek bir parça değil. muhtemelen sorun yaşatmayacaktırlar.
  10. pieceoflion

RTX 5070 Vs RTX 5060 Ti 16gb

Fiyatlarına bakıp "aralarında şu kadar fark var beyler millet bir anda o kadar parayı bir araya denk getiremiyor" yazacaktım, baktığım kartın fiyatı 8 gb 5060ti imiş. Net şekilde RTX 5070 alınır.
  11. pieceoflion

Laptop Alırken Nelere Bakmaliyim

valorant tarzı oyunlarda işlemci, üniversite için isteniyorsa (pdf okuma, ofis kullanımı) ise ayrı pil ömrü, yine üniversite için olup programlama için mühendislik için isteniyorsa ayrı , photoshop için isteniyorsa bu durumda panelin kalitesi de önem arz ediyor. yani tam olarak ne için...
  12. pieceoflion

fiyatını ürünün durumu ve piyasa belirler. Sıfırı 50k olan laptopu ikinci el almak yerine kredi kartına taksit imkanlarını değerlendirirdim. Firmalar bazı zamanlarda vade farksız 9 taksit yapıyor. Ben Slayer R9T 5070 model laptopumu vade farksız 9 taksit ile almıştım.
  13. pieceoflion

Öncelikle almak istediğiniz laptopun kronik sorunu var mı yok mu ona bakın, servis kalitesine bakın, işlemcisine, ekran kartı ve ekran kartının watt değerine, ram'in yükseltilebilir olup olmadığına, soğutmada kullandığı teknolojiye (faz değişimli termal ped, sıvı metal ya da macun) bakmalısınız
  14. pieceoflion

Hobi Önerisi (Ot Gibi Yaşıyorum)

sahibinden'de ilanlara girip düşük fiyat ver, ardından karşı taraf düşmeyince de sövmeden hakaret etmeden hakaret et
  15. pieceoflion

Hem İş Hem Oyun İçin 80-90 Bin TL Laptop Önerisi?

Bende RTX 5070 8 GB olan versiyon var. Kartın 8 GB olması bazen can sıkabiliyor ancak arkadaşların dediği gibi "hiç yetmiyor" abartı bir durum. Eğer oyunları 2K Ultra'da oynama gibi bir beklentiniz varsa darboğaz oluyor ve fps bazen düşüyor, ancak bu oyununa göre de değişen bir durum. Son çıkan...
Geri