Hocam elinize sağlık, ben zaten başka bir forumda uygulamanızı görüp kurmuştum. Çok memnunum. Kontrol merkezinin her bilgisayarı açtığımda kapanan ve manuel olarak açmamı gerektiren, takıla takıla ışık animasyonları olan uygulamasından sonra sizin uygulama can suyu oldu. Tekrardan elinize...
K'yı denediğimde daha önceki ekran görüntüsünde aldığım arabanın radyo anteninde problem meydana geliyor, L'yi denediğimde herhangi bir araba yanımdan yanlarken lastik yaktığında dumanı çıktığında görüntüde bozulmalar oluyor ya da ekran görüntüsünde görüleceği üzere sağ arka tamponda lastik...
hocam sabit sahne ile derdim yok, sorun hızlı oyunlarda yahut hız gerektiren sahnelerde söz gündeme geliyor. Mesela forza horizon'da birden fazla ağacın olduğu yerde fotoğraf çekinsem, ağaçların hiçbirinde bozulma olmuyor ama ne zaman araçla yanlamaya çıksam ya da gölgelerden geçsem, o durumda...
Hocam dlss açtığımda bu sorunu yaşıyorum. dlss dışında eski usul kenar yumuşatma teknolojilerinde sorunu yaşamıyorum ve görüntü bir hayli keskin ve bozulma olmadan oynatıyor, ancak onların handikapı da performanstan götürmeleri. Performanstan götürdüğü senaryoda fg açıyım dediğimde de kaç çarpan...
Hocam ben size direkt deneyimimi ve karşılaşabileceğiniz durumları anlatıyım.
Ben laptopu gönderdim ve adamlara kağıtta dedim ki "bu laptopun wifi bt kartı sorunlu" 2-3 hafta beklettiler ve yazdığım kağıdı okuyup, farklı marka model wifi bt kartı takıp denemek yerine "bu arızalı, biz size 0...
ben rtx ekran kartlı bir bilgisayara sahip olmadan önce de bu dlss ve fsr teknolojilerine ilgiliydim hocam. Örneğin Dlss teknolojisi ilk tanıtıldığında "artık bedavadan performans artacak" dediler, dlss 3'e geçince "artık bozulma olmayacak neredeyse anlamayacaksınız" dediler, dlss 4 ve 4.5'ta da...
hocam baktım da dediğiniz gibi bir ayara denk gelemedim sanırım. nvidia app'te bir dsr var (kapalı), onun dışında oyunun içinde dinamik ölçeklendirme dlss-fsr ve intel xess'te var.
hocam ben basit bir adamım, editörlerin anlattığından öte bir beklentim olmadı, kaldı ki şu ekran görüntülerinde attığım bozulmalar yüksek beklenti ya da düşük beklenti ile açıklanabilecek tarzda değiller takdir ederseniz.
Denedim hocam. Ddu ile ekran kartı sürücüsünü tamamen silip, ardından nvidia'nın sitesinden son sürücüyü (617.14) kurdum ancak hiçbir değişiklik olmadı.
Kapattım hocam ancak hâlâ grafikte böyle bozulmalar oluyor. Özellikle de devreye gölgeler girdiğinde paint'ten %500 zoom yapıp düz çizgi çekince çizginin etrafında karelenmeler olur ya, aynı o şekilde bozulmalar oluyor.
Hocam temiz kurulum yapıp dediğiniz ayarları yaptım (sanırım) oyunu 2k high+rt ayarlarda dlss kalite modunda 2x frame gen ile çalıştırdım ancak yine aynı durum var. Ekran görüntüsünü steamden alınca nvidia'nın istatistiklerini göstermiyordu, ben de ayrıca ekran görüntüsü aldım.
Beyler merhaba.
Yaklaşık 1 senedir RTX 5070'e sahip bir laptop kullanıyorum. Ondan öncesinde ise Xbox Series S kullanıcısıydım. 1 senedir oyunları laptoptan ve Nvidia'nın teknolojilerinden faydalanarak oynuyorum, ancak hâlâ teknoloji editörlerinin dediği gibi ne dlss'ten faydalanabildim ne de...
Sizin laptopta sanırım MediaTek MT7921 wifi- bt kartı var. Benim laptopta da MT7922 kartı vardı ve 1 kez laptopu bu sebeple garantiye gönderdim. Garantide de sorunu tam bulamadıkları için ve cihazı yeni aldığım için 0 laptop gönderdiler. Gönderdikleri laptopta da aynı problemi (BT kopmaları ve...
Diskler mıknatıstan uzak ve düşmediği müddetçe, usb'den çıkarırken dikkat edildiği müddetçe sorun yaşanmaz. Ancak kaybolmasından endişe ettiğiniz veriler olursa en az 2 tane yedek almak en iyisidir ve ikisinin de farklı ve bilinen marka olmaları daha iyidir. En azından ben öyle yapıyorum ve...