Arama sonuçları: *

• Users: Xpertronic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xpertronic

Firavunstore Güvenilir mi?

bu siteyi kullanan var mı güvenilir mi diğer sitelere göre arada uçurum fark var dolandırıcı gibi duruyor ama https://www.firavunstore.com/league-of-legends-10875-rp-sansi okey şansı yazmışlar :D bu siteler neden ayakta hala ?
  2. Xpertronic

Blackshark V3 Alındıktan Sonra Ne Yapılmalı

sipariş verdim arkadaşlar hangi programı indirmem lazım güncelleme için kullanan arkadaşlar var mı ?
  3. Xpertronic

300-350 Arası Araç Önerisi

fiyat aralığım bu genç işi alınabilecek araç ne var bu fiyatlarda arabalardan hiç anlamıyorum o yüzden yardım istiyorum bilgili arkadaşlardan punto baktım hoşuma gidiyor ama bu fiyatlarda hangi modeli hangi km alınır alınca uzun bir süre binerim satma niyetinde değilim uzun bir süre
  4. Xpertronic

Fan Yönü Nasıl Olmalı

arkadaşlar bende bu fan var https://www.incehesap.com/gamepower-glacia-120-infinity-argb-3lu-fan-seti-hub-kit-fiyati-71955/ beyaz ok yönündeki havayı alıp içeri mi veriyor yoksa havayı dışarı mı atıyor yani havayı içeri alması için beyaz taraf mı dışa doğru takılacak yoksa siyah mı anlatabildim...
  5. Xpertronic

Vantilatör Tavsiyesi İstiyorum

Bu işten iyi anlayan arkadaş var mı şöyle kaliteli soğuk üfüren bir vantilatör almak istiyorum bütçe 3 5 arası
  6. Xpertronic

Paylaşımlı Hesap Hakkında

arkadaşlar 007 first light alcam ama mesela itemsatış gibi sitelerde 100 tl bu tarz hesapları almak kendi bilgisayarım için risk yaratır mı nasıl oluyor sadece oynayıp çıkacağım tüm parayı vermek istemiyorum bu tarz oyun alanlar var mı ?
  7. Xpertronic

Scyrox V6 Hz Hakkında

arkadaşlar 4k hz de kullanıyordum önceden hiç sorun yoktu şuan mesela 4k hz alınca sağ sol yapınca kasıyor hissiyatı var 1 yada 2 k hz çekince böyle bir sorun yok bu neyden kaynaklı mouse mu bozuk ?
  8. Xpertronic

Kaliteli Gaming Kulaklık Önerisi?

arkadaşlar cloud 3 s rog pelta blackshark v3 bunların haricinde adam akıllı gaming kulaklık yok mu kablosuz bütçe 10+ kaç aydır bir kulaklık bulamıyorum
  9. Xpertronic

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı?

corsair hs80 wireless kullanıyordum kırıldı değiştirmek için cloud 3 s aldım ama ondan da tam memnun olamadım oyuna girdiğim de hs80 e göre ses seviyesi çok aşağılarda kalıyor [H3 id='SteelSeries+Arctis+Nova+Pro']SteelSeries Arctis Nova Pro [/H3] almayı düşünüyorum önerir misiniz bilen...
  10. Xpertronic

Kulaklık önerisi istiyorum

corsair hs80 wireless kullanıyordum kulaklık kırıldığı için değişmek istedim cloud 3 s wireless aldım 2 gündür oynuyorum EQ ayarı yaptım ilk güne göre ses iyi oldu ama genel olarak ses seviyesi corsaire göre çok az ve memnun kalmadım iade oluşturdum bütçe 7 10 k a kadar çıkabilirim kulaklık...
  11. Xpertronic

Cloud 3 s için kumaş ped önerisi

buna uyumlu kumaş ped var mı arkadaşlar ?
  12. Xpertronic

Hafif mouse önerisi lütfen

ninjutso sora wireless kullanıyordum 45 47 gr arası galiba bunun ağırlığında fiyat performans kablosuz mouse önerisi yapar mısınız 2 tane alacağım kardeşimle bana
  13. Xpertronic

Ninjutso sora wireless bağlantı hatası

arkadaşlar bayadır bu mouseyi kullanıyorum ama şuan kablosuz olarak görmüyor mouseyi başka pc dende denedim aynı sorun kablolu takınca da oynatırken bağlantı kopup geliyor bu sorun neyden kaynaklıdır
  14. Xpertronic

ATK Neptune N9 ultra wireless alınır mı?

alınır mı kronik sorunu sıkıntısı var mı kullanan arkadaşlar veya bilgili kişiler yardımcı olabilir mi ...
  15. Xpertronic

Bellwright alınır mı ?

oyunu oynayan arkadaşlar sizce alınır mı çok eksiği vs var mı ramazan boyunca böyle solo takılmalık bir oyun arıyorum solo oynanır mı ?
  16. Xpertronic

Razer BlackShark V3 alınır mı ?

amazonda sevgili500 koduyla 5874 tl ye denk geliyor sizce alınır mı bu fiyata düşündüğüm bir kulaklık ama hala tam karar veremedim https://www.amazon.com.tr/dp/B0F93QP4RK?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  17. Xpertronic

Güç seçeneklerinden yüksek performans hakkında

Merhaba arkadaşlar güç seçeneklerinden yüksek performansa alınca Chrome Steam Discord veya herhangi bir uygulama - tuşu ile tarayıcı ya da uygulamayı aşağı indirince böyle akıcılık gidiyor hafif donmalı iniyor ama dengeli moda alınca çok akıcı şekilde aşağı tarafa iniyor bu bir sorun mu yoksa...
  18. Xpertronic

OPENRGB kullananlar bakabilir mi?

openrgb kullanıyorum speed ve ışık seviyesi kısmında herhangi bir değişiklik yapamıyorum neden acaba bilgisi olan var mı renkleri vs değiştiriyorum ama speed ve ışık seviyesi kısmını hareket ettiremiyorum sanki açık değil gibi
  19. Xpertronic

Blackshark v2 pro 2023 alınır mı ?

rust valorant csgo oynuyorum mikrofon kalitesi de önemli bu kulaklık alınır mı bu fiyat bandında başka öneriniz var mı corsair hs 80 kullanıyordum ama kulaklığın sağ tarafı kırıldı buna geçmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir ?
  20. Xpertronic

Mchose x9 alınır mı?

sadece oyun için kullanılacak ama bir yandan yayın içinde gerekiyor mikrofon kalitesi nasıl alınır mı kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
Geri