Paylaşımlı Hesap Hakkında

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
825
arkadaşlar 007 first light alcam ama mesela itemsatış gibi sitelerde 100 tl bu tarz hesapları almak kendi bilgisayarım için risk yaratır mı nasıl oluyor sadece oynayıp çıkacağım tüm parayı vermek istemiyorum bu tarz oyun alanlar var mı ?

arkadaşlar 007 first light alcam ama mesela itemsatış gibi sitelerde 100 tl bu tarz hesapları almak kendi bilgisayarım için risk yaratır mı nasıl oluyor sadece oynayıp çıkacağım tüm parayı vermek istemiyorum bu tarz oyun alanlar var mı ?
Hayır sadece hesap ben çoğu oyunu öyle bitirdim yoksa şuan 200 bin TL harcamam lazımdı. Tabi nadir oyunları alıyorum forza 6 fc26 Bf6 bir de resident evil serisini çok sevdiğim için onları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence gayet mantıklı ülke şartlarında ama daha yeni çıkan oyunu hemen alma denuvo oluyor giremezsin bir iki hafta bekle

Hayır sadece hesap ben çoğu oyunu öyle bitirdim yoksa şuan 200 bin TL harcamam lazımdı. Tabi nadir oyunları alıyorum forza 6 fc26 Bf6 bir de resident evil serisini çok sevdiğim için onları

Bence gayet mantıklı ülke şartlarında ama daha yeni çıkan oyunu hemen alma denuvo oluyor giremezsin bir iki hafta bekle
alıp oynamak bir sorun teşkil etmez o zaman ya ben normalde alıyordum ama çok fazla para gidiyor ve sadece oynayıp bitince bırakıyorum bi daha bakmıyorum yüzüne bile :D artık çok fazla gelmeye başladı

denuvo ne kanka bi tane buldum denovosuz yazıyor

u
ucuza al geç hiç bir sorun olmaz en mantıklı yöntem

u

ucuza al geç hiç bir sorun olmaz en mantıklı yöntem
Bir kere oynayıp bırakacağım oyuna 3 bin vermek? Kalsın gerekirse sonra yine girerim veya alırım ucuz zaten hatta çoğu sistem yaptı aylardır hiç değişmiyor adamın sitesinde kayidin var senin üzerine oyunları tanımlıyor şifreleri ne aliyon kod ile çok iyi. Bitiremediğim oyun kalmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,198
Üyeler
197,394
Son üye
Mücahit Sarıer
Geri