Arama sonuçları: *

• Users: cchavo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Airpods 4 vs Buds 3 pro

İkisinide kullanmış arkadaşlar sizce hangisi daha iyi buds fe den geçmeyi düşünüyorum hangisinin ses kalitesi daha iyi müzik dinlerken daha memnun kalırım sizce.
  2. C

Telefon bilgisayardan şarj olmuyor?

iPhone 13, S20FE gibi telefonlarla denediğimde Type-C soketinden şarj edebiliyorken kendi telefonumu (M31s) şarj edemiyorum şarj oluyor görünüyor ama şarj almıyor sadece dosya aktarımı yapıyor üstüne tıklayıp şarj olsun ayarını seçmeme rağmen çözülmüyor.
  3. C

EA FC24 Antreman modunda klavye mouse sorunu

Normal oynarken bir şey yok. Ama antrenman yapmaya çalıştığımda gamepad den klavye mouse a geçiyor. Nasıl çözülüyor bu sorun?
  4. C

Xbox 9.nesil oyun kolu garanti süresi daha önceden başlamış

Birkaç gün önce satıcı Amazon olarak 9. nesil oyun kolu aldım ürünü bugün teslim aldım ama ürünün garantisi daha önceden başlamış olarak görünüyor bu konu hakkında ne yapabilirim? Ürün daha önce açılmış olduğunu teyit ettim kolda 1 tane küçük siyah çizik var, ama içindeki pil hiç açılmamış iade...
  5. C

Cloud 3 Wireless şarj hızlı bitiyor

Cloud 3 Wireless kulaklık 120 saat kullanım ömrü diyor. %50 şarjda 100 saat diyelim %100 şarjda 50 saat yapar değil 50 40 saati bile çıkaracağı bile şüpheli görmediğim bir yerde ışık falan mı var acaba bu kadar şarj harcıyor. Yazılımsal bir problemmi yoksa ilk %10 %15 mi hızlı bitiyor ben...
  6. C

MSİ MAG A600DN VS FSP HYPER PRO H3-550

Bu iki üründen hangisi daha iyidir? Hangisini almalıyım. Hangisinin koruması daha iyi. https://www.gaming.gen.tr/urun/178173/fsp-hyper-pro-h3-550-550w-80-bronze-psu/?ref=akakce&v=1.58.2...
  7. C

Hangi Kombinasyon Daha Mantıklı

Kafama bir soru takıldı bu kombinasyonlardan hangisi daha mantıklı F/P olarak 4070 / 7800XT - R7 7700X 4070 / 7800XT - i5 13600KF / 14600KF
  8. C

JBL Quantum 610 vs Razer Barracuda x 2022

JBL Quantum 610 vs Razer Barracuda x 2022 hangisi daha iyi fps oyunu oynayacağım en iyi ses kasabileceğim hangisi
  9. C

Hangi Wireless Kulaklık

İki farklı klasmanda öneri yapar mısınız? 1. Klasman HyperX Cloud Core Wireless Corsair HS55 Wireless Corsair Void Elite Wireless Logitech G435 HyperX Cloud Stinger 2 Wireless JBL Quantum 350 Wireless Logitech G535 JBL Quantum 610 2. Klasman Barracuda Barracuda X Sony inzone H7 BlackShark V2...
  10. C

Cobra pro vs VGN f1 pro

Cobra pro vs VGN f1 pro
  11. C

SteelSeries Apex 7 TKL vs Razer Blackwidow V3 TKL vs Akko 5087B+

Bu klavyelerden hangisi daha iyi Akko kablosuz ama benim kabloyla işim yok
  12. C

GamaKay mk61 vs Akko 3084S

GamaKay mk61 vs Akko 3084S hangisi daha iyidir
  13. C

Akko vs DarmoShark k5

bu iki markadan hangisi alınır
  14. C

Adata Legend 960 Max vs Kingston KC3000

Aralarında 500 TL fark var. Adata olan Teknobiyotik satıyor. Kingston olanı Amazon. Hangisini almalıyım anakartım Gigabyte B550M DS3H dahili M.2 soğutucusu bulunmuyor. Adata olanın kendi soğutucusu var ama Kingston olanın yok hangisini almak daha mantıklı olur. İçine oyun kuracağım sıcaklık...
  15. C

Razer Kraken V3 cızırtı sorunu

arada durup dururken cızırtı yapıyor çıt çıt ses geliyor
  16. C

Corsair HS80 alınır mı?

evet soru bu Corsair HS80 kablolu alınır mı? amacım çoğunlukla cs valo gibi oyunlar olacak corsair hs80 mi razer kraken v3 mü aklımda bu ikisi var 1692859337 hs80 dolby olmadan 7.1 açılıyormu
  17. C

Corsair HS80 vs Razer Kraken v3

Corsair HS80 mi daha iyi Razer Kraken v3 mü amacım öncelikle ses kasmak https://www.tebilon.com/corsair-ca-9011238-eu-hs80-rgb-usb-kablolu-beyaz-gaming-kulaklik-/?ref=akakce&v=1.4.5 https://www.gaming.gen.tr/urun/268557/razer-kraken-v3-rgb-7-1-surround-siyah-gaming-kulaklik-rz04-03770200-r3m1/
  18. C

MediaMarkt Vs Vatan Bilgisayar Vs Teknosa

yaklaşık 3 hafta sonra Razer Kraken v3 kulaklık almayı düşünüyorum bu kulaklığı hangi firmadan almalıyım MediaMarkt Vatan Bilgisayar Teknosa hepsinin fiyatları aynı Kulaklığı Beğenmezsem veya Ürün arızalanırsa en rahat hangisiyle iade ederim veya hangisiyle garantiye gönderirim
  19. C

Corsair Void Elite RGB Wireless vs Razer Kraken V3

Corsair Void Elite RGB Wireless Razer Kraken v3. Bu iki kulaklıktan hangisi oyun için daha iyi? Arada müzikte dinleyeceğim. CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme...
  20. C

Corsair Void Elite RGB Wireless vs Razer Kraken V3

Corsair Void Elite RGB Wireless Razer Kraken v3. Bu iki kulaklıktan hangisi oyun için daha iyi? Arada müzikte dinleyeceğim. CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme...
Geri