gamakay mk61 kullanıyorum , klavye güzel fakat yazılımı rezalet her pc kapandıgında ayar sıfırlanıyor. Diğer klavyede noname bir klavye asla önermem. İllaki alacağım ikisinden birisini diyorsanız gamakay yellow switchi alın. Ama bana kalırsa royal kludge vs bakmanızı öneririm daha kaliteli hem bildiğim kadarıyla yazılım problemleri vs yok.GamaKay mk61 vs Akko 3084S hangisi daha iyidir
Noname mi? Akko sadece ulkemizde bilinmiyor. Ikiside guzel klavyeler.gamakay mk61 kullanıyorum , klavye güzel fakat yazılımı rezalet her pc kapandıgında ayar sıfırlanıyor. Diğer klavyede noname bir klavye asla önermem. İllaki alacağım ikisinden birisini diyorsanız gamakay yellow switchi alın. Ama bana kalırsa royal kludge vs bakmanızı öneririm daha kaliteli hem bildiğim kadarıyla yazılım problemleri vs yok.
Dipnot : gamakay mk61'i 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaratmadı yazılımı dışında. Ama yinede royal kludge öneririm.
royal kludgenin amazon resmi satıcısını bulamadım rk68 var 1200 tl + vergi olarak o nasıldır veya rk61gamakay mk61 kullanıyorum , klavye güzel fakat yazılımı rezalet her pc kapandıgında ayar sıfırlanıyor. Diğer klavyede noname bir klavye asla önermem. İllaki alacağım ikisinden birisini diyorsanız gamakay yellow switchi alın. Ama bana kalırsa royal kludge vs bakmanızı öneririm daha kaliteli hem bildiğim kadarıyla yazılım problemleri vs yok.
Dipnot : gamakay mk61'i 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaratmadı yazılımı dışında. Ama yinede royal kludge öneririm.
hangisini bahsettin anlayamadımakkonun kendi switchlerini kullanan modellerindense bence o daha mantıklı hocam baya hoşuma gidiyor akko switcler
akko 3084s ten hocamhangisini bahsettin anlayamadım
Dostum şaka mısın? Akko no name bir klavye mi? Epomaker'in alt markası olması dışında sorun yokgamakay mk61 kullanıyorum , klavye güzel fakat yazılımı rezalet her pc kapandıgında ayar sıfırlanıyor. Diğer klavyede noname bir klavye asla önermem. İllaki alacağım ikisinden birisini diyorsanız gamakay yellow switchi alın. Ama bana kalırsa royal kludge vs bakmanızı öneririm daha kaliteli hem bildiğim kadarıyla yazılım problemleri vs yok.
Elimde custom RK61 var yazılımı gamakayden iyi fakat onun dışında gamakay daha iyi kalıyorroyal kludgenin amazon resmi satıcısını bulamadım rk68 var 1200 TL + vergi olarak o nasıldır veya rk61
akko 3084s alınır mı? hem bütceme uyuyor hem f tuşları var amazon prime ile ücretsiz kargoyla 1900 tl civarına geliyor.Dostum şaka mısın? Akko no name bir klavye mi? Epomaker'in alt markası olması dışında sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elimde custom RK61 var yazılımı gamakayden iyi fakat onun dışında gamakay daha iyi kalıyor
alınırakko 3084s alınır mı? hem bütceme uyuyor hem f tuşları var amazon prime ile ücretsiz kargoyla 1900 TL civarına geliyor.
alınır
kutusundan peki yedek switch çıkıyormu acaba birkaç tane meselaDostum şaka mısın? Akko no name bir klavye mi? Epomaker'in alt markası olması dışında sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elimde custom RK61 var yazılımı gamakayden iyi fakat onun dışında gamakay daha iyi kalıyor
Alınır.akko 3084s alınır mı? hem bütceme uyuyor hem f tuşları var amazon prime ile ücretsiz kargoyla 1900 TL civarına geliyor.
Çıkması lazım tüm hot swap klavyelerde çıkıyorkutusundan peki yedek switch çıkıyormu acaba