Seçtiğin msi güç kaynağında kronik fan problemi var hocam. Çok aşırı sesli çalıştığına dair şikayetler var. Eğer bütçen müsaitse en üst kaliteyi istersen...
H3 flow üst kısımda 250mm ön kısımda maks 280mm destekliyor. 280mm koymayı düşündüm fakat gpu yu radyatörden gelen sıcak hava ile darlamayı pek istemedim...
MSI anakart alma kesinlikle üzülürsün 7800x3D ram seçiyor MSI anakartlar ddr5 sokette rezil rüsva az araştırırsan dağ gibi sıkıntı yaşanan konuları görmüş...
Anakartı PSU'yu ve ekran kartını değiştir hocam. NZXT Kraken Plus çok gereksiz pahalı bir sıvı soğutma diye hatırlıyorum. Daha ucuz alternatiflere baksan...
x870ler gibi MSI cephesinde üst düzey anakartlar tamamlanmış halde geliyor gerisine baktığınız zaman üst düzey ürünler belli bir skalaya hitap ettiğinden...
AMD ekran kartlarının saf güçte ne kadar önde olduğunu bilsemde bizzat arkadaşlarımın yaşadığı problemler dolayısıyla maalesef içim elvermiyor. NVIDIA DLSS...
4 yıldır kullandığım Monster notebook'um sizlere ömür. Kendi bilgilerim ve bütçem dahilinde bir bilgisayar topladım fakat, forumdaki bilgili kişilerden de...