GamaKay mk61 vs Akko 3084S

cchavo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
GamaKay mk61 vs Akko 3084S hangisi daha iyidir

İkisi de üst düzey güzel klavyeler. Ben gamakay ı deneyimleyen biri olarak çok beğenemedim. Royal kludge'ın driver'ı kat kat daha iyi ve anlaşılırdı. Ne için kullanıcağınıza da bağlı. Hardcore oyun oynarım diyorsanız switch latency farkından dolayı Gamakay yellow switch derim.

GamaKay mk61 vs Akko 3084S hangisi daha iyidir
gamakay mk61 kullanıyorum , klavye güzel fakat yazılımı rezalet her pc kapandıgında ayar sıfırlanıyor. Diğer klavyede noname bir klavye asla önermem. İllaki alacağım ikisinden birisini diyorsanız gamakay yellow switchi alın. Ama bana kalırsa royal kludge vs bakmanızı öneririm daha kaliteli hem bildiğim kadarıyla yazılım problemleri vs yok.

Dipnot : gamakay mk61'i 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaratmadı yazılımı dışında. Ama yinede royal kludge öneririm.

gamakay mk61 kullanıyorum , klavye güzel fakat yazılımı rezalet her pc kapandıgında ayar sıfırlanıyor. Diğer klavyede noname bir klavye asla önermem. İllaki alacağım ikisinden birisini diyorsanız gamakay yellow switchi alın. Ama bana kalırsa royal kludge vs bakmanızı öneririm daha kaliteli hem bildiğim kadarıyla yazılım problemleri vs yok.

Dipnot : gamakay mk61'i 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaratmadı yazılımı dışında. Ama yinede royal kludge öneririm.
Noname mi? Akko sadece ulkemizde bilinmiyor. Ikiside guzel klavyeler.

royal kludgenin amazon resmi satıcısını bulamadım rk68 var 1200 tl + vergi olarak o nasıldır veya rk61

akkonun kendi switchlerini kullanan modellerindense bence o daha mantıklı hocam baya hoşuma gidiyor akko switcler

Dostum şaka mısın? Akko no name bir klavye mi? Epomaker'in alt markası olması dışında sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

royal kludgenin amazon resmi satıcısını bulamadım rk68 var 1200 TL + vergi olarak o nasıldır veya rk61
Elimde custom RK61 var yazılımı gamakayden iyi fakat onun dışında gamakay daha iyi kalıyor

Dostum şaka mısın? Akko no name bir klavye mi? Epomaker'in alt markası olması dışında sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elimde custom RK61 var yazılımı gamakayden iyi fakat onun dışında gamakay daha iyi kalıyor
akko 3084s alınır mı? hem bütceme uyuyor hem f tuşları var amazon prime ile ücretsiz kargoyla 1900 tl civarına geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,227
Üyeler
195,568
Son üye
Emirhan61z
Geri