Arama sonuçları: *

• Users: _Hakk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. _Hakk

150-160 Tl Civarın Bu Klavye İyi Mi?

https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-kb866l-kablolu-rgb-gaming-klavye/ veya https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r01-kablolu-oyun-klavye-14246-p-BD801765?magaza=KayaShop&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.23.4
  2. _Hakk

Discord sunucu etkinlikleri

Yazılım ile alakalı bir discord sunucum var botlar hariç 420 kişi falan var sunucu ölü değil aktifler var ama çok değil onlar döndürüyor ama sunucuyu ayağa kaldırmak için etkinlik olarak neler yapabilirim benim fazla vaktimi almayacak şeyler tercihim
  3. _Hakk

Manjaro ekran yakalama sorunu

Yeni bir linux kullanıcıyısım manjaro kde kullanıyorum ve bir hata ile karşılaşıyorum bu sorun ise ekran yakalamada öncelikle şöyle bir ekran videosu atayım olay daha iyi anlaşılsın: Video Bu kayıtı obs'den aldım ve discord'da birine ekranımı paylaştığımda da aynı sorunu yaşıyorum ayrıca ekran...
  4. _Hakk

Yardım Hangi İnterneti Tercih Edebilirim?

Bizim türk telekom 16mpbs paket var ve bunun sözleşmesi bitmek üzere bende internet bakıyorum şimdi öncelikle altyapı sorgulama yaptım bazı yerlerden Türknet Millenicom Netspeed : Öncelikle hangisi daha gerçekçi anlamadım bu konuda yardımcı olur musunuz? bide bana şu önemli alacağım yerin...
  5. _Hakk

Nasıl yapacağımı anlamadığım felsefe ödevi

Kitabın bu sayfasından yola çıkarak ödevi verdi herhangi bir konuyla alakalı kitap,belgesel kısa film vs. izleyip,okuyup varlık felsefesi ile ilişkilendirip bir a4 kağıdına kompozisyon yazacağım ama kafam karışık bunun için bir örnek atacak, nasıl yapacağımı anlatacak veya bunu yazabileceğim...
  6. _Hakk

2 Kişilik ücretsiz oyun öneri

Biz arkadaşla oyun arıyoruz ama şuan para yok o yüzden ücretsiz iki kişi oynayabileceğimiz oyun arıyoruz önerilinizi bekliyorum :D
  7. _Hakk

Mavi Ekran Mavi ekran hatası ve oem driver hk.

Ben arada sırada mavi ekran yiyorum ama minidump oluşmuyor %100'e kadar beklememe rağmen minidump oluşmuyor ccleaner yok ve denetim masasında o kısım açık ama oluşmuyor neyse ben de driver güncelleyeyim dedim Intel driver & support böyle bir driver söylüyor Şimdi bunu indirmek sıkıntı çıkarır...
  8. _Hakk

Yardım Valorant İstanbul sunucusu yok?

Sınavlarım bitti eve geldim açtım bu şekil gözüküyor nerde istanbul sunucusu :d
  9. _Hakk

Çözüldü✓ Html select listesinden javascript'e id çekmek

Başlık biraz karışık oldu ki normaldir şimdi anlatayım Şimdi benim amacım aşağıdaki gibi bir select listesinden birini seçip mesela toplama bu seçilip butona basıldıktan sonra div oluşacak Ben bunun gibi çok fazla kod denedim ama olmuyor javascript'te pek iyi değilim İncele veya Sayfa...
  10. _Hakk

Kaspersky Sanallaştırma Uyarısı

Windows Subsystem for Linux Preview kullanmıştım ondan dolayıdır diye sildim ama hala böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim
  11. _Hakk

Update'e gelen ama bir türlü yüklenmeyen driver

Böyle bir driver geldi ve sürekli %0 da neden böyle oluyor?
  12. _Hakk

OGM'nin Liseler İçin Youtube'da yazılılara hazırlık videoları!(Boş çıktı)

https://www.haberler.com/haberler-ogm-materyal-ile-yaziliya-hazirlaniyorum-basliyor-14485868-haberi/ Ogm yarın yayınlayacakları bir yazılıya hazırlık kampı başlattı hemde youtube üzerinden 9.Sınıf 10. sınıf 11. Sınıf 12. Sınıf Yarın saat 17.00'da hepsi yayınlacak diye gözüküyor Düzeltme : Ve...
  13. _Hakk

Bim'de veya Şok'ta Steam Cüzdan Kodu var mı?

Bim'de veya Şok'ta steam cüzdan kodu var mı? Ben steam'in 5usd sınırını aşmak istiyorum 1 Dolar 6 cent kaldı bunu doldurmak için 10tl almak istiyorum
  14. _Hakk

Steam 2.36tl ne yapılabilir?

Ne alabilrim bu parayla?
  15. _Hakk

Rehber Windows 11 Odaklanma Oturumları(Pomodoro)

Kurulum Öncelikle bu özelliği kullanmak için SAAT uygulamasını açıyoruz Ve burdan Odaklanma oturumlarına giriyoruz Ve karşımıza böyle bir ekran çıkıyor (spotify ve to-do açılmadan önce gözükmez ) Köşeden hesabınızı açarsanız Görevler (To- Do eşitlenir hesabınızla) Spotify kısmında ise...
  16. _Hakk

Disk Yönetiminde 5gb Ayrılmamış gözüküyor

Bunu C'ye katabilir miyim o boş mu lazım Ayrılmamış ne oluyor tam olarak
  17. _Hakk

Windows 11 Android uygulama açılacaktı

Ben win 11 kurdum ama nasıl mobil uygulama yükleyecem amazon market olacak falan diyorlardı microsoft store'dan mı indircem
  18. _Hakk

Çözüldü✓ Windows 11 Valorant van 9001 hatası

Van 9001 hatası alıyorum secure boot kapalıymış ama açamıyorum üzeri silinik değiştirilmiyor
  19. _Hakk

Sizce yaptığım editimsi videosu nasıl?

Eleştiri yaparsanız çok sevinirim
  20. _Hakk

Laptop CrystalDiskMark Sonucu nasıl?

Laptop Model : HP 15s-fq2027nt
Geri