Arama sonuçları: *

• Users: Yusufya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

2000 TL altı Kulak İçi/Üstü Bluetooth ANC’li Kulaklık Önerisi

Konuda göründüğü gibi 2000 tl altı en önemlisi anc olmasa da olur ama hem ses kalitesi iyi hem ancsi olsun varsa önerileriniz bekliyorum ama 2000 tl üzerine asla çıkamam
  2. Y

20k butceyle laptop mu masaustu mu

coğunlukla ders çalışmaya kullanacağım ancak direksiyon setim vs vs de olduğu için fh5 ve gta5 oynuyorum ara sıra. amaç iç parçaları da asus msi gigabyte gibi yine bi tık en azından eski zamanlardan hatırladığım kaliteli markalardan yapmak. ekipmanlarım var sadece kasaya ihtiyacım var. aynı...
  3. Y

Yardım Thrustmaster Yetkili Servisi?

arkadaşlar t300rs direksiyonu 2. el almıştım eski biraz, zamanla tak çıkar yapmaktan şuan dişlileri atıyor ve sabitleyemiyorum. garantisi bitik olduğu için garantiye götüremiyorum ama istanbulda ankarada ya da bursada thrustmaster servisi var mıdır?
  4. Y

Yardım 100mbps paketten 45mbps alıyorum

neden olduğunu anlayamadım altyapım yeterli. modemin yanında 45mbps alıyorum telefonumdan ve bu bir tane kablosuz uzatıcıyla bilgisayarıma bağlayında 5 mbpsye düşüyor. uzatıcıyla modem arası max. 4 metredir bilgisayarla uzatıcı arasında da max 4 metre vardır. modemle ilgil bir sorun mudur 5...
  5. Y

Bursa içi anakart tamiri

Arkadaşlar gigabyte z490 ud anakartım var, 1-2 pini yamuk. bu pinleri tamir edebilecek tanıdık ya da bildiğiniz bilgisayarcı var mıdır? yeri koruparka yakın olması tercihimdir ama orada değilse de sorun yok ulaşım sıkıntı değil.
  6. Y

Airties Air4410 arayüz şifresini bulamıyorum

arkadaşlar arkadaki reset tuşundan 3 kere reset attım ama olmuyor yani hicbrişey girmeden denedim admin admin falan denedim tonlarca şey denedim ama olmuyor bir türlü arayüze giremiyorum. Not: modem access point modemi yani ev internetine bağlı. benim yapmak istediğm şey şuan şifresiz olduğu...
  7. Y

Benim Sistemi fiyatlandırabilirmiyiz?

R5 2600x Msi a320m pro a galax 2060 16gb gskil ripjaws 3000mhz ram + 16 gb corsair vengeance 3000mhz ram stok sıvı soğutma netac 1tb sata ssd tt view 27 600w 80+ kasa biraz arastırdım 14 falan düsünüyorum sizede sorayım dedim
  8. Y

Yardım İ7-10700F çok yavaş çalışıyor

Bilgisayarı arkadaşımdan aldım 2. el. çocuk hiçbirşey bilmiyordu bilgisayarla ilgili ben kendi 3070 r5 5600xli pcmi verdim üstüne para aldım i7 10700f rtx2060lı sistem için. zaten oyunla işim kalmadı ara sıra zula giriyom falan dedim bir girdim 40fps üstü göremiyorum minimum ayarlarda. neyse...
  9. Y

Win11e geçeceğim bir türlü tmp ayarını yapamadım

anakartım gigabyte z490 ud işlemci i7 10700f ayarlara girdim youtubeden birkaç video izledim videolarda gösterilen ayar zaten açık ama hala tmp 2.0 cart curt diyor yükseltemiyorum bir el atarmısınz
  10. Y

Yeni aldığım bilgisayar gereğinden çok kasıyor

Arkadaşlar acil paraya ihtiyacım vardı bende güvendiğim bir arkadaşımla bilgisayarları takas ettim. Özellikler: İ7-10700F Gigabyte Z490 (model bilmiyorum) Galax RTX2060 (1 ay içinde ikinci el bir 3060 falan alıcam) Corsair Vengeance 16GB Tek Slot 3000MHz Netac 1TB Ssd Thermaltake View Kasa ve...
  11. Y

Yardım Chrysler Grand Voyager Alarm Set sorunu

arkadaşlar araç grand voyager 3.3 LE 1999 model benzinli v6 araç giderken motor kapatıyordu sonra tamamen çalışmamaya başladı beyinden dendi 1 senedir yatıyor araç beyin değişti geçen hafta ama şimdi kontak açarken alarm set ışığı yanıp sönüyor, alarm set ışığı yanıp sönerken bir uzun bip sesi...
  12. Y

Çözüldü✓ Furmark değerlerim iyi mi?

Asus tuf rtx 3070 cihazım yaklaşık 1,5 sene bilinçi olarak ta olsa ısıtmayarak kullanarakta olsa mining yapıldıktan sonra en basit oyunda bile 80 küsür dereceleri ve furmark 1080p 0xmsaa'da max 84 dereceleri görüyordu. Her ne kadar her şeyi denesem de olmadı ve sonunda termal macun yenileme...
  13. Y

RTX 3070 Ekran Gitme Sorunu

Arkadaşlar Belirli oyunlarda (Raft, Scrap Mechanic vs.) 45-50dk oynadıktan sonra ekran kartı tüm görüntüyü kesiyor ve usb çıkardığımızda çıkan ses geliyor kulaklıktan. Discorddan arkadan konuşuyoruz onların sesi gelmeye devam ediyor da o usb çıkarma sesi geldikten sonra tüm her şey gidiyo ama...
  14. Y

650w rtx 3080e yetermi

sistemim imzada arkadaslar, 650w psum var şuanda ve 3070ten 3080e geçeceğim de yeterli olur mu? psu: Cooler Master V650 80+ gold
  15. Y

furmark değerlerim çok yüksek

1 dakika 1080p 0x msaa ve bu sonuçlar... bunu çözmek için ne yapabilirim? Ekran Kartım Asus TUF RTX 3070
  16. Y

Ekran kartım aşırı ısınıyor

yeni kasama geçince çok ısınmaya başladı ekran kartım, Raft, PC Building Sim, Forza Horizon 5 vs vs farketmeksizin 80-85 derecelerde dolaşıyor ekran kartım ve ben bu konudan pek hoşnut değilim açıkçası. kasam lian li o11 mini ve birçok video izledikten sonra güzel bir fan konfigürasyonu...
  17. Y

Setupum ile ilgili ne geliştirmemi önerirsiniz?

Şu anda bu halinden çok memmnunum evet ama yakında elime bir miktar para geçecek ve bu parayı bilgisayarımla ilgili birşeye harcamak istiyorum. özellikte yükseltebilirim dış görünüşle ilgili aksesuar vs. de alabilirim ama açıkçası siz karar verin dedim. imzamda özellikler var ve fotoğrafları böyle:
  18. Y

Ekran Kartım fazla mı ısınıyor?

Yakın zamanda kasa değiştirdikten sonra farkettim bunu, (lian li o11d mini kullanıyorum) fan konfigürasyonu açısından araştırmalarım doğrultusunda en mantıklı olanı yaptım: 3 alttan intake 2 yandan (radyatör) intake 3 üst egzoz yani kasada pozitif basınç var. Bunu aklınızda bulundurarak...
  19. Y

Vidalar Kasayla mı geliyor?

yeni kasa aldım da, eski kasamı bir arkadaşıma satacağım. anakart psu vs. vidaların hepsi kasayla mı geliyor göndermeli miyim?
  20. Y

650W 80+ Gold Psu bu sisteme yeter mi?

Arkadaşlar gaming gecesinden lian li o11 mini aldım, kasam boşa çıktı ve psu'm da uyumlu olmadığı için boşa çıktı. o kasa ve psuyu bir arkadaşım benden almak istedi. ben de kendi psu'mu ve kasama alacağım fanların fiyatını karşılayacak şekilde bir fiyat verdim arkadaşıma. Yalnız biraz önce...
Geri