Arama sonuçları: *

• Users: Restyw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Restyw

Hangi Mouse Almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-ms966se-kablosuz-gaming-mouse-3-mod-baglanti-10000-dpi-rgb-bt-v5-2-p-HBCV00009O24S0?magaza=Hepsiburada https://furylevel.com/furylevel-z1?Renk=Beyaz https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DZHLX8Y7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AX7PT1QHGGDCD&psc=1 bu üçü...
  2. Restyw

1000 TL Kablosuz Beyaz Mouse Önerisi

1200 tl ye furylevel z1 vardı ama kafama çok yatmadı beyaz olması lazım ve şarj istasyonu ve hafif olursa iyi olur
  3. Restyw

9500 tl ye Bu sistem alınır mı??

Idarelik bir sistem almak istiyorum hani PUBG Valorant CS oynayacagım sehir disindan alima cok guvenmiyorum ama uygun olursa alabilirim i5 8400. RX 580 8 GB 16 GB RAM. ASUS Prime 360mk. 9500 TL'ye bunu almali miyim sizce siz ne onerirsiniz? bütce 10k
  4. Restyw

İtem Satışdan Rust alınır mı??

Rust oynamayı çok seviyorum fakat kendi hesabımda yok onun çin almayı düşünüyorum rust da çk nadir indirime girdiği için ucuza başka siteden almayı düşünüyorum oda itemsatış da 121 başarılı satışı var ve değiştirilebilir e mail ve şifre avantajı var fiyatı ise 375 tl sizce alınır mı??
  5. Restyw

Magnet internet alınır mı??

Konteynerda oturduğumuz için öncelikle kendi 16 megabit internetimizi tasitmak istedik ama altyapı olmadığı için bize magnet önerdiler sınırsız 500tl kendimde konteynerda bimcell hat kullanıyorum aşırı ping olmuyor acaba magnet nasıldır ping sorunu cikarirmi aşırı fazla ?
  6. Restyw

Superbox çok ping im olurmu?

Konteynerda oturuyorum ve altyapı olmadığı için tek çözüm süperbox turkcell hattım ile aşırı ping olmadan oyunlar oynuyodum turkcell superbox bağlatsam ping fazla olurmu oyunlarda sıkıntı çıkarırmı?
  7. Restyw

Yanımdaki okulda altyapı var ama bizde yok?

Malatyada konteynerda yaşıyorum ve 15 20 metre yakınımda ortaokul var ve orada internet altyapısı var ama benim konteynerımda yok acaba nasıl altyapı getirtebilirim konteynerıma ? Not: superbox ping sorunu olduğu için ve pahalı olduğu için almak istemiyorum.
  8. Restyw

Konteyner için ucuz Superbox?

Depremden dolayı konteynera geçtik ve bulunduğumuz yerde altyapı yokmus üniversite sınavına hazırlanmak ve arada oyun oynamak için internete ihtiyacım var ucuz ve kaliteli bir kablosuz intenet yani superbox önerir misiniz??
  9. Restyw

Rx 6600 sistem 1360x768 darbogaz yaparmı?

Evet çözünürlük düşük biliyorum ama idarelik kullansak büyük bir sıkıntı cikarirmi? Rx 6600 Ryzen 5 5500 16gb ram
  10. Restyw

Amd athlon 64 x4 am3+ anakarta olurmu?

Anakart ve işlemci konusunda çok anlamıyorum yardımcı olurmusunuz Anakart:m5a78l-m lx v2 ddr3 am3+ İşlemci: amd athlon 64 x4
  11. Restyw

Yardım Fifa 23 Donma Sorunu ?

İndirimdeyken hazır ea play aldım fifa 23 oynamak için oyunu sorunsuz yükledim ama oyuna girerken ea sports ekranında sinematiklerde donuyo ve bi daha gelmiyor Sistemim: i5 3470 gtx 660 ti 8gb ram 128x2 ssd 500 hdd dosyalarıda doğruladım ama bişe değişmedi.
  12. Restyw

Monitör geçersiz format sorunu?

Mönitörümü düne kadar gayet iyi bir şekilde kullanıyodum ama dün cs 2 için ekran kartı driverini tekrar yükledim ve birden geçersiz format sorunu ortaya çıktı ama başka mönitörde denediğimde sağlıklı bir şekilde sorunsuz çalışıyor her türlü çözünürlüğü denedim ama olmuyor acil önerebileceğiniz...
  13. Restyw

Pc mi test etmek amaciyla crack oyun indirmelimiyim?

Gta 5 ve rust için pc mu test edip ona göre oyunları satın almak istiyorum ve bunun içinde sadece crack yönteme başvurmak zorundayım sizce bir sıkıntı çıkarmı?
  14. Restyw

Gtx 660 ti 86 derece?

Gtx 660 ti ile ets2 en yüksek grafiklerde biraz açık bıraktım ve geldiğimde kart 86 derece olmuştu kasamın hava akışı iyi değil küçük kasa biraz sadece bir eksoz fan var malatyada oturduğum için havalar malum baya sıcak ve termal sürsem ne kadar bi değişiklik olur bu ısı normalmidir?
  15. Restyw

Ekran karti 79 derece ?

Asus Gtx 660 ti 2 gb ekran kartım var tam yük altında max 79 dereceyi gördü kasam iyi bir hava akışına sahip değil sadece bir tane eksoz fan var Bu sıcaklık bana bir sıkıntı yaratırmı bu sıcaklığı nasıl daha azaltabilirim ?
  16. Restyw

Xigmatek 500 w psu alınır mı??

950 tl ye xigmatek 500w psu buldum sizce Alınır mı? yoksa bu fiyata daha iyisi alınır mı?...
  17. Restyw

Revenge marka Psu alinirmı?

Söyle revenge marka bir psu buldum 80 plus sertifikası var ama sanırım sahte fiyatı ise 700 lira bilinmeyen bir marka alinirmı?
  18. Restyw

1000tl psu onerisi?

Gtx 660 ti 2gb İ5 3470 8gb ram 120ssd İkinci el öneri istemiyorum sıfır olsun ve konuyu son defa açıyorum
  19. Restyw

Everese 550w psu alınır mı??

Everese 550w psu buldum sertifikası var ama sanırım sahte pazarlık ile 500 tl ye alayımmı sizce öneriniz nedir? Gtx 660 ti İ5 3470 8gb ram
  20. Restyw

80 plus titanium psu 600 tl?

Oturduğum bölgeye yakın 550w 80 plus tinanium psu buldum fazla kullanılmamış fiyat 600 tl pazarlikla beraber Gtx 660 ti 2gb İ5 3470 Bu fiyata Alınır mı? psu?
Geri